Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.
⇒ PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo
@jaroslav-lachky vďaka za reakciu Jaro. Takže ich jesť vlastne ani nemusím. Takto v zime, dobre chapem? 🙂
@jaroslav-lachky jaro, preco je pre teba zna sezona /=keto straav/ od zaciatku spetembra?
Preco to nie je neskor?
Jablka aj v nasej lokalite dozrievaju teraz.
vďaka za reakciu Jaro. Takže ich jesť vlastne ani nemusím. Takto v zime, dobre chapem? 🙂
Ak chceš iba krátkodobo utíšiť svoju chuť na sacharidy, tak ich kľudne jedu.
No ak chceš popri tom aj zachovať alebo zlepšiť svoje kognitívne funkcie neokortexu aj výkonnosť, tak potrebuješ zvýšiť svoj magnetizmus a teda robiť 2 body vyššie.
@zuzana12345 odpoveď prečo je v správe vyššie ^^^
Aká je sezóna vonku, za oknom, je nie vždy to, čo 99% ľudí z nás reálne žije
Tomu říkám další motivace.. nebo spíše další hodnotnější význam, proč mít chlad rád Minimum lidí ví, proč je chlad pro zdraví nepostradatelný (vždyť sám víš Jaro) Já sám chlad využívám už pár let,(dříve hala bala ) ale teprve teď v něm vidím díky tobě Jaro úplně jinou hodnotu a mám k němu radikálně jiný vztah
Takýto prístup sa mi veľmi páči Jakub a myslím, že aj ovocie sa ukázalo/ukáže.
Mať nôž nabrúsený ešte predtým, ako ho v teréne potrebujem, nie je nikdy na škodu 🙏
No ak chceš popri tom aj zachovať alebo zlepšiť svoje kognitívne funkcie neokortexu aj výkonnosť, tak potrebuješ zvýšiť svoj magnetizmus a teda robiť 2 body vyššie
Nájdem Jaro pls k tomuto niekde u teba viac info? Kognitívne funkcie napríklad?
@jaroslavlachky otázka Jaro. Dobre rozumiem ze teraz v lete môžem sacharidy a aj doobeda, však? Keď je slnko silnejšie (myslím všeobecne nie teraz keď prší :D)
Z rovnakého dôvodu je v tomto období zasa viac menej zbytočne využívať vodíkovú vodu. Toto má zmysel viac v zime a nalačno
@monca nz.
Keď sa mitochondria spotí a bunka zmení štruktúru vody dnu, mení sa aj celý kolagénovo-fasciálny systém. To znamená, že na náš kolagén a fascie bude vyvíjaný odlišný tlak a budú generovať rozdielne piezo a flexo elektrické stimuly.
Indukcia elektrického prúdu sa teda zmení a s ním aj naša regenerácia.
Toto je tiež to, čo mení našu schopnosť aktivovať autofágiu, zvyšuje našu ubikvitináciu (väčšia vzdialenosť komplexov = menej energie = väčšia spotreba ATP aj syntézy proteínov) a rovnako neskôr ovplyvňuje našu svalovú/kostnú a tukovú hmotu.
Presne preto dokážu sacharidy v letnom období s prístupom ku UV svetlu pomôcť znížiť ubikvitináciu a následne tiež stimulovať adekvátne tulenovanie elektrónov skrz ETC, aby vyprodukovali aj vhodné ROS pre apoptózu.
https://jaroslavlachky.sk/epigenetika-7-ako-a-kde-zacina-transgeneracna-epigenetika/