Síra, otepľovanie, ...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Síra, otepľovanie, cibuľový zápach a Redox

3 Príspevky
1 Užívatelia
0 Likes
20 Videní
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Veľa ľudí si myslí, že štúdium končí uzavretím školy, no opak je pravdou. "ŠTÚDIUM" každého z nás končí až v momente, keď stratíme TÚŽBU a ZVEDAVOSŤ!⠀

Podobne je to s HRANÍM SA (nemám však na mysli video hry, ale skutočnú "HRU" s názvom život a výzvy) ⠀


Žiaľ, práve dve vlastnosti (túžba a zvedavosť) už v malých deťoch často "utláča" školský systém a to vo veku, kedy sú žiadúce.... ⠀



Buď sám sebou a neboj sa byť zvedavý, ani odlišný. ⠀

Tu je čerešnička z včerajšieho príspevku na IG na dnes pre tých zvedavých a za ňou ešte pokračovanie pre Vás členov, ktorí majú vždy viac.

 

 

 
Publikované : 7. septembra 2023 11:05
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Napadlo niekedy niekoho - prečo sa atóm síry, v rôznych zlúčeninach, vyskytuje často v prostredí, kde stúpa teplota? Napríklad taký sirovodik...

Čo tak obdobia v histórii, kedy bolo v atmosfére viac CO2 a povrch zeme bol viac prístupný aj UVC svetlu a bolo tu viac teplo. Vid viac tu v celom príspevku:

https://jaroslavlachky.sk/forum/studie-a-umele-emp-emf/oteplovanie-zeme-a-prirodne-cykly/

Sopky ho vtedy vyučovali do atmosféry, vďaka čomu sa zmenil kvantový výťažok v nej, a život sa mohol viac dostať na povrch a rozvinúť. Čo je kvantový výťažok už vieš z posledných 2 článkov. A ak si nespomínam, otvor su slovník pojmov a sprav si "domácu úlohu".

Čo tak ďalší prípad? Prečo mnoho ľudí "páchne" po síre? A nemyslím, len keď jedia cibuľu... Napadlo niekedy niekoho, že tieto veci majú aj kvantovo Biológicke hľadisko?

Rovnako ako nadbytok UVC svetla vo vrchnej časti ionosfery štiepi viac ozónu aj deutéria, vďaka čomu sa život dole stáva mierne hypoxickym a vyžaduje viac siranu ale aj dusíka (ubikvitinácia), podobne je to aj u ľudí, ktorý sa z akéhokoľvek dôvodu stávajú hypoxyckymi na úrovni mitochondrie, pretože sú dehydratovaní.

Málo ľudí totiž vie, aké kvantové vlastnosti má atóm síry. Ja ti dnes jednu prezradím. Dokáže absorbovať a reflektovať odlišné frekvencie UV a infračerveného spektra.

Infračervené svetlo je to, ktoré tvorí na povrchu Zeme najväčšiu časť zo slnka (cca 42 až 50%), z vody, atmosféry a predmetov okolo. Nirktoru ľudia si dokonca myslia, že cez atmosféru a splodiny IČ nepreniká. Hlúposť. Stačí vlastniť spektrometer a merať si sám... Pokračujem.

UV svetlo na zem dopadá v malom množstve no nesie najviac OMH a energie zo všetkých vlnových dĺžok, vďaka čomu dokáže zapríčiniť tlak a výhrevný efekt povrchu kože, čreva aj oka na cm štvorcový.

To znamená, že keď v danom mieste na tele chýba voda a DHA, atómy síry dokážu slúžiť ako absorber aj reflektor niektorých frekvencii, ktoré by normálne teplotu tela zvýšili ešte viac. Aj preto tam síra "ide".

Nie je všetko tak, ako na prvý pohľad vyzerá. Aj pach ľudí a vecí okolo ti vie veľa prezradiť, ak vieš to, čo ešte nevieš...

A tu je záver pre Vás členov. Dnešné 5G siete budú odlišné ako tie, ktoré sme využívali. Nie však preto, pretože je to 5G, ale preto, ako budú dane EM vlny modulovane a ako sa budú správať.

Moderné technológie blízko povrchu tela môžu zničiť sulfáciu (pridávanie síranu) a nitrozyláciu pokožky, čreva aj oka, pretože najskôr ovplyvnia nás povrch, na ktorý dopadajú najviac (samozrejme dlhodobo), pretože tieto odlišné vlny zničia topológiu našich povrchov a proteínov v nich, ktoré s EM vlnami reagujú.

Sulfátovaná nitrozylácia je kovalentné pripojenie skupiny oxidu dusnatého (-NO) na cysteínový tiol v proteíne za vzniku S-nitrózotiolu (SNO). Sulfátová nitrozylácia má rôzne regulačné úlohy v baktériách v mikrobióme, kvasinkách a rastlinách a vo všetkých bunkách cicavcov. Tento proces je takmer vždy spojený s masívnym uvoľňovaním molekulárneho vodíka v čreve. Visc na dnes netreba...

Stačí sa len zamyslieť, prečo okolo seba vidíme toľko problémov s črevom a tiež popremýšľať, čo naše črevo naozaj robí. Mala napovedá na záver - produkuje okrem iného aj molekulárny vodík.

Proces analýzy H+ z deutéria v mikrobióme riadi rast druhov v ľudskom čreve kvôli účinku deutéria na kontrolu rastu mikrobiómu

 
Publikované : 7. septembra 2023 11:05
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Nejaké články k téme na zopakovanie:

https://jaroslavlachky.sk/category/sira-siran-a-sulfacia/  

 
Publikované : 7. septembra 2023 11:08
Zdieľať: