Inšpirácia verzus v...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Inšpirácia verzus vykrádanie a kopírovanie.

4 Príspevky
2 Užívatelia
0 Likes
21 Videní
(@uralskazula)
Príspevky: 5
ČLENSTVO ZDARMA
Zakladateľ témy
 

Ahoj, zaujímalo by ma, aký máš názor na do očí bijúce kopírovanie tvojej práce?   

 
Publikované : 6. januára 2023 12:42
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3905
Admin
 

@uralskazula Možno najskôr čo konkrétne myslíš a na čo narážaš, pretože neviem vôbec a z tohto nemôžem sa teda ani vyjadriť 🤔

 
Publikované : 6. januára 2023 13:02
(@uralskazula)
Príspevky: 5
ČLENSTVO ZDARMA
Zakladateľ témy
 

Áno, to som presne predpokladala. Ide o prácu istej Zuzany SG. Neviem pridať žiadne odkazy, lebo ma samozrejme po upozornení zablokovala na sieťach po všetkých smeroch. Jediné, čo viem pridať je jej web https://temazdravie.sk/

Žiaľ som v mnohých skupinách na FB, kde som mala možnosť dlhšie sledovať jej "rady" a hmm, nechcem byť zlá, ale nebolo to nič múdre, len tvoje dosť prekrútené info, mnoho krát bez pochopenia podstaty.

Chápem, že s tým, aby si ľudia navzájom radili blbosti, sa pravdepodobne nedá nič robiť, ale mám nejak potrebu ti to dať do pozornosti.

Možno ak by chcela táto dáma šíriť tvoje informácie (čo chápem, že je prínosné aj pre teba aj pre všetkých) by bolo fajn, keby si ich dala pred zverejnením u teba aspoň skontrolovať? Špeciálne ak radí konkrétnym ľudským bytostiam. 

 
Publikované : 6. januára 2023 13:11
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3905
Admin
 

V prvom rade, nemám možnosť (a nevenujem tomu ani čas) sledovať veci okolo na internete a je mi jasné, že veci sa ľahko kopírujú, šíria, apod., takže sa neviem ani vyjadriť k tomu, ako ktoré príspevky Zuzka skopírovala (na niektoré sa ma spýtala, či ich môže z článku alebo celý článok zdielať), prípadne len normálne použila, vybrala si z nich informácie (na čo má právo a aj súhlas). No za druhé, nemyslím si, že ak už niečo konkrétne aj odomňa alebo od niekoho iného, prípadne sa informácie z rôznych zdrojov len podobali použila, že to myslela v zlom. 

Platí to čo vždy, že každý potrebuje v prvom rade premýšľať aj vlastnou hlavou a niekedy môže nejaká rada znieť zle, prípadne sa nám nepáčiť, no môže byť myslená dobre a rovnako naopak, niekto nám môže naschvál "ťahať motúziky pod nosom", a hovoriť nám to, čo chceme počuť, no v skutočnosti to nemusí byť to, čo potrebujeme počuť. 🙂 

 
Publikované : 6. januára 2023 13:19
Zdieľať: