Kvasinky a infekcie
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Kvasinky a infekcie

6 Príspevky
3 Užívatelia
3 Likes
40 Videní
(@daniela)
Príspevky: 4
STRIEBORNÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro, mám otázku či vie niekto poradiť alebo ma skúsenosť s častými infekciami v intímnych partiách? Moju kamarátku to trápi už zopár mesiacov a lieky jej nezaberajú, snaží sa tiež jesť aj veľa prebiotik + prebiotik, zeleniny, no skôr si myslím, že jej to takto keď berie dlhšie lieky môže uškodiť na črevo, rozhádzat vnútorné prostredie, mikrobióm a tak.

Budem vďačná za každú radu, kľudne aj vysvetlenie ohľadom mitochondrii 🙂

 
Publikované : 23. mája 2022 8:29
Značky témy
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
 

@daniela

Kvasinky = umelé EMP (nadmerný elektromagnetický smog)
 
 
To znamená že tam, kde je nadmerné umelé a kozmické EMP, tam sa takéto kvasinky radi množia.
 
 
Kvasinky sú mikroorganizmy, ktoré sa u nás prirodzene vyskytujú v slizniciach v ústach, nosu a krku, v intímnych partiách žien i mužov, na koži a v črevách. Za normálnych podmienok žijú v rovnováhe s baktériami a tvoria prirozenú mikroflóru. Pri narušení fyziologických podmienok môže dôjsť k premnoženiu kvasiniek a rozvine sa mykóza v dôsledku kvasinkovej infekcie.
 
Zaujímavé tiež je, že kvasinky sú podobné ako naše eukaryotycké bunky, necitlivé na antibiotiká, čiže nezaberajú.
 
Patogénne kvasinky sa v nás množia, rôzne prerastajú naše tkanivá a dá sa ich zbaviť len s ťažkosťami, pretože eukaryoty nereagujú na bežné antibiotiká namierené proti baktériám, a navyše niektoré prípravky proti eukaryotom by mohli zničiť aj naše vlastné bunky.
 
Čiže ako prvé, by som sa obzrel po práci, kde robí ako robí, kde býva, v akom meste, byte/dome s čím (mobil vo vrecku, v kabelke,...) a týmto by som začal.
 
Miesta u žien, hlavne intímne partie sú veľmi citlivé na tieto veci a to obzvlášť, ak majú naopak nedostatok slnečného svetla, vitamínu D a tunajšie mitochondrie nepracujú ako majú (teda dane miesto nemá adekvátne ENDOGÉNNE EMP). Pozri nový článok o tekutom kryštáli, úplne na konci
 
 
 
 
Publikované : 23. mája 2022 10:42
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
 
Prečo som napríklad aj v OPAĽOVACOM PROTOKOLE napísal, o akú optimálnu hladinu vitamínu D by sa mal človek pokúsiť a tiež, ako ju vybudovať? Prečo považujem za dobru hladinu u nás aspoň 40? A ver, že takáto hladina nie je ťažká dosiahnuť, bez doplu, za pár minút denne vonku, ak je človek OK. 
 
 
 
Nie preto, aby mal človek na teste vysoké číslo a mohol sa ísť machrovať. O čísla tu nejde. Ide o to, čo hladina vitamínu D reprezentuje a tým je množstvo jednosmerného elektrického prúdu, ktoré v tele tvoríš. Toto som aj na fóre písal. Daj do vyhľadávača "vitamín D a elektrický prúd", určite nájde.
 
 
Ak teda človek bude mať adekvátnu hladinu vitamínu D, v jeho krvi a najmä medzi jeho pokožkou a krvou pod, bude dostatočne elektrické napätie. Tiež to však znamená, že kdekoľvek sa tvorí elektrický prúd, tvorí sa aj vysoké magnetické pole.
 
 
Teraz keď si prečítaš už len včerajší nový článok o vode zistíš, že vída ja magneticky dipol a zároveň dobre šíri elektróny, ale aj protóny. 
 
 
 
 
 
 
 
Práve preto máme aj v pokožke a na povrchu červených krviniek vysoké množstvo DHA. Nie len že nám zabezpečujú elektrický prúd, ale aj ochranu, ak sme na silnom slnku pred spálením.
 
Dochádza niekomu??? Toto ENDOGÉNNE magnetické pole, ktoré je ovplyvnené tým exogennym, kontroluje aj všetky imunite bunky, ktoré sa diferencuju síce v čreve, no ich úloha aj zásoba je vo veľkom v koži 
 
 
Vďaka tomuto vlastnému magnetickemu pólu pracuje naša imunita, dostáva kontrolu čo má robiť a tiež vďaka tomu dostáva neustále elektróny aj protóny ak ich potrebuje. Elektróny kedykoľvek potrebuje pracovať a protóny, kedykoľvek potrebuje tvorí volne radikály, ktoré pomáhajú patogen zničiť. 
 
 
 
Tiež je zaujímavé že pri stimulácií slnkom sa z DHA v našej koži vytvorí meresin, resolvinprotectin, ktoré nás taktiež chránia pred nadmerným UV.
 
 
 
A hádaj ešte čo.
 
 
Takéto prirodzené EM pole v tvojich bunkách je to, čo riadi napr. izomerizaciu cholesterolu, jeho sulfáciu, ale aj mnohé vírusy a kvasinky (drží ich nečinné), ktoré sa na nás dostali a tiež to, či sa nakazíme nejakým sezónnym vírusom tipu SARS alebo nie.
 
 
Presne preto, keď si pozrieš štatistiku všetkých najmä respiračných vírusov vrátane Sars zistíš, že vykazujú sezónnu nákazlivosť. Tam kde je dostatok UV, vírus nie je. Kto vie prečo...
 
 
 
Veš, čo je na tom ešte najlepšie?
 
Vírusy aj niektoré baktérie a kvasinky ako aj kandida nie len, že neprežijú na silnom UV svetle, no naopak kozmické (umelé) žiarenie im prospieva. V takomto sa vyžívajú a rýchlejšie množia.
 
 
 
A toto nepíšem len tak z hlavy, vie sa o tom už dávno, odkedy bol Americký astronaut z NASA Dave Wolf na Ruskej MIR stanici vo vesmíre, ešte pred tým, ako USA postavila svoju ISS.
 
 
Žeby kvôli tomu dnes ľudia trpeli viac infekciami, obzvlášť ženy a obzvlášť v intímnych partiách, ktoré nie sú na UV svetle?
 
 
Aj preto sa osobne snažím vždy trochu viac aj blogy smerovať na Ženy, pretože to považujem za Kriticky dôležité. Podobne ako aspoň nutnosť u žien buď na vlastnej terase niekde byť čo najviac nahá, aspoň občas a par minút alebo aspoň KINIKI
 
 
 
 
Publikované : 23. mája 2022 10:55
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
 

Tu je napríklad mala citácia z jedného českého článku (nižšie je odkaz):

"Nedávno byl u S. cerevisiae objeven zvláštní typ kvasinkových buněk. Vědci je začali nazývat pseudohyfální buňky (viz obr. obrázek). Jsou protáhlé, tvarem připomínají klobásky a tvoří dlouhá vlákna, pseudohyfy. Pseudohyfa se začíná formovat z mateřské elipsoidální buňky, z níž vypučí buňka protáhlého tvaru a normálně se oddělí buněčnou stěnou, což je odlišný způsob tvoření vláken, než známe u kvasinek rodu Candida. (Ty mohou tvořit i tzv. hyfy, které připomínají dlouhé roury s přepážkami, v nichž jsou otvory a cytoplazma může volně protékat celým vláknem. Nejsou to tedy řetízky jednotlivých buněk uspořádaných za sebou.)

Na opačném konci, než se protáhlá pseudohyfální buňka dotýká buňky mateřské, vyrůstají další protažené buňky (jde o unipolární pučení). Tímto způsobem se tvoří páteř filamentu, po jehož stranách jsou axiálním typem pučení produkovány oválné buňky podobné blastosporám.

 

Tento typ buněčného formování S. cerevisiae byl pozorován pouze v případech, kdy kvasinky byly kultivovány na médiu s nízkým obsahem dusíku. Po spotřebování dusíkových zásob v nejbližším okolí se kvasinka vydává do dalších, ještě neosídlených oblastí. Tam začne produkovat normální oválné buňky, které dovedou lépe využít dosažené živiny. Pokud je na misce o průměru 150 mm více než 500 kolonií, nedochází k přepnutí na pseudohyfální růst! Kvasinka nějakým způsobem pozná, že ani o kus dál by už neměla šanci se pořádně nakrmit! Proto přepne na stacionární stav a už to na překvasinkované misce nějak vydrží do smrti nebo do doby, než ji experimentátor přenese na vhodnější substrát.

Ačkoli byla kvasinka S. cerevisiae považována za neškodného saprofyta, v podobě pseudohyf byla objevena i v lidských tělech. Například u mnohých HIV-pozitivních pacientů se tato kvasinka stala bezprostřední příčinou úmrtí."

 

Je pomerne zaujímavé, že aj vírusové ochorenia tipu HIV a infekcie a baktérie ako kvasinky majú toľko spoločného, a to či už evolučne, ale aj spôsobom dostania sa do tela (sliznica, napr. v čreve, alebo cez vystelku)... 

 

Nie je náhoda, že sú naše mitochindrie na toľko odlišné od ostatných baktérií a druhov a tiež nie je náhoda, že pracujú tak, ako pracujú a zároveň sa nachádzajú vo vystelku čreva, ktorá je v kontakte s prokaryotmi dnu (jednoduché baktérie) a z imunitný mi bunkami za výstelkou, v GALT. Ich úloha a vzájomná komunikácia je kritická a čo je pre teba podstatné je odlišná v závislosti od toho, čo nás povrch tela zasahuje. 

 

 

https://vesmir.cz/cz/casopis/archiv-casopisu/1998/cislo-4/kvasinka-dvou-tvari.html

 
Publikované : 23. mája 2022 11:05
(@daniela)
Príspevky: 4
STRIEBORNÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

@jaroslavlachky vďaka za odpoveď Jaro. No pracuje veru v kancelárii, takže notebook, mobil plus ďalší kolegovia su tam cez deň stále. :/   

 
Publikované : 23. mája 2022 11:53
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

V tom prípade myslím, že to najpodstatnejšie vo fixnuti problému už poznáš.

Dnes je to bohužiaľ o to horšie, pretože sa žiaľ zdá, že niektoré slová z Aprílového článku  sa plnia. Vyzerá to, že na väčšinu štátnych aj väčších budov v EÚ pôjdu solárne panely, čo radikálne ovplyvní všetky rozvody v budove a aj celú topológiu a správanie vecí v nej. Väčšina ľudí anji len nemá potuchy, ako veľa sa veci zmenia.

 

https://hnonline.sk/finweb/zahranicna-ekonomika/96019382-unia-ma-novy-stamiliardovy-energeticky-plan-na-strechy-pojdu-povinne-solarne-panely

 
Publikované : 23. mája 2022 12:10
Zdieľať: