Povinné očkovanie u...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Povinné očkovanie u deti

6 Príspevky
3 Užívatelia
1 Likes
49 Videní
(@andrea)
Príspevky: 177
ZLATÝ ČLEN Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro, chcem ťa poprosiť o názor na povinné očkovanie detí. Môj syn ešte nie je zaočkovany a tak ako sa obávam očkovania, tak aj chorôb, ktoré môžu mať u neho ťažší priebeh a vrajze vážne následky. Ďakujem za názor, snáď mi to pomôže pri ďalšom rozhodovaní.  

 
Publikované : 12. októbra 2022 22:03
Značky témy
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
 

@andrea Ahoj Andrea. 

Ako prvé, než napíšem niečo viac by som odporučil, ak si nevidela, pozrieť fórum, kde som pridal môj malý náhľad ešte viac ak rok dozadu. Je tam toho viacej:

https://jaroslavlachky.sk/clenska-zona/forum/covid-vakciny-a-ockovanie/

 

A tiež články k téme, no k tomuto hlavne prvý. Ak si nečítala, najskôr prečítaj: https://jaroslavlachky.sk/politika-virus-vakciny-a-homo-sapiens/

 
Publikované : 13. októbra 2022 20:20
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Dopĺňam ďalej Andrea (schválne som nechal priestor pred ďalšou odpoveďou).

Verím, že veci vyššie pozrieš (väčšinu už asi aj máš) a u mňa osobne pri tejto téme ide o niekoľko vecí, ako som rozoberal práve v tom dlhšom článku o homosapiens a tiež o to, čo som Vám vysvetlil v Septembrovom webinari.

Tiež potom v septembrovom QaA ak si dobre spomínam som to pekne v intre zhrnul, kde som v súvislosti s porovitými kovmi a ich špecifickou veľkosťou ukazoval ako vzniká intracellularna (vnútro bunková) Dehydratácia. Toto je pre mňa dosť kľúčové.

Čiže veľmi záleží o aký tip očkovania ide, pretože niektoré bežne využívané majú štatisticky naozaj úspech v tom, že v populácii znížia prelevanciu (napr. osipky, apod.), no vzhľadom na spôsob výroby a prechodu od salkovych prvých vakcín k novším s adjuvantom a zliatinou už treba veľmi prihliadať na epidemiológiu.

 

Toto je niečo, čo sa zatiaľ v štatistikách neberie, no keď si pozrieš v tom septembrovom webinari ten obrázok a štúdiu, akú som vám ukázal o metre a autizme (plus spôsobe výroby asfaltu), a zamyslíš sa nad týmto, vtedy ti dôjde v akých prípadoch nie som zástancom, respektive vtedy treba brať v úvahu potencionálne väčšie riziko.

 

 
Publikované : 15. októbra 2022 8:36
(@andrea)
Príspevky: 177
ZLATÝ ČLEN Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Ďakujem za odpoveď, všetky články a webinare som pozrela. Nie som ani ja zástancom očkovania, ale keďže v mojom okolí sú ľudia, ktorí so mnou vôbec nezdieľajú tento názor, tak som chcela vedieť tvoj názor, ktorý je pre mňa dôležitejší ako ostatné. Budem sa musieť trocha popasovať so strachom z možnej nákazy chorôb proti ktorým nie je očkovany a následkov.

 
Publikované : 15. októbra 2022 13:25
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
 

@andrea V tomto ťa úplne chápem, hoci my nemáme (zatiaľ) detičky. Žiaľ, v budúcnosti sa "kompromisom" a "konfrontácií" okolia podľa mňa nevyhneme a práve preto trvám na tom čo vždy tvrdím, že tvoje najužšie Okolie/prostredie je extrémne dôležité. 

Rovnako ako ťa veľmi ovplyvňuje všetko, čo máš okolo seba (možno aj susedia, mobily, wifi,...), rovnako nás ovplyvňujú najbližší ľudia, s ktorými sme v kontakte. Či už v dobrom, alebo v zlom. 

 

Preto som zástancom vždy diskusie, vyslovenia aj vypočutia názorov, nech sú akékoľvek, no vlastný "úsudok" a názor si musíme urobiť každý sám a rovnako ho rešpektovať.

Prioritný človek, o ktorého sa musíš postarať je vždy ten, na ktorého sa pozeráš v zrkadle, pretože iba ak je ten silný, iba potom môže byť oporou aj blízkej rodine/partnerovi.

Snaženie sa vyjsť každému v ústrety a snažiť sa za každú cenu s každým (aj spoločnosťou) súhlasiť a robiť všetko, čo je v spoločnosti bežné, dnes už nemusí byť vhodné!

 

Čiže vždy ide o klady/zápory, zmysluplné a zodpovedné zváženie situácie a hlavne prevzatie zodpovednosti. 

 
Publikované : 15. októbra 2022 16:14
Daska reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
 

Ďalšie zaujímavé dáta/štúdie k téme, ktoré som našiel. Sú z tohoto roku 2022 a druhá z 2 mesiacov dozadu. 

Píšem len krátky "výcuc" a nech si každý spraví záver sám, prípadne viete prečítať alebo dať niekomu prečítať, ak bude ochotný.

 

Cituje priamo z úvodu štúdie s názvom Adverse effects of COVID-19 mRNA vaccines: the spike hypothesis, aby bolo jasné:

  • mRNA vakcíny proti koronavírusovej chorobe 2019 (COVID-19) vyvolávajú silné imunitné reakcie proti koronavírusu 2 ťažkého akútneho respiračného syndrómu (SARS-CoV-2), no ich bunkový/molekulárny spôsob účinku a etiológia vyvolaných nežiaducich udalostí (AE) zostávajú nepolapiteľné .

 

  • Lipidové nanočastice (LNP) majú pravdepodobne širokú distribúciu v ľudských tkanivách/orgánoch; môžu tiež (spolu so zabalenou mRNA) pôsobiť prozápalovo.

 

  • mRNA vakcíny COVID-19 kódujú transmembránový proteín hrotu (S) SARS-CoV-2; môže však dochádzať k uvoľňovaniu antigénu a/alebo príbuzných peptidových fragmentov do obehu.

 

  • Väzba cirkulujúceho proteínu S na enzým konvertujúci angiotenzín 2 (ACE2) (ktorý je rozhodujúci pre rovnováhu systému renín-angiotenzín) alebo na iné ciele, spolu s možnosťou molekulárnej mimikry s ľudskými proteínmi, môže prispieť k nežiaducim reakciám súvisiacim s očkovaním. .

 

  • Profil prínosu a rizika zostáva v prospech očkovania proti COVID-19, no perspektívny farmakovigilancia a dlhodobé monitorovanie očkovaných príjemcov by mali byť prioritou verejného zdravia.

 

Očkovanie je momentálne (žiaľ) stále hlavným nástrojom na zmiernenie pandémie koronavírusového ochorenia 2019 (COVID-19) a mRNA vakcíny sú ústredným prvkom prebiehajúcej očkovacej kampane, ktorá síce nepochybne zachraňuje tisíce životov, no boli však zaznamenané aj nežiaduce účinky po očkovaní, ktoré môžu súvisieť s prozápalovým účinkom použitých lipidových nanočastíc alebo dodanej mRNA (t. j. vakcínovej formulácie), ako aj s jedinečnou povahou, vzorom expresie, väzbovým profilom, a prozápalové účinky produkovaných antigénov – spike (S) proteínu a/alebo jeho podjednotiek/peptidových fragmentov – v ľudských tkanivách alebo orgánoch.

 

Tiež je dôležité poznamenať, že súčasné poznatky o tejto téme pochádzajú väčšinou z bunkových testov alebo z modelových organizmov; a nie z klinických testov, ktoré boli robené správne, niekoľko rokov.

 

Dané prevencie totižto majú štatisticky nejaký význam, no očividne (a už aj podľa štúdií), iba u kritických vekových skupín, ako sú ľudia and 70 rokov napríklad. Najväčším rizikom však naďalej ostáva, čo zároveň do dnes zabíja aj najviac ľudí, ich ZDRAVIE. 

No a už dokonca aj podľa štatistiky vieme, že len málo ľudí je zdravotne v Poriadku!

 

Iba takto sa dokážeš zodpovedne postarať aj o svojich najbližších (priateľ/-ka, rodina, deti, ...ktorí o to stoja).
 
Medikácia totiž problémy, ktoré spôsobuje zlé prostredie a náš životný štýl, nevyrieši za nás (teda to je aspoň môj názor)!
 
 
Odkazy na štúdie sú tu:
 
 
Publikované : 10. decembra 2022 13:42
Zdieľať: