Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.
⇒ PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo
@jaroslavlachky jaro, pls na fb vidim foto s tuniakom v slnecnicovom oleji, 1000g, to je konzerva? Kde to kupujes?
Ja som zasa objavila pted tyzdnom sproty v skle v kauflande, su vynikajuce
@zuzana12345 to som dostal v sobotu ako dar od Martina a takéto niečo som nemohol odmietnuť (plus je fantastický).
Normálne tuniaka nejadavam, už roky som nemal. Tento je ale divokoloveny a vravím, keď som ho včera otvoril, bol ozaj dobrý, že som ho jedol lyžicou 😃
Takže môžem zistiť ak chceš kde ho predávajú. Martin má podniky v gastro sektore, tak asi odtiaľ.
Nijako som to nevážil, ale tipujem ze tak 300 gramov som zjedol ako nič so syrom na večeru na jedno posedenie a dnes chceme s priateľkou zvyšok spraviť do nejakého šalátu, vajíčko, horčica, a tak, a za dva dni to hádam dojeme
Ja som zasa objavila pted tyzdnom sproty v skle v kauflande, su vynikajuce
Napíš čo to je zač, pozriem určite. Akurát včera som bol u nás v kauflande.
@jaroslav-lachky dala som obrazok, ale ocividne ho neodfotilo.
https://www.hotovkyzplechovky.sk/udene-sproty-v-olivovom-oleji/
takto vyzera, maju aj v inom oleji, ale tie som neskusala
@jaroslav-lachky ked mi povies, ktory martin, tak sa ho skusim opytat, kde to kupuje, ci to vie kupit aj bezny smrtelnik:-)
@zuzana12345 Ahoj Zuzka, akurát mi písal Martin súkromne, tak som si na teba spomenul a nech nezabudnem píšem. Jednak, bol to Martin z Martina, čo sedel vedľa seba, v sobotu sa uvidíte opätovne a že Tuniaka môže vziať aj teraz v sobotu a cenu vraj cca 7 až 9 eur za to balenie. Ja som mu len napísal, že ja si určite aspoň dvoch vezmem, tak asi vezme viac a môžete si tiež vziať.
Snáď ma nezabije, keď ho označím 😀 (@matteo), a by do budúcna, no stačí keby len mne napíšeš Zuzi a ja mu keď tak pripomeniem. Určite si ešte do soboty vymeníme nejakú tú správu
@zuzana12345 Super
Inak popravde, vôbec by mi nevadilo, keby si v poobednej pauze dáme na tanier všetci aj toho tuniaka, prípadne k tomu ta klobáska a syr ako naposledy a nemusíme ani nikam chodiť 😆
@jaroslavlachky ja by som bola za, ze by sme kazdy nieco doniesli, alebo sa zlozili, ja by som vedela doniest nepasterizovany ovci syr, mam super dodavatela, len niekedy im to v piatok nevujde a dovezu az v sobotu:)))
@zuzana12345 Aj to znie skvelo. Môžeme sa teraz dohodnúť, nech to už nekomplikujeme a v Apríli, ak budú ostatní súhlasiť, vezmeme takto:)
@jaroslavlachky mozno kebyze zalozis temu a oznacis nas vsetkych? Alebo majl? Ci whatsup skupinka na tento ucel?
Prisposobim sa, ako bude chciet vacsina
Ahoj, jsem taky pro, se najíst v gymu. Každý něco vezmeme🙂 kdo bude chtít, vezme si celé jídlo své nebo se podělíme. Já myslím, že se to nemusí úplně plánovat a dopadne to dobře 🙂 Na koho nezbyde, tak se nají světla z panelu ☺️😄
@jaroslav-lachky dala som obrazok, ale ocividne ho neodfotilo.
https://www.hotovkyzplechovky.sk/udene-sproty-v-olivovom-oleji/
takto vyzera, maju aj v inom oleji, ale tie som neskusala
Len reagujem na toto, že sme dnes boli z nás v lidli a mali tam presne tieto sproty v skle a ešte aj v akcii. Nejakých 2,5 eura, tak som si vzal zopár - divokolovene, ak by niekto chcel tiež pozrieť
@jakub-kuba-cernyseznam-cz súhlasím. Myslím, že väčšina bude za, plus asi nás tam bude viac teraz, ale ešte uvidíme 🙂 a s panelom môže byť, snáď Marián vezme aj teraz ten jeho 😃 ja možno o mesiac, teda aspoň dúfam, prinesiem zas ten môj súkromný. Už je vyrobený a dnes akurát ide do lietadla smer Slovensko, tak počítam že sa ešte pozastavuje po colníciach u nás a minimálne 2 až 3 týždne kým bude doma 🙈
@jaroslav-lachky jaro, v ktorej casti lidla to bolo, niekde v regali medzi konzervami? Ak maju akciu, ja zajtra idem nakupit zasoby, v kauflande boli myslim za 3,5-3,80
@jaroslav-lachky Jaro, na tvůj panel se nás těší asi více lidí 😉 Možná bych dovezu od táty domácí nutrii, jíte to všichni že? 😄
@zuzana12345 vieš čo neviem ako to mate u vás, ale tu to bolo v uličke ako sú Tuniaky, trescie pečene, makrely v konzerve, sardinky,... a z druhej strany regala sú zasa sladkosti, piškóty, keksy, a tak
Možná bych dovezu od táty domácí nutrii, jíte to všichni že?
Veru ja si ani nie som istý, či som to jedol, ak tak iba ako dieťa, takže určite ochutnáme 😃
@jakub-kuba-cernyseznam-cz ja pocujem prvy krat, ze sa to konzumuje
@jaroslavlachky dakujem
@zuzana12345 snáď ešte kúpiš. Myslím, že pondelok a štvrtok menia tieto akciové tovary, lebo do lidlu moc nechodíme