Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.
⇒ PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo
Uvedomil som si, že som to ešte nedal sem na fórum, takže - už od minulého roka máte k dispozícii aj Prvý laptop úplne bez modrého svetla DayLight!
Jedná sa o celosvetovo prvý tablet, ktorý je úplne bez modrého svetla a je vhodný práve na prácu vonku, pretože na slnečnom svetle obrazovku vidieť ešte lepšie (čiže opačne od bežných zariadení!).
Tento tablet som mal objednaný hneď ako bol k dispozícií v 2024 a posledné mesiace ho už mám doma a úspešne testujem a využívam ako v práci, tak aj doma na písanie blogov, či občasné čítanie pdf kníh.
Ku tabletu mám v pláne nahrať krátke video, kde poviem všetky detaily plus ukáźka merania spektrometrom, no v skratke:
✅ Bežný tablet, 10,5 palca, Android
✅ Má vstavanú pamäť cca 100 Gb
✅ Má 2 režimy obrazovky (adaptabilný a amber)
✅ Predáva sa iba samostatne ako tablet, no ako vidíte, viete si ku nemu dokúpiť a pripojiť normálne klávesnicu, myš,...
✅ Má pripojenie len USB-C a v balení Pero a nabíjačku
✅ Má vlastný software na Čítanie kníh a zapisovanie do nich, čo sa skvelo hodí ak potrebujete niečo čítať na obrazovke.
Ako ich partner a jeden z ambasádorov mám aj zľavu.
Zľava je automatická, mení sa, tuším okolo 70 dolárov.
@jaroslavlachky Jarko skusam ci dava zlavu ale nedalo. Mozes to prosim pozriet aj ty. Dakujem. Zuzana
@zuzi-2 Ahoj Zuzi, majú to tam trochu pomýlené 😀 Písal som o tom aj s Tristanom a Lesslie, vraj pracujú na zmene, tak vyskúšaj kód "jarolachky", ten by mal ísť. Daj vedieť
@jaroslavlachky Jarko funguje ale ta zlava je nizsia ako ked si pridaval link prvy krat. Rozmyslala som nad nim len nebol priestor sa tomu vtedy venovat 25dolarov je zlava teraz ale predtym to bolo nieco okolo 80dolarov myslim.
@zuzi-2 Sú to borci, viem, že to znižovali, ale že až tak som nevedel. Skús mi ešte napísať akú sumu ti to dáva a porovnám s mojou, lebo keď ja skúšam mne tam stále píše väčšiu zľavu na počítači. Mne píše v košíku po zľave €638.18
704 dolarov, mne dava dolare, neviem ci to mam niekde prehodit na eura
pridala som subor zo screenshotom obrazovky
@zuzi-2 Teraz je kurz 0,86, takže keď počítam, máme to rovnako. S poštovným mi to ukazuje 638 a bez poštovného 614 EUR. Myslím, že lacnejšie ho najbližšie nezoženieš asi. Ja som zaň dal napr. necelú tisícku vtedy, prípadne počkaj na ďalší rok do leta, zrejme budeme zasa spolu v Prahe, tak by sme vzali osobne od nich na mieste za BTC.
@jaroslavlachky jarko vdaka. Praveze ma to laka teraz si ho kupit, vyzera to solidne a pre kazdodenne pouzitie super, nemusim riesit blokovanie modreho svetla. A knihy v pdf formate ked sa daju citat vtom je tiez vyhoda. Dakujem ti. Uz vidim Eura hura ano ta suma je taka ako pises.
@jaroslavlachky prosim, a oni to bu shipovat odkial? bude sa este doplacat dph a clo? dakujem
@jaroslavlachky Jaro, pls aky to ma flicker?
Ťažko sa to meria na obrazovke, ale mám jedno video uložené tak zdieľam.
Všetko má flicker, to asi chápete keď je to obrazovka, no v podstate keď som meral tak pri bežnom scrollovaní bol Hz rovnaký 60 Hz, no akonáhle sa obrazovka zastavila, napr. keď čítaš a stranka sa nehýbe, tak skočí na 240 až cca 440 Hz, čo považujem za lepšie.
@jaroslavlachky prosim, a oni to bu shipovat odkial? bude sa este doplacat dph a clo? dakujem
Teraz neviem či sa pýtaš na ich eshop alebo keď sú/budú v CZ?