Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.
⇒ PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo
Ide o paštétu zo pštrosieho gigantického srdca. Jto chce, dám mu kontakt na serióznu bio farmu zo slovenska. Srdce som dala do vývaru,povarila, vybrala, pokrájala.v rendlíku sa pomaly topil kokosový panenský olej a kačacia masť..totižto pštros je výdatne proteínový, skoro bez tuku a hm, srdce totálne..kačka je masniarka masniarkovitá. Podusila som ho. Odstavila a do ešte teplej zmesi pridala 3 bio vaječné žĺtka. To štvrté som nedokázala nechať,len tak som ho cucla a bolo preč dochutila som to jemne soľou, bielym korením, limetkou, avokádom, makadamia panenským olejom.Ponorným mixérom som vytvorila paštétovú textúru. Prihodila pár pekanových a pínia orieškov a ešte minimalisticky preblendovala mixérom. Dozdobila nori vločkami,dodali tomu šmrnc a ďalšie nutrienty. Podávať sa dá s paleo chlebíkom, či samostatne ako dezert. ja som s miskou bežala von na slnko, drevenou mini lyžičkou na mieru len tak vychutnávala môj nový výtvor. V pozícii opička alebo lotosový kvet a naboso to chutí naj.