Bravčové/hovädzie/ľ...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Bravčové/hovädzie/ľadvinky

6 Príspevky
4 Užívatelia
2 Reactions
31 Videní
Erika Pagačovičová
(@eika)
Príspevky: 267
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj,Jarko, ak tieto vnútornosti pripravuješ- vyrezávaš z vnútra ľadviniek tie močové /biele/kanáliky, alebo ich iba pokrájaš ako celok a ďalej spracovávaš?     

 
Publikované : 7. decembra 2021 12:26
Zuzana Srncova
(@temazdravie)
Príspevky: 906
ZLATÝ ČLEN
 

@eika mna sa sice nepytas, ale odpoviem..prvy krat som vyrezala, lebo aom si myslela,se to bide tvrde. Druhy krat som vyrezala, tvrde to nebolo.

 

Len potom mi pani v obchode povedala, ze tam moze ostat moc...nevoem ci je to pravda

 
Publikované : 7. decembra 2021 12:36
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2749
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@eika osobne nevyriezam takmer nikdy nič. Naposledy keď som robil vývar z kuracieho mäsa a kostí, mal som tam aj kuracie srdcia a zjedol som ich asi po 5 minútach, čo bolo vo vode celé 

 
Publikované : 7. decembra 2021 13:57
Erika Pagačovičová
(@eika)
Príspevky: 267
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

@zuzana12345 Ďakujem Zuzka

 
Publikované : 7. decembra 2021 16:29
Erika Pagačovičová
(@eika)
Príspevky: 267
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

@jaroslav-lachky Ďakujem 🙂

 
Publikované : 7. decembra 2021 16:30
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 4088
Admin
 

👍  a chválim zaradenie témy medzi recepty Erika

 
Publikované : 7. decembra 2021 19:08
Zdieľať: