Tlačená kniha Kvant...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Tlačená kniha Kvantová biológia

9 Príspevky
3 Užívatelia
1 Likes
44 Videní
Anita
(@anita)
Príspevky: 4
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro, rada by som sa spýtala, či je už na sklade tlačená kniha Kvantová biológia. Som platinový člen a zatiaľ kniha ešte nedorazila. Spomínal si v januári, že má byť dotlač, tak sa informujem. Ďakujem. Anita

 
Publikované : 10. marca 2024 6:26
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3951
Admin
 

@anita Ahoj. Áno, knihy sú už dotlačené od Januára myslím a mrzí ma, že neprišla. 

Všetky knihy, ktoré boli v januári a počas sviatkov objednané mali odísť, tak musela nastať niekde chyba 🤔 

Pozerám to rovno a objednávku vidím u nás odškrtnutú, tak sa zrejme zabudla odoslať. Ihneď zajtra putuje do packety a ešte raz sa ospravedlňujem. Ak môžem nejako kompenzovať, len napíš - kľudne pošlem napríklad ďalšiu knihu naviac ak pomôže. 🙂

 
Publikované : 10. marca 2024 21:22
Anita
(@anita)
Príspevky: 4
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro, ďakujem za odpoveď a za preverenie situácie. Si milý, ale postačuje jedna knižka. Táto bude už tretia, predošlé dve objednané (vtedy som ešte nebola členom) skončili ako darček v rámci osvety, túto si už nechám nadobro 😀.  

Prosím Ťa však o "zadosťučinenie" 😎 Dňa 4.2. som Ti poslala jeden mail na jaro@jaroslavlachky.sk s názvom "privátny dotaz". Keď si mail vyhľadáš, zistíš, prečo som tému nedala na fórum. Veľmi by som sa poďakovala, keby si mi napísal svoj názor na danú tému. 

Ešte raz ďakujem a prajem všetko dobré!

S priateľským pozdravom

Anita

 
Publikované : 11. marca 2024 9:24
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2713
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@anita len píšem aj sem, že máš odpoveď na emaili Anita. Držím palce v ďalšom "bádaní"! 🙂

 
Publikované : 3. apríla 2024 8:52
Anita
(@anita)
Príspevky: 4
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

@jaroslav-lachky

Ahoj Jaro,

prosím Ťa o súhlas s prekladom častí Tvojej prvej knihy do maďarčiny, týkajúcich sa najmä deutéria. Potrebovala by som aj Tvoje logo, aby som ho mohla do materiálov zahrnúť. Bavili sme sa o tom v minulosti, tak teraz nastala tá chvíľa. Neviem, či je to v takejto forme vyhovujúce, ak by si potreboval oficiálnu žiadosť v súvislosti so zákonom o ochrane autorských práv, samozrejme zašlem. 

Ďakujem.

Anita

 

 
Publikované : 3. júna 2024 9:16
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2713
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@anita ahoj Anita,

 

Samozrejme, nemám s tým problém, a budem vďačný keď tak za spomenutie. Nepotrpim si na takéto oficiálne veci (aj keď by som vraj niekedy mal).

Napíš mi keď tak aké logo, to co je hore v hlavičke myslíš? A ak áno, mam biele alebo čierne, a aj v PNG formáte.

Som tiež zvedavý do akej skupiny, medzi akých ľudí sa to dostane. V Maďarsku sú ľudia zaujímajúcu sa o to, aj robiaci výskum, výrobu vody, atď. 

 
Publikované : 3. júna 2024 12:13
Anita
(@anita)
Príspevky: 4
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

@jaroslav-lachky 

Ahoj Jaro,

ďakujem za súhlas. Logo bude dobré ako máš v hlavičke, toto čierne. Čo sa týka formátu, potrebujem taký, ktorý jednoducho skopírujem do powerpoint prezentácie, nič komplikované 🙂

Prezentácia bude 30.6.2024 v Budapešti pre skupinu, ktorej zloženie sama nepoznám, podľa predbežnej registrácie od organizátorky ich tam bude asi 160 (no nazdar, prvá prezentácia po 20 rokoch a hneď toľko poslucháčov, som z toho trošku mimo). Je to skupina, ktorá sa teraz stretne prvý krát v reále, doteraz to bolo len online formou a ako so Ti písala v súkromnom maily, je to to, za čo by ma pred pár sto rokmi upálili 🙂

Pochybujem, že by mali preštudované niečo o deutériu (ale jeden nikdy nevie), napriek tomu, že prof. Boross G. László, ktorého aj Ty spomínaš, je jedným z hlavných propagátorov tejto témy vo svete a v neposlednom rade patent na výrobu vody s nižším obsahom deutéria je maďarského pôvodu. V Maďarsku v lekárňach, predajniach zdravej výživy je dostať vodu s názvom Preventa, je asi 6 druhov, od 25 do 125 ppm.  Je to drahá záležitosť, 1,5l 25ppm stojí v prepočte asi 18 eur!! 125ppm "len" 4,50 eur.  To len pre zaujímavosť. 

Určite sa ozvem, ako to prebehlo a ešte raz ďakujem za súhlas a za pomoc!!

Prajem Ti krásny deň!

Anita

 
Publikované : 5. júna 2024 9:42
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3951
Admin
 

@anita Ahoj Anita, máš to na emaili, aj to z hlavičky aj nejaké iné, tak si vyber! 🙂

 
Publikované : 7. júna 2024 12:48
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3951
Admin
 

@anita Ohľadom prezentácie, ešte raz - držím palce, veru toľko ľudí to už je poriadna "masa", ale verím, že to zvládneš a snáď to bude obohacujúce pre obe strany (pre poslucháčov, aj pre teba) 🙂

 

S tým, že nepoznajú Borosa ma to prekvapuje. On je síce už inde, aj so Somlayiom sa sústreďujú v ďalekom zahraničí, no majú to tam na starosti, práve aj s preventou a vzorkami Csaba a ďalší, s ktorými som aj v kontakte (aj ohľadom vody a iných vecí). S ľuďmi to už súkromne rieším dlho, no minulý rok sme aj tu, v našej skupine robili taký súkromný experimet, práve s vodou, tak možno tento rok, opäť pred zimou, keď budeme opakovať, sa môžeš pridať, alebo minimálne prispieť do diskusií, či webinárov (bolo to iba súkromné medzi nami tu: https://jaroslavlachky.sk/forum/spolocne-forum/o-com-je-mito-experiment-2023-deuterium-vykonnost-privitanie-vysvetlenie/ )

 

Pozdravujem. 

 

Jaro

 
Publikované : 7. júna 2024 12:52
Zdieľať: