Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.
⇒ PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo
☘️😃 Caute vsetci , napisem moj tip na ranajky co si davam casto:
⭕️
Ingrediencie:
💪kvalitna cokolada 95% a viac
(60g si zvyknem dat...🤗)
💪kurkumin + zazvor
( zvyknem pouzivat kvalitny bio doplnok)
💪olivovy olej
(pouzivam tento olejcok a akoze je masakralne dobry -polyfenolov je tam velmi vela.
https://oleamo.sk/pamako-tsounati/
Vybavil som si na stranke zlavovy kod pre mojich klientov, ktorych trenujem💪. Nemam z toho ani cent, len dobry pocit, ze trosku ludia usetria, nakolko su tie oleje drahe.
Ak nakupite nad 50 euro - mate zlavu 10%. Si myslim, ze super🙂☘️.
Kod: EMPIGO10
Tak vyskusajte a sami uvidite- ja nemam ani jednu vrasku😜😀
Olej je ideálne používať denne ako liek, pretože obsahom polyfenolov, skvalénu a iných látok patrí medzi absolútny svetový vrchol. V súčasnej sezóne je to úžasných 2090 mg/kg.).
💪omega3
💪skorica
💪zeleny caj
Ja si este do ranajok zamiesam aj nejake moje tajne ingrediencie, ktore mi na zaklade skusenosti robia dobre na moje zdravie. Zaklad receptu vsak mate. Dufam,ze vam posluzi.
Ak chcete nejake tipy kludne ma najdes na Instagrame/FB.
Mirek Pramuka | @coach_empigo
@empigo-osobny-trener-kosice Objednala som si, vyskúsam 🙂
@milka Supeer 😀. Daj potom vediet 😃☺️
Mirek Pramuka | @coach_empigo
@empigo-osobny-trener-kosice tak si mě Miro nahlodal, že už si snad brzy konečně koupím kvalitní oliváč🙂 a ne jen bio z Lidlu. Jak na takové oleje působí tahle vysoká letní teplota? Je to ok, než mi to dovezou?
A kdy se Miro podělíš o celý recept? 🙂 Ja si upřímně myslím, že když tu máš svůj kód, tak by to za to stálo, co ty na to Miro 🙏😊🙂
^^^ no už to vyzerá tak Miro, že sa musíš podeliť keď chcú 😀😉
@empigo-osobny-trener-kosice kupujem od nich dlhodobo a skusam rozne, pozeram presne na mnozstvo polyfenolov a aciditu. A zlavovy kupon sa hodi, dakujem.
@jakub-kuba-cernyseznam-cz jakub nevahaj, bez kvalitneho oleja to nejde. Na tejto stranke mas zarucenu kvalitu a ku kazdemu oleju najdes popis, malokde mas taketo podrobne info a isto nie v beznych obchodnych retazcoch. Nech chuti.
@zuzi-2 Díky Zuzko za podporu/info, já si dělám právě z oliváče majonézu, kde tak cca 200ml na jednu a to by byla majonéza pro 👑krále🙂 Ale teda zařadím nějak do denní,, léčebné "dávky na lžičku k jídlu. Každopádně, já bych toho chtěl spoustu a ne na vše jsou finance samozřejmě, tak dávám do pořadníku🙂
@jakub-kuba-cernyseznam-cz Kubo, taka moja rada skus sa poobzerat po kvalitnom repkovom oleji a tiez ma svoje benefity a ten nie je taky drahy a do majonezy si mysilm, ze je fajny a mozno zredukuj mnozstvo majonezy denne (lebo olivove oleje v klasickych obochod vedia byt miesane aj ked maju pisane, ze su 100% olivove, takze tu naozaj nevies co jes) a radsej ten kvalitny olivovy olej pridaj k jedlu, kde mas istotu kvality a ta chut je neocenitelna. A cenovo sa to da zvladnut.
Ja som mala tento olej tuším minulý rok a bol veru fantastický. Je to rozdiel oproti bežným lidl a tak 😀 🙂
@zuzi-2 jó tuky, to je velká kapitola pro mě 🙂 K řepce moc dobrý vztah nemám, ale taky nemám dostatek informací. Nemá náhodou řepkový v neprospěch pufa a mufa? A co se týče pestitelství, tak tam asi taky bude rozdíl ve stoletém olivovníku nebo nějak zušlechtěnou řepkou. Ale jen přemýšlím nahlas a určitě nezavrhuju, jen bych potřeboval více info 🙂 Já bych neviděl asi ani rozdíl, v tom, že se druhy olivovych olejů míchají do sebe nebo v čem vidíš Zuzko negativa? Každopádně chuťově to do majonézy bude asi bída. A mimochodem, kdyby nám @empigo-osobny-trener-kosice Miro prozradil zbývající ingredience 💪titánské snídaně 🙂 Tak já bych se rád podělil s receptem na mojí,, kulervoucí" 😁 majonézu.
Po pravde, ja som rozmýšľal aj teraz, že z Grécka "prepašujem" nejaký ten originál čerstvý olej, no radšej som neriskoval, keď na hranici aj letiskách kontrolujú 😀
@milka tak to dufam aj ja Milka, lebo ja ho pouzivam dost casto.
☘️😃 Caute vsetci , napisem moj tip na ranajky co si davam casto:
⭕️
Ingrediencie:
💪kvalitna cokolada 95% a viac
(60g si zvyknem dat...🤗)
💪kurkumin + zazvor
( zvyknem pouzivat kvalitny bio doplnok)
💪olivovy olej
(pouzivam tento olejcok a akoze je masakralne dobry -polyfenolov je tam velmi vela.
https://oleamo.sk/pamako-tsounati/
Vybavil som si na stranke zlavovy kod pre mojich klientov, ktorych trenujem💪. Nemam z toho ani cent, len dobry pocit, ze trosku ludia usetria, nakolko su tie oleje drahe.
Ak nakupite nad 50 euro - mate zlavu 10%. Si myslim, ze super🙂☘️.
Kod: EMPIGO10
Tak vyskusajte a sami uvidite- ja nemam ani jednu vrasku😜😀
Olej je ideálne používať denne ako liek, pretože obsahom polyfenolov, skvalénu a iných látok patrí medzi absolútny svetový vrchol. V súčasnej sezóne je to úžasných 2090 mg/kg.).
💪omega3
💪skorica
💪zeleny caj
Ja si este do ranajok zamiesam aj nejake moje tajne ingrediencie, ktore mi na zaklade skusenosti robia dobre na moje zdravie. Zaklad receptu vsak mate. Dufam,ze vam posluzi.
Ak chcete nejake tipy kludne ma najdes na Instagrame/FB.
ahoj ako ho skladujes v lete aby ti nezoxidoval?Ako dlho ti vydrží ta 500 mal flaska?
@eika S týmto Erika myslím nebudeš mať problém. Nechaj v chladniečke, alebo v tmavej poličke ďalej od okna s tepla.
@eika neviem presne. Po otvoreni, mam v chladnicke, alebo na chladnom a tvarom mieste.
Pýtala som sa pretože som na viacerých miestach čítala že oliv. olej by sa nemal skladovať v chladničke, ale potom by som si nevedela predstaviť naše letá a už otvorená fľaša v špajzi kde je v lete aj 30 stupňov a oxidácia vplyvom tepla.Takže chladnička to istí. 😊 Ďakujem