Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.
⇒ PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo
Špikové kosti (2aspoň dve gigantické)z voľnee sa pasúcich býčkov
Plus nejaké to mäsko hovädzie
Púder rímskej rasce+bobkový list ako prirodzený riedič krvi, ktorý vyvažuje rascu
Kvalitná soľ
Domáca zelenina (zeler, zo dve mrkvy resp petržleny a veľa vňaťky.tá je dôležitá pre ľudí,ktorým sa netvorí dostatok hcl...
Ružičkový kel (sulforafán a vápnik)
Kaleráb
Domáce vajíčka z dvora,kde sa sliepočky voľne premávajú
A pridala som aj bio mrazenú zeleninu.
Kosti dlho pomaly varím vp filtrovanej vode spolu s rascou a bobkom a mikro štipkou soli.
Pridám mäsko a keď to vrie pozbieram plaku.
Tiež je skvelé vhodiť tam rozšľahané bielko a to pekne na seba nabalí plaku a ide to ľahšie odstrániť. Posvätné žĺtko ide bokom.
Ale celkovo kosti s mäskom varím veľa hodín aspon 6-7 minimálne.a v závere pridám soľ a zeleninu.a pred dovarením pár vajec plus žĺtka.
Tie sa prenádherne snúbia so špikmi.
Podobne varím aj vývar z bieleho fénixa, ten je vhodný pre ženy po pôrode,keď stratili veľa svojej krvi a tiež pre starších zoslabnutých ľudí v rekonvalescencii, po operáciach, či ťažkých chorobách.