Uzemňovací kábel od...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Uzemňovací kábel od Jara

2 Príspevky
2 Užívatelia
0 Likes
6 Videní
(@martina)
Príspevky: 13
ČLENSTVO ZDARMA
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro. Len som ti chcela napísať, že som nedávno zbadala na inom eshope tvoj kábel, ktorý si nám dávnejšie vyrábal na uzemnenie počítača. Celkom ma to prekvapilo, keďže ten kábel mám od teba už asi 3 roky doma a. Tak len aby si vedel (možno už o tom vieš). 

Držím palce vo všetkom čo robíš. 

 
Publikované : 27. augusta 2024 12:23
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3985
Admin
 
Ahoj Maťa. Vďaka za "upozornenie"🙂 Po pravde, si už druhá, ktorá ma upozornila, teda ak myslíš člena Radka, no žiaľ - nie je to prvý ani posledný krát. Keďže do blogov, podcastov a hlavne súkromne vo webinároch dávam veľa informácií pre Vás a vy členovia si to viete akokoľvek stiahnuť, prebrať, nedá sa nikdy zabrániť takýmto veciam. Podobne s káblami, ktoré za posledné 4 roky máte už mnohí doma, či v práci a nebol problém pre nikoho vyrobiť podľa nich vlastné.
Ja som káble na Eshop nechcel verejne dávať, pretože som to zisťoval a nie je to také jednoduché s technickými normami (Ľudia to nemôžu oficiálne používať takýmto spôsobom), a skrz všeobecné obchodné podmienky, je to veľmi komplikované.
 
Možno je však čas u mňa popremýšľať nad niektorými vecami v našej komunite. Na konci roka bude celé členstvo prechádzať zmenou a zrejme bude toto jedná z vecí, ktorú musím zahrnúť do svojich myšlienkových pochodov.
 
Publikované : 27. augusta 2024 12:53
Zdieľať: