podpora hojenia kos...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

podpora hojenia kosti

3 Príspevky
2 Užívatelia
0 Reactions
17 Videní
(@prepiakova-zuzanagmail-com)
Príspevky: 7
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 
  1. Ahoj Jaro, syn  ( dospely;) ma hnisave lozisko v celustnej kosti pri zube a je tam ciastocny defekt kosti - diera, teraz sa lieci zapal antibiotikami. je mozne nejako podporit  hojenie kosti - infracervenym/ cervenym svetlom ( mame aj velky panel, aj male cervene svetlo s tym husim krkom), ktore su vhodne  vlnove dlzky a pulzacia? ma aj DHA doplnok ( Zinzino).. alebo ak vies nieco poradit na regeneraciu kosti, este nemam vsetko nastudovane 😉 Dakujem Zuzka
 
Publikované : 9. októbra 2024 16:53
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 4031
Admin
 

@prepiakova-zuzanagmail-com Ahoj, určite áno, ako píšeš. 

V tomto prípade hlavne kontinuálne svetlo a priamo do diery, takže môže skúsiť ako sa ja ráno osvecujem - s otvorenými ústami natočený na slnko alebo panel. 

Kosť má úžasnú schopnosť sa regenerovať a vyžaduje na to cca 2 (alebo viac) mikroampérov prúd, takže ak nemá dostatok DHA v sebe a silné slnko, nepôjde to ľahko. Toto červené a infra svetlo veľmi pomôžu a so zvyškom čo píšeš súhlasím tiež. Keď otvoríš flašťičku, využívajte čím skôr, kľudne aj do 2 týždňov. 

 
Publikované : 13. októbra 2024 9:52
(@prepiakova-zuzanagmail-com)
Príspevky: 7
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Dakujem 

 

Z

 
Publikované : 14. októbra 2024 9:51
Zdieľať: