Infračervené svetlo...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Infračervené svetlo ako liek na rakovinu?

2 Príspevky
1 Užívatelia
0 Likes
23 Videní
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Zdieľam od jedného z členov.

Je toho ešte veľmi veľa, čo vedci nevedia a na čo potrebujú svoje "štúdie".

Príroda a slnečné svetlo je "liek" na všetko - to si zapamätajte.

 

 
Publikované : 26. februára 2024 11:45
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Štruktúra a chemické vlastnosti molekúl aminokyanínu znamenajú, že zostávajú v synchronizácii so správnym stimulom – ako je blízke infračervené svetlo. Keď sú elektróny vo vnútri molekúl v pohybe, tvoria to, čo je známe ako plazmóny, kolektívne vibrujúce entity, ktoré riadia pohyb v celej molekule. Stačí si prečítať nový článok 

 

V testoch na kultivovaných, v laboratóriu pestovaných rakovinových bunkách dosiahla metóda molekulárnej zbíjačky 99-percentnú mieru úspešnosti pri zničení buniek. Tento prístup bol tiež testovaný na myšiach s melanómovými nádormi a polovica zvierat sa stala bez rakoviny.

A teraz si ešte predstavte, keby si tak uvedomili, že aj melanóm kože v skutočnosti dokáže byť slnečným červeným a infračerveným svetlom predchádzaný... To, že UV svetlo príde vždy o červenom a infračervenom má svoj dôvod. Rovnako ako ma dôvod, prečo voda s nízkou hustotu a vyššou rezonuje odlišné a tiež prečo sa rakovinové bunky v rezonancii tiež líšia. Či je infračervené svetlo v liečbe rakoviny jedine? Vôbec. Vedcom uniká ešte veľmi veľa. No je to prvý a nesmierne dôležitý krok, ktorý je pre väčšinu populácie sam o sebe nutnosť. Dodanie UV do hry však vec zmení ešte viac. Vedci však potrebujú svoje ďalšie štúdie aby si uvedomili, akú úlohu tam voda naozaj hrá a ešte viac, kým sa za ju zaoberať tipom vody, obsahom jej deutéria a jej hustotou. Pretože tie rozhodujú o tom, či zasvietenue červeného svetla na danú bunku pomôže alebo nie. 

 

 

Vyhýbanie sa slnku a natieranie sa krémom naopak riziko zvyšuje. 

 

https://www.sciencealert.com/scientists-destroy-99-of-cancer-cells-in-the-lab-using-vibrating-molecules

 
Publikované : 26. februára 2024 11:51
Zdieľať: