Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

puzdro na telefon

2 Príspevky
2 Užívatelia
0 Likes
18 Videní
(@prepiakova-zuzanagmail-com)
Príspevky: 1
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj, Jarko, chcem sa spytat na nazor na taketo puzdro na telefon - pouzivam pri cestovaní, ked nemozem mat telefon v inej miestnosti, ma v sebe vrecko, potiahnute nano- materialom - ked je telefon v nom, nik sa ti ani nedovola, ked das telefon len do  puzdra, (nie do vrecka v puzdre, teda sa ti vedia dovolat ) vtredy je ten nanomaterial medzi tebou a telefonom - myslis, zeby to mohlo aspon ciastocne chranit casti tela, co su najblizsie k telefonu ? 

 

Špionážne RFID puzdro na telefón k ochrane proti odpočúvaniu a lokalizácii | SpionSvet.sk 

tie puzdra maju aj na Aliexprese myslim ovela lacnejsie 

 

PS, som tu nova, este sa len zacinam orientovat na stranke, este som nazrela len do niektorych tem, mozno ste to uz rozoberali.. 

 

Dakujem 

Zuzana 

 

 
Publikované : 2. júla 2024 14:17
Značky témy
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2710
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@prepiakova-zuzanagmail-com Ahoj Zuzka, vítam ťa tu 🙂

Ako prvé, fórum je rolu práve na to. Kedykoľvek, čokoľvek, aj keby to bolo stokrát rozoberane, kľudne napíš. Od toho sme tu a ak by neodpovie hneď, pripadne to tu západné inými témami, len sa pripomeň. 

 

Ku otázke - sam mám takéto púzdra doma, aj som zvažoval že by som možno na Eshop pridal neskôr, no ak ti signál nefunguje, tak áno. Je to vlastne klasická faradayova klietka.

Otázkou len je ak to nosíš pri sebe na tele. Ja to využívam občas alebo som to predal par ľuďom, keď v noci nemôžu dat lietadlovy režim, že mobil dovnútra a budík bude počuť.

Ak to máš teda na tele, skôr by som to využil napríklad v kabelke, pripadne ak vo vrecku, tak daj púzdro do vrecka zavreté a mobil len nan tak, aby medzi tebou a mobilom bolo toto puzdro a zvonku bol mobil poodokryty, aby chytal signál. 

 
Publikované : 3. júla 2024 8:25
Zdieľať: