Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.
⇒ PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo
Čerstvý koriander, rímska rasca, vavrínové listy, soľ, čierne korenie, voliteľné cibuľa, cesnak...riasové korenie sušené-pridať v závere
Mala som kuracie pečienky,pštrosí bio krk(odporúčam,je to najlepšie mäso do úplne luxusného vývaru v kombinácii s hovädzími špik kosťami), morka srdiečka a morka žalúdky.ale základ tvori hovädzía špik kosť a mäso z hovädzieho krku.vajíčka zo 5kusov.
Kto potrebuje zeleninu odporúčam mrazená brokolica a ružičkový kel.
Kosti a mäso a vnútornosti som umyla,prevarila a v novej vode varila celý deň.soľ,bobkový list a ďalšie koreniny sa varili spolu s tým.V druhom hrnci sa varila zelenina.soľ bobkové listy. Odstavila som keď bola zelenina správne uvarená. V závere varenia veľkého hrnca som tam vhodila bez miešania vajíčka a chvíľu povarila s riasou.