Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.
⇒ PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo
Zvyšné vaječné žĺtka pouzi buď do majonézy, na pare šľahanej holandskej omáčky a zo dva na mini chuťovku. Stačí ti sklenená varná odmerka s vodou, kvspôčka vínneho octu (alebo druhá verzia je tuk,napr.kokosovy olej, soľ). Do vriacej vody urob jemný vír a pomaly tam vlož guličku žĺtka a za ňou o trochu neskor druhú.krátlo povar a vyber.hotovo. dochuť soľou a podávaj napr s avokádom či kockami chrbtovej slaniny,ktoré zahrievaš v kastróliku na kokosovom oleji.olivový olej už moc nepoužívam, žiaľ miešajú ho so zápalovými olejmi..