Karpálny tunel
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Karpálny tunel

18 Príspevky
2 Užívatelia
6 Likes
71 Videní
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Syndróm karpálneho tunela predstavuje jedno z najčastejšie sa vyskytujúcich ochorení z povolania. Postihuje asi 5 % populácie, najčastejšie ženy. Toto ochorenie je spôsobené stlačením nervu v oblasti zápästia - karpálneho tunela, prejavuje sa bolesťou, brnením celej ruky alebo mravenčením.  

Aká je skutočná príčina?  

Ako sa dá zlepšiť stav bez operácie? 

Elektrina/nervový systém podľa mňa súvisia s EZ a hydratáciou na celulárnej úrovni. Chyba bude pravdepodbne tu. Hm? 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 26. júla 2022 12:19
Ivana reacted
Značky témy
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 

@empigo-osobny-trener-kosice Úzka kapilára = trubica s hydrofilnými okrajmi, kde je stlačená kvapalina (viď nasledovné 4 články na blogu KB #12 - #15). 

Kedykoľvek máme takúto kapiláru, voda bude separovaná na hydroxylové anióny (OH) a hydroniové ióny (H3O+). medzi tým je EZ. Hydroniové ióny sú tie, ktoré neustále presúvajú protóny, ktoré môžu za plynulý flow kvapaliny, ktorý nevyžaduje žiadnu externú silu na svoj pohyb. Je potreba len Hydrofilný proteín (mysli kolagén, z ktorého je kapilára) a dostatok elektrónov, ktoré spravia proteín čo? Hydrofilným, aby sa voda separovala.

Spýtaj sa človeka, ktorý má takýto problém, aká ruka ho trápi a zvyčajne bude odpoveď tá, s ktorou viac pracuje a drží v nej častejšie mobil/klávesnicu,... 

Kedykoľvek sú v kontakte dva polovodiče z odlišných materiálov, ten ktorý je ťažší "vyžaduje viac" na svoj chod. Silikónové polovodiče (elektronika) ti z ruky vezmú veľa energie, ktorá bude chýbať aj v proteínoch, čo sa prejaví najviac na miestach, ktoré nemajú možnosť expandovať (strata energie = zväčšenie objemu), čo je prípad nervus medianus.

 

 

 

 
Publikované : 27. júla 2022 19:03
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 

Už najbližší webinár, ktorý bude zverejnený zrejme prvý alebo druhý Augustový týždeň, dodá k tejto téme zaujímavé kúsky

 
Publikované : 27. júla 2022 19:04
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

@jaroslavlachky Dakujem pekne Jaro!!! Trosku tajomna odpoved, ale vidim, ze som trafil do spravneho terca. Operacia je ako dobekonecna hasit horiaci dom, pricom pricina je inde- napriklad rozvodna skrina...

Oprava je mozna uzemnenim ruky a nechat si ju osviecovat IČ svetlom / slnkom? A nechanim ruky v klude?

Alebo sa tu daju vyuzit nejake permanentne magnety, ci nieco pomocou coho natankujem miesto elektronmi? 

Myslim si, ze tu moze radikalne pomoct ochladzovanie a vyroba IČ endogenne, hm?

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 27. júla 2022 20:09
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 

@empigo-osobny-trener-kosice Dám ti malý náhľad do budúcich článkov Miro 

 
Publikované : 27. júla 2022 20:12
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

@jaroslavlachky Som este doupravil moju poslednu veticku. co si o tom myslis ? ( chlad )

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 27. júla 2022 20:14
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 

Prečo je v jednom prostredí (napr. v bunke srdca) iná, ako v inom prostredí (napr. v pohári pri izbovej teplote a na vzduchu)? A prečo veľa ľudí, vníma zmeny počasia? Prečo niekoho so zlým redoxom, môže pri malom znížení tlaku v atmosfére začať bolieť hlava, či mať citlivejšie kosti?

 

Možno neuveríš, no všetko to súvisí a odvíja sa to od toho, ako dobre je voda v tele štruktúrovaná a to hlavne v mozgu a mieche.

Ak sú teda slová vyššie pravdivé, a voda v tebe vníma okolie, otázka znie, čo spôsobuje zmenu vody a čo ju najviac ovplyvňuje?

 

Odpoveď je: Teplota, tlak a EMP (vlnenie/rezonanacia v okolí).

 

Pozrime sa bližšie na tieto faktory.

 

Ten posledný bod, EMP (alias okolité pole) na teraz nechajme. Hrubý základ vieš a teda, že voda dobre absorbuje infračervené a UV svetlo, čo sú 2 oktavy slnka a tiež reaguje na magnetizmus Zeme. Vďaka nemu sa polarizuje v blízkosti proteínu. V ideálnom prípade by teda naše EMP malo byť tvorené slečným svetlom, rezonanciou iných bytostí okolo nás a Shumannovou rezonanciou z povrchu Zeme a Ionosféry. Dnes to už však neplatí.

 

Čo však prvé dva body – teplota a tlak? Na tieto sa pozrieme viac z blízka.

Ako ti musí byť jasné už len na základe vety vyššie, že prečo mnoho ľudí hneď pocíti zmeny počasia na hlave či kĺboch (kostiach), TLAK aj TEPLOTA pôsobia na vodu.

No a keď sa aj laicky zamyslíš, čím máš v tele horšiu vodu a si viac dehydratovaný, tým si aj viac citlivý na akúkoľvek zmenu. Jednoducho nemáš takú "rezervu" ako niekto úplne zdravý, či mladý.

 

Podobne ako keď je niekto zdravý a ma funkčné mitochondrie a môže jesť takmer čokoľvek bez problémov, no iný, ktorý má mitochondrie v zlom stave, môže jesť iba veľmi obmedzený tip potravy.

 

V oboch prípadoch to nie je náhoda.

 

Ako teda teplota a tlak (de) štrukturujú vodu? Keď vodu stlačíš, zvýšiš jej hustotu. Podobne chladom. Keď je voda chladná, je viac hustá. Najviac hustá voda je mimochodom kúsok pod 4 °C.

Vo vode s nízkou hustotou je množstvo chaosu (entropie) oveľa nižšie a naopak vo vode s vyššou hustotou je Entropia nižšia (negatívna Entropia) a teda je viac organizovaná. Toto je dôvod, prečo život pod hladinou oceánu prežije.

Tento fakt však tiež vysvetľuje jednu úžasnú schopnosť vody, ktorú zatiaľ väčšina z Vás nepozná, no čoskoro, v najbližších článkoch sa to zmení. Je ňou tzv. Podchladenie alebo aj Superschladenie vody.


Podchladenie je proces znižovania teploty kvapaliny alebo plynu pod bod mrazu bez toho, aby sa z neho stala pevná látka. Pri vode sa takéto podchladenie dosahuje odstránením "nečistôt" alebo nejakého jadra okolo ktorého sa môže vytvoriť kryštálová štruktúra. Inými slovami, keď sa bavíme o vode, aby sme ju dokázali podchladiť, musíme ju zbaviť všetkých soli.

Ako si totiž môžeš z posledného a predposledného článku pamätať, minerály, ako napr. sodík, draslík, horčík, atď., vo vode tvoria tzv. hydratačný rádius. Toto je ten kryštál (jadro), o ktorom teraz píšem. Toto je to, čo umožní vode ľahšie sa zmraziť, no ak ich z vody odstránime a ponecháme v nej iba vodík a kyslík, jej bod mrazu klesá. Toto väčšina ľudí nevie, no mala by.

Práve preto som v článku o Asociačno Indukčnej hypotéze ukázal, že takáto voda vykazuje nižšiu rozpustnosť, vďaka čomu vylúči od svojho okraja všetko väčšie ako protón a teda aj soli.

Prechladenie vody je možné dosiahnuť bez akýchkoľvek špeciálnych techník na cca - 20 °C, no pri použití špeciálnych technik až na -48,3 °C. Ak mi neveríš, ľahko si to vyskúšaš aj, sám. Zvyčajne si človek myslí, že v mrazaku voda zamrzne a bodka. No ak máš napr. Reverznú osmózu, môžeš si to overiť s takouto vodou a hneď zistíš sám.

Asi sa teraz pýtaš prečo je to pre teba dôležité?

Dôvodov je hneď niekoľko, a prvým z nich je to, že takáto podchladená voda sa stáva supervodivou. To znamená, že prenáša elektróny ešte efektívnejšie a vyššou rýchlosťou ako obyčajne. Je z nej vtedy akoby "super polovodič".

 

Toto je mimochodom dôvod prečo by väčšina moderných ľudí mala konzumovať prevahu tuku a proteínu nad sacharidmi. A to nezávisle na tom, na čo majú chuť a aký sú "metabolický tip". Tvoj Redox totižto určuje POLE okolo a Redox zas rozhoduje o tom, ako elektróny aj protóny z jedla zpracuješ.

 

No a tvoj Redox je odzrkadlenim EZ v tvojich bunkách, a tá je zas odzrkadlenim kvality Kolagénu a vody. Ak vodu strácaš, strácaš aj jej supervodivosť a musíš väčšinu svojho času existovať iba na ATP, no a to je vytvorené efektívnejšie z mastných kyselín.

 

Jeho recyklácia je zas efektívna pomocou Pentózového cyklu a kvalitného spánku. Ak zle spíme, nemáme funkčný Pentózový cyklus, detox upadne, začneme hromadiť ťažké kovy (aj keď ich nebudeme jesť), naše zásoby ATP sa znížia a tvoja túžba a chuť po sacharidoch vzrastie. To však neznamená, že by sme ich mali viac jesť. Práve naopak. Vtedy potrebujeme viac vody. To je dôvod, prečo bežne človek zvyčajne po jedle s vysokým obsahom proteínu a tuku ostane smädný.

 

 

Druhý dôvod prečo je Podchladená voda dôležitá je teplo alias IČ svetlo. Superschladená voda ho zadrží viac!

 

Ked kvapalná voda zamŕza a vzniká ľad, pohyblivé molekuly vody zo svojich štruktúr vypúšťajú termálnu riadiáciu, ktorú v sebe zdržujú. Toto IČ svetlo je zo štruktúry vody uvoľnené do okolia tesne pred tým, ako zamrzne. Odkiaľ a ako voda toto IČ svetlo absorbuje už vieme z minulého článku. Tento fakt je už aj experimentálne potvrdení, ako vidno aj na obrázkoch.

 

https://flic.kr/p/2nAuQbX

 

https://flic.kr/p/2nAuQbr

 

Podchladená voda sa však nezmení na ľad ako bežná voda už pri 0 stupňoch, ale vydrží byť tekutá až do -20 stupňov.

 

To znamená že takto čistá a podchladená voda uvoľní pri mrazení teplo, no zároveň je schopná ho dlhšie zadržať a prenášať.

Zasa raz vidíš, prečo články píšem takouto formou a postupne. Z článku na článok každému lepšie prepájam všetky súvislosti. Teraz napríklad lepšie chápeš aj ty Miro, prečo majú cicavce ako my naozaj odlišný haplotyp a prečo máme v mitochondrii UCP, či ATP syntézu. Tvorba ATP je až druhoradá.

Prvoradá vec je filtrácia vody, na ktorú mitochondria následne "vyžaruje" IČ svetlo. Toto je kvantový tanec, ktorý matka príroda s evolúciou zatancovali keď dali dohromady mitochondriu.

Poďme však ďalej. Čo je ďalšia zaujímavá vlastnosť vody, keď je takto dokonale zbavená nečistôt.


Keďže takáto "podchladená" - studená kvapalná lepšie zadržuje teplo, ako si to videl vyššie, keď sa následne ohreje, dodaním tepla, lepšie ho absorbuje.

 

Veta možno čudná, no je to logické. Keď sa takáto čistá voda zohrieva (je na ňu vysielané IČ svetlo), jej jednotlivé molekuly ho absorbujú lepšie, vďaka čomu sa viac zmrštia a voda získa veľmi vysokú hustotu (to znamená veľa kyslíka a veľa elektrónov).

 

Pôvodne objemná voda sa takto zmrští (zmenší objem na minimum) a stane sa menej stlačiteľná, čím sa zvýši jej index lomu svetla, zvýši sa rýchlosť zvuku, ktorí sa v nej šíri, plyny sa v nej stanú menej rozpustné (nižšia rozpustnosť) a samotná voda sa ľahšie  zahrieva a lepšie vedie teplo.

Vieš čo všetko táto veta znamená a aký obrovský význam má? Ukrýva sa v nej kľúč k odomknutiu náśho Zdravia, ale aj plného fyzického potenciálu a tieť toho, čo náś mozog dokáže, aj AKO to dokáže.

 

Presne toto je totiž dôvod, prečo tvoje mitochondrie vysielajú infračervené svetlo na vodu, ktorú tvoria. Táto voda je totiž veľmi, ale veľmi špeciálna a supravodlivá, ak sú všetky 4 fenomény Biológie v súhre!

 

Stačí ak si opäť pomyslíš na prirovnanie s futbalom. Futbalové ihrisko je akože tvoja mitochondria, pričom okolité POLE určuje jej veľkosť. Bežné normované zápasové ihrisko ma rozmery 110 x 72 m s hracou plochou 105 x 68 m. Na tomto ihrisku teda futbalisti behajú a hrajú zápas. Teraz si predstav, že by sme toto ihrisko roztiahli a zväčšili na 200 x 150 metrov. No čo? Hralo by sa lepšie? Horšie, pretože futbalisti by zrazu nevládali.

 

Niečo podobné sa deje v tebe, ak sa mení tvoje POLE, ktoré následne ovplyvní aj Mitochondriu, čím sa zmenia vlastnosti a vodivosť vody v nej, aj okolo nej. Zasa raz vidíš, že na Tvare a Veľkosti záleží viac ako na kalóriach!

 

Až keď sa človek rozhodne sam posunúť ďalej, a začne vnímať aj BIO-fyzikálnu časť rovnice, až vtedy začne vidieť aj iné aspekty.

 

 

Aky je teda hlavný rozdiel medzi čistou, schladenou vodou a teplou? Chladná voda je hustejšia a horúca voda je menej hustá.

 

Keď schladenú vodu ohrievame (dodáme jej IČ) ešte sa viac scvrkne. Na rozdiel od toho, keď sa horúca kvapalná voda ohrieva, ešte viac expanduje (zväčší objem), je viac stlačiteľná, znižuje sa jej index lomu, znižuje sa rýchlosť zvuku v nej, plyny sa stávajú rozpustnejšími (viď napr. sytené minerálky), a stane sa horším vodičom tepla aj energie. Chápeš ten kľúčový rozdiel?

 

Ako som vyššie napísal, sú 3 hlavné faktory, ktoré štruktúru vody ovládajú a to Teplota, Tlak a okolité EMP.

 

Čo sa teda teploty týka, Chlad je obrovský faktor v tvojej biológii a ako vidíš, zvyšuje Hustotu vody. Chlad má však tiež veľký vplyv na všetky polovodiče a to 2 spôsobmi: zvyšuje ich magnetizmus (skrz Curieho teplotu) a tiež zefektívni flow elektrónov na povrchu polovodiča, vďaka tzv. Hallovemu efektu (alebo aj Hallovemu napätiu).

 

 

Čo sa tlaku týka, pomysli jednoducho na dostatočné napätie kyslíka. Keď je mitochondria efektívna, pritiahne si kyslíka dostatok, vďaka čomu bude napätia kyslíka dnu vysoké, tvoj ETC bude šliapať na plné obrátky, ty budeš tvoriť kvantá ATP, CO2, vody aj tepla a štruktúra vody dnu bude kvalitná.

 

Čo sa EMP týka, priorita je pre teba slnečné svetlo a povrch (magnetizmus) Zeme. Toto vodu v tebe drží hustú a štrukturovanú. Umelé svetlo aj vlnenie ťa naopak dehydratujú.

 

Tieto body vyššie sú na teraz tak akurát a verím, že ťa prinútia v tvojich úvahách zájsť ešte o kúsok ďalej. úzkr kapiláry plné vody sú dokonca veľmi špeciálne, keď sa blížime k ikstým, malým rozmerom!

 
Publikované : 27. júla 2022 20:21
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 
Publikoval: @empigo-osobny-trener-kosice

Som este doupravil moju poslednu veticku. co si o tom myslis ? ( chlad )

Áno, ochladzovanie je obrovský faktor. A ak máš nejakého blízkeho človeka s týmto problémom, ktorý je "otvorený", určite by som šiel ako prvé touto cestou a korigoval podľa pocitov. Niekoľko krát denne. 

 
Publikované : 27. júla 2022 20:26
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 

Ohľadom permanentných a iných exogénnychmagnetov, tam (zatiaľ) nechcem ísť, pretože ešte nemáte dosť info  k tomu, no ako vravím, čoskoro sa to zmení. Myslím, že potom bude táto otázka viac na mieste a lepšie zodpovedateľná 

 
Publikované : 27. júla 2022 20:27
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 

 
Publikované : 27. júla 2022 20:31
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

@jaroslavlachky Jaro, dal si mi chrobaka do hlavy s tou supercistou vodou. Chapem kam tym mieris. 

Napr. : bola tu tema s potenim sa pri sporte. Mne uz davno zapinalo, ze to suvisi s efektivitou distribucie energie skrz EZ.  Ja sa nezvyknem potit ani pri intenzivnej namahe. Musim fakt prekrocit prahy prehriatia tela, inac sa nespotim vobec. 

Dakujem za vysvetlenie. Tesim sa na nove obzory 🙂

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 27. júla 2022 21:14
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 
Publikoval: @jaroslavlachky

Áno, ochladzovanie je obrovský faktor. A ak máš nejakého blízkeho človeka s týmto problémom, ktorý je "otvorený", určite by som šiel ako prvé touto cestou a korigoval podľa pocitov. Niekoľko krát denne. 

Nemam, ale poznam par ludi, co s tym bojuju...

 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 27. júla 2022 21:22
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 
Publikoval: @jaroslavlachky

Úzka kapilára = trubica s hydrofilnými okrajmi, kde je stlačená kvapalina (viď nasledovné 4 články na blogu KB #12 - #15). 

Kedykoľvek máme takúto kapiláru, voda bude separovaná na hydroxylové anióny (OH) a hydroniové ióny (H3O+). medzi tým je EZ. Hydroniové ióny sú tie, ktoré neustále presúvajú protóny, ktoré môžu za plynulý flow kvapaliny, ktorý nevyžaduje žiadnu externú silu na svoj pohyb. Je potreba len Hydrofilný proteín (mysli kolagén, z ktorého je kapilára) a dostatok elektrónov, ktoré spravia proteín čo? Hydrofilným, aby sa voda separovala.

Jaro, uz som niekde o tom cital, ze flow krvi v kapilarach nie je odkazany na srdce. Neviem si vsak spomenut, ako to tam bolo 😃.

 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 28. júla 2022 6:12
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 
Publikoval: @jaroslavlachky

Kedykoľvek sú v kontakte dva polovodiče z odlišných materiálov, ten ktorý je ťažší "vyžaduje viac" na svoj chod. Silikónové polovodiče (elektronika) ti z ruky vezmú veľa energie, ktorá bude chýbať aj v proteínoch, čo sa prejaví najviac na miestach, ktoré nemajú možnosť expandovať (strata energie = zväčšenie objemu), čo je prípad nervus medianus.

EMP ma zarucene vplyv na "elektriku" nasho tela a urcite aj na nervus medianus.

Vsetko co straca energiu sa bude zvacsovat. Ak mas v tele vodu a elektronov dostatok ( teda nedochadza k dehydratacii a mas teda dobry redox ), tak si vie telo pomoct telo aj z inych casti tela, aby nedoslo k pretazeniu a strate energie?

 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 28. júla 2022 6:19
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 
Publikoval: @empigo-osobny-trener-kosice

Jaro, dal si mi chrobaka do hlavy s tou supercistou vodou. Chapem kam tym mieris. 

Napr. : bola tu tema s potenim sa pri sporte. Mne uz davno zapinalo, ze to suvisi s efektivitou distribucie energie skrz EZ.  Ja sa nezvyknem potit ani pri intenzivnej namahe. Musim fakt prekrocit prahy prehriatia tela, inac sa nespotim vobec. 

Dakujem za vysvetlenie. Tesim sa na nove obzory 🙂

Tak to ma teší. 

Kuriozita/vyvolanie zvedavosti je cieľom 😉 

 
Publikované : 28. júla 2022 20:07
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 
Publikoval: @empigo-osobny-trener-kosice

Jaro, uz som niekde o tom cital, ze flow krvi v kapilarach nie je odkazany na srdce. Neviem si vsak spomenut, ako to tam bolo 😃

Hej, myslím, že som to na viacerých miestach spomínal. Srdce v podstate = veľký akustický rezonátor a magnet 

 
Publikované : 28. júla 2022 20:09
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 

Srdce vytvára akustické fonóny, ktoré nazývame tlkotom srdca.

Fónóny sú KVÁZIČASTICE, ktoré umožňujú životu robiť veci, ktoré by sme na základe našich makroskopických presvedčení robiť nemali, no keď sa na ne pozrieme v mikroskopickom meradle, robíme ich.

 

Excitóny (excitovaný elektrón svetlom) využíva svetlo........fonóny zas využívajú zvuk. Zvuk, podobne ako svetlo, je tiež vlna s rôznymi frekvenciami.

 

 

Zvukové alebo akustické fonóny sú vlnovou formou nazývanou aj solitón. Srdce vytvára pri každom údere mnoho frekvenčných solitónov. Každá frekvencia tohoto zvuku má svoju úlohu rovnako ako svetelné frekvencie.

 

Každá bunka s mitochondriou využíva kyslík ako terminálny akceptor elektrónov: Prečo? Kyslík je paramagnetický a je priťahovaný k magnetickým poliam prirodzene. To isté platí pre vápnik a horčík (len tak mimochodom)...

ATP-áza je 5. komplex, ktorý má rotujúci nano-rotačný motor, ktorý generuje magnetické pole. Vnútorná mitochondriálna membrána má náboj 30 miliónov voltov na meter, ktorý sám generuje ortogonálne ďalšie magnetické pole. Elektróny a protóny ovplyvňujú ATPázu a jej hlava sa otáča. Všetko, čo sa točí, tiež vytvára magnetické pole. Všímaš si trend? VŠetko je to o MAGNETIZME!

 

Prečo je magmetizmus dôležitý? Z viacerých hľadísk, a jedným z nich je Hallov efekt, ktorý umožňuje magnetický tok premeniť na jednosmerný elektrický prúd. 

Rastliny aj zvieratá používajú tento fyzikálny mechanizmus na výrobu energie prostredníctvom uzemnenia a Becker o tom pekne píše aj v knihe, pretože to pri svojich pokusoch preukázal.

 

Všetky bunky v našom tele tiež majú kolagén, ktorý ich prepája, ktorý je čo? Piezoelektrický. To znamená, že tvorí elektrický prúd. To znamená, že aj magnetické pole. Tiež to však znamená, že sa tento kolagén aj naťahuje a sťahuje a teda vibruje. To znamená, že prenáša taktiež fonóny a zároveň ich aj "sníma".

 

Dnes tiež vieme, že všetky akustické fonóny sú riadené magnetickými poľami Magnetizmus ovláda fonóny. MITOCHONDRIA VYTVÁRA MAGNETICKÉ POLIA vďaka otáčajúcej sa hlave ATP-syntázy. Srdce vytvára obrovské množstvo akustických fonónov, pretože má druhý najväčší počet mitochondrií zo všetkých tkanív, hneď po mozgu.

 

Práve preto dnes vieme, že ľudia s vyšším HRV sú na tom lepšie!

 
Publikované : 28. júla 2022 20:22
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3901
Admin
 

Akustické fonóny vplývajú na magnetické pole a naopak, magnetické polia môžu ovplyvňovať akustické fonóny. Fonóny sú kvázi častice. O tomto som písal v prvých článkoch, tak pozri spätne.

Kvázičastica = ako mrak prachu okolo bežiaceho koňa. Elektrón (alebo iná častica) je ten kôň.

Teraz každému opäť lepšie dôjde, prečo je UV svetlo potrebné. Ako jediné vytvára najväčšie akustické fonóny v krvi, ktoré ovplyvňujú mitochondriálnu funkciu v bunkách všade po tele. Práve preto máme tak rozsiahle kapilary a tiež nám preto víde krv von, keď sme na slnku. 

Tiež sa nám preto zníži tlak. Dôvod je silnejšie fonóny v krvi vďaka UV a naopak nižšia generácia so srdca.

UV svetlo má najvyššiu kinetickú energiu na vytvorenie najväčších fonónov. Kinetická energia obsahuje väčšiu pravdepodobnosť vytvárania akustických fonónov, pretože má najviac energie.

 

Práve preto využívame najenergetickejšie svetlo - UVB, na tvorbu vitamínu D. Vitamín D = synonymum pre Redox. Redox = synonimum pre schopnosť tvoriť EZ. 

 

Práve preto majú ľudia dnes toľko veľa problémov aj s črevom, čo je hlboko pod povrchom tela, keď trávia menej času vonku na slnku a viac s technológiami a mobilom. Slnko generuje fonóny v krvi, aj plyny, ktoré ovplyvňujú veci v čreve a naopak. 

 
Publikované : 28. júla 2022 20:33
Zdieľať: