Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

paradentoza

2 Príspevky
2 Užívatelia
0 Likes
7 Videní
 Oto
(@oto)
Príspevky: 1
ČLENSTVO ZDARMA
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro, k tejto teme som nič nenašiel, kde by som sa mohol o tom niečo dozvedieť ? Skúšam bezsacharidové raňaky, vačšinou 3 vajička z domáceho chovu na olivaku, alebo masti, celkove menej jem, neprežieram sa, darí sa mi chudnúť - 5kg za mesiac, stabilizuje mi to krvý cukor na celý deň, tak isto duševne som svieži čo je fajn, ale zhoršili sa mi ďasná - paraentoza, neviem čo s tým, poraď. 

 
Publikované : 30. marca 2023 19:36
Značky témy
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@oto ahoj Oto, k tejto téme odporúčam prečítať poriadne články to serie Kvantová Biológia o nervoch a tvorbe regeneračneho jednosmerného elektrického prúdu a tiež webinar a článok o Spánku.

Druhá vec je, že z toho co si napísal nevie nikto nič. Ako dlho už niečo takéto je? Ako boli na tom tvoje zuby a zdravie v detstve? Mala takéto problémy aj tvoja mamina? Ako na tom bola tvoja mamina pred a počas tehotenstva s tebou? Ako dlho skúšas bezsacharidové raňaky, 3 vajička z domáceho chovu na olivaku,... a ďalšie zmeny a ako si fungoval pred? Toto sú všetko otázky ktoré si musíš zodpovedať, pretože tí poukazu na niečo, kde môže byt podla mňa problém 🤔

 
Publikované : 31. marca 2023 7:24
Zdieľať: