Fórum/Prihlasovanie...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

[Vyriešené] Fórum/Prihlasovanie vypadáva (nefunguje) - Fórum sa momentálne aktualizuje

7 Príspevky
2 Užívatelia
1 Likes
43 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

Ahojte, 

píšem pre všetkých, aby ste sa neľakali, ak Vám v dnes/včera (možno ešte v najbližších dňoch) náhodou vypadáva fórum a hlavne prihlasovanie. 

 

Fórum momentálne prechádza vrámci webu hardware-ovou aktualizáciou a bohužiaľ, nejako sa vyskytli problémy s kompatibilitou webu, tak verím, že sa to čoskoro vyrieši. 

 

Tak či onak, ako môžete všetci vidieť, fórum má novší výzor, pribudli tam aj nejaké nové veci/možnosti, "vychytávky", no o tom snáď až neskôr, ak sa ho podarí naplno pustiť do behu. 

 

Fórum by však malo ísť prezerať normálne neustále, no čo som si vśimol, tak je problém pri prihlasovaní/registrácií. Vtedy niekedy vyhodí hlavnú stránku, kde nie je nijaký obsah, iba menu a pätička webu. 

 

Ak sa Vám teda niekedy nedá prihlásiť, mrzí nás to. Vyskúšajte vtedy o pár minút znovu a možno už pôjde!

 

Zopár dôležitých info:

*Viacerí ste mi písali na email, že Vám nejde link z fóra, že sa nedá prihlásiť,... takže už viete prečo.

Čo sa týka nefunkčných linkov, ktoré prišli vČera a skôr, ktoré chodia z fóra automaticky napr. o zverejnení témy, príspevku,... tak nefungovali preto, pretože fórum zmenilo URL hlavnej stránky z "jaroslavlachky.sk/clenska-zona/forum/" na "jaroslavlachky.sk/forum/" čiže preto odkazy nejdú. Všetky odkazy aj príspevky sú normálne funkčné aj ostali rovnaké, len sa zmazala predpona. Čiže vśetci odkazy, ktoré chodia od dnes rána sú už funkčné

 

** Ďakujem všetkým vopred za trpezlivosť a verím, že čoskoro pôjde všetko ako má. Odporúčam zatiaľ využiť čas a môžete si prelistovať a prečítať diskusie na fóre, keď sa nemôžete prihlásiť

 
Publikované : 17. októbra 2022 21:10
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

P.S. Čo ma ešte napadá pre tých, ktorí chcete komunikovať a pozerať materiály prípadne z prémium zóny, kde možno tiež občas vypadne prihlásenie - najlepšie ak vychytáte ČAS,  kedy sa prihlásite a následne sa neodhlasujte. Nezatvárajte okno prehliadača. 

 

Ak ste prihlásení a fórum má takto výpadky, neodhlasujte sa a Vám všetko pôjde naďalej normálne!

 
Publikované : 17. októbra 2022 21:13
Karol reacted
Karol
(@karol)
Príspevky: 136
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky mne teraz išlo prihlásiť 😀, tak držím palce, snáď sa to čoskoro dorieši

 
Publikované : 18. októbra 2022 12:12
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

@karol Jj, to aj ja veru dúfam

 
Publikované : 18. októbra 2022 20:46
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

Pre prémium členov - upravili sme aspoň prihlasovaciu stránku členstva, takže každý prémium člen sa teraz môže prihlásiť aj počas výpadku. 

Jednoducho klniknite na >> https://jaroslavlachky.sk/premium/   tam zadajte svoj login ako obyčajne a následne budete presmerovaný na fórum, už prihlásený. Potom už normálne cez menu môžete ísť do prémium zóny, alebo písať sem na fóre, atď.. Aspoň provizórne, kým bude fórum na 100% a vo štvrtok sa vidíme na ZOOM-e!

 
Publikované : 18. októbra 2022 20:49
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

Aktualizácia fóra je už kompletná a vyzerá to tak, že všetko funguje ako má. Téma je týmto uzavretá!

 

Všetky detaily aj NOVINKY, som rozpísal sem:

https://jaroslavlachky.sk/forum/zacni-tu/ako-funguje-diskusne-forum-na-webe/#post-7523

 
Publikované : 9. novembra 2022 20:53
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

Ešte jedno dôležité upozornenie: celá Doména (URL adresa) fóra bola zmenená z „www.jaroslavlachky.sk/clenska-zona/forum/“ na „www.jaroslavlachky.sk/forum/“

 

- To znamená, že Fórum, všetky vytvorené/napísané témy, príspevky, odpovede, linky,... fungujú úplne rovnako ako predtým, nič sa nezmazalo, no ak je niekde uložený nejaký príspevok ešte s pôvodnou adresou, ktorá obsahuje pred "forum" aj "clenska-zona", daný link Vám nepôjde. Preto ak taký niekedy nájdete, jednoducho manuálne zmažte "clenska-zona" a je vyriešené!

- všetky nové linky, aj tie, ktoré sú generované od aktualizácie, sú už automaticky zmenené samé. Avšak tie predošlé, napríklad ak som niekde v starých blogoch písal, apod., nie je možné už upraviť.

 
Publikované : 9. novembra 2022 20:59
Zdieľať: