Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.
⇒ PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo
Ahoj Jarko. Chcela by som Ťa poprosiť o nejaký super recept na pečené kuriatko. Resp aj marináda, ak máš nejakú osvedčenú.
Diky
PS:
Ďakujem, že Ťa máme.
@siu Veru v tomto nepomôžem Zuzi, od toho sú tu medzi vami iní kuchári 😀
V tomto som veľmi "jednoduchý" človek, a ja osobne keby nemám púriateľku, tak by som asi jedol skoro stále to isté až na pár výnimiek. Čiže my keď máme raz za čas kura, len na vode, v zapekacej mise a naša marináda je korenie, soľ a občas dobrý výpek z vývaru napríklad.
Vdaka..Hladala som totizto odborne veci tykajuce sa toho pecenia kuriatka. Teplota, ako sa to sprava na margo tukov,bielkovin a vsetkeho cenneho, tvorba akrylamidu, degradacia cennych latok, no zaroven bezpecnost ohladom teploty v kontexte k patogenom.aby nebolo vysusene a rovnomerne prepecene.a zistila som,ze taketo vedeckejsie nic nenajdem.