Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

100Hz a biorezonančný prístroj

9 Príspevky
4 Užívatelia
2 Likes
25 Videní
Robert Kačalka
(@robert-kacalka)
Príspevky: 71
STRIEBORNÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Jardo, sú nejaké skúsenosti alebo štúdie, či použitie biorezonančného prístroja o 100Hz môžu dopomôcť naštartovať mitochondrie, ako dočasné hacknutie, kým si človek napríklad upraví Cirkadiálny rytmus a dostavia sa prirodzené opravy mitochondrií  zmenou prostredia a pod.     

 
Publikované : 5. januára 2023 12:41
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3858
Admin
 

@robert-kacalka Konkrétne štúdie s nejakým konkrétnym prístrojom som ja osobne nevidel, no myslím, že niečo takéto má uplatnenie. Problém len je vedieť čo a hlavne ako to použiť, lebo veľa z takýchto vecí môže ísť skrz celé telo a zasiahnúť aj tkanivá, ktoré netreba, a samozrejme generovať aj špinavú elektrinu, apod. 

Mnohé tkanivá majú odlišnú rezonanciu, na čele s mozgom, ktorý je niekde pri 40 Hz, pričom mitochondrie vyžadujú 100 Hz na spaľovanie tuku. Naše mitochondrie však fungujú ako kolónia a nikdy "nehrajú" iba za seba, čiže je nutné keď tak zrejme zasiahnúť správne tkanivo, a vhodne

 
Publikované : 5. januára 2023 15:07
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

….vibracia formou zvuku ma neskutocny vplyv na zdravie. Uz su vychytane mechanicke zvukove frekvencie vibracii, ktore su ok ale aj nok.

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 6. januára 2023 13:05
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3858
Admin
 

Publikoval: @coach_empigo

….vibracia formou zvuku ma neskutocny vplyv na zdravie.

Za ten najjednoduchší, ktorý často odporúčam využívať, pretože je dostupný, je príjemná hudba. Nie je náhoda, že sa nám bežne menia aj "chute" na zvuky, čuch, chuť, ale aj na hudbu. Ten "rytmus" a zvuk má svoj zmysel a počúvanie príjemnej hudby z normálneho zdroja, je veľmi efektívny spôsob na zlepšenie aj zdravia. 

Nie nadarmo je Voda substancia, ktorá privádza symetriu do prírody, hoci je veľmi asimetrická. Aj fotón dokáže byť vo vode premenený na fonón, ktorý skrz vodu prenáša aj v našom tele energiu a informáciu!

 
Publikované : 6. januára 2023 13:24
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3858
Admin
Zuzana Srncova
(@temazdravie)
Príspevky: 863
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky mna to posledny rok velmi taha do ZUS, bud spev alebo aj nad gitarou som premyslala.... len nemam na to cas.... asi az ked nebudem robit detom taxika....

spev je vraj perfektny aj na vagus nerve stimulaciu

 
Publikované : 6. januára 2023 14:55
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

@zuzana12345 suhlas!

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 6. januára 2023 15:17
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3858
Admin
 

@zuzana12345 Až príde ten čas, možno si ťa to "nájde" samé

 
Publikované : 6. januára 2023 16:17
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3858
Admin
 

Hudba so silným konkrétnym rytmom môže stimulovať mozgové vlny na EEG, ktoré zlepšia našu koncentráciu,  kogníciu, myslenie a dokonca aj celkový prenos fonónov mozgu, a to aj keď hudba skončí. Efekt pretrváva aj potom. Toto je sila zvukových vĺn, pretože ich energia môže vďaka fyzike vydržať vo kvapaline po dlhší čas. Rovnako ako keď padne veľký balvan do mora, no vlna ide ďaleko, ďaleko, ďaleko,...

 

V podstate takýmto spôsobom môžeme predpokladať aj to, že tip hudby, na akú má práve osoba chuť reprezentuje tip "vibrácií" jeho nálady.

 
Publikované : 6. januára 2023 16:23
Zdieľať: