Benedikt guličky
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Benedikt guličky

1 Príspevky
1 Užívatelia
0 Reactions
5 Videní
 Siu
(@siu)
Príspevky: 3
ČLENSTVO ZDARMA
Zakladateľ témy
 

Zvyšné vaječné žĺtka pouzi buď do majonézy, na pare šľahanej holandskej omáčky a zo dva na mini chuťovku. Stačí ti sklenená varná odmerka s vodou, kvspôčka vínneho octu (alebo druhá verzia je tuk,napr.kokosovy olej, soľ). Do vriacej vody urob jemný vír a pomaly tam vlož guličku žĺtka a za ňou o trochu neskor druhú.krátlo povar a vyber.hotovo. dochuť soľou a podávaj napr s avokádom či kockami chrbtovej slaniny,ktoré zahrievaš v kastróliku na kokosovom oleji.olivový olej už moc nepoužívam, žiaľ miešajú ho so zápalovými olejmi.. 

 
Publikované : 29. júla 2025 0:37
Zdieľať: