Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Zemský motor

3 Príspevky
2 Užívatelia
2 Likes
26 Videní
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Slnko nabija zem neustale. Zo zeme sa daju cerpat elektrony.Je mozne vyuzit elektromagneticku silu / energiu bez pouzitia baterie na pohon motora. Bez pouzitia slnka?  

Samostatny motor by musel byt dost malicky (nanomotor) a ziadany vykon by bol teda  kumulovany poctom nanomotorov. 

Co by tu bola anoda ak zem by bola katoda. Predpokladam vyuzitie perma magnetov. Vsak v podstate tak funguje aj magnetico madrac (cez magnety).

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 9. júna 2022 18:22
Ivana reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3899
Admin
 

@empigo-osobny-trener-kosice Ak otázke chápem dobre Miro (teda motorom máś na mysli mitochondriu), tak áno. Chcel som to vo webinári spomenúť, no bolo toho už až až na Vás a tak som si povedal, že to nechám radśej na úvod QaA na "predslov" ako obyčajne. 

Nazýva sa to Hallov efekt a týka sa to SPINU. Je to niečo, čo využívajú aj bežné citlivé súčiastky a rovnako naše telo na čele s neokortexom. 

Vďaka tomuto dokážu cicavce ako my prežiť veľmi dlhé obdobia bez slnka, ak sme v kontakte so zemou. Presne takto to robia zvieratká v zime, keď napr. spia v zemi. Vďaka Hallovemu efektu v podstate meníš kolmé magnetické pole na jednosmerný elektrický prúd. Toto je niečo, v ćom sa vyznačujú polovodiče.  

 

 
Publikované : 9. júna 2022 20:28
Ivana reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3899
Admin
 

V skutočnosti, ak si prečítaš Beckerovu knihu, alebo od Roealanda Wijka zistíš, že vďaka tomuto v 70tych rokoch zistili, ako pracujú naše neuróny aj kosti, kedy na základe série pokusov vylúčili bežný iónový transport aj vodivosť. Za správny sa ukázala byť polovodivosť vďaka Hallovému elektrickému napätiu. 

Čiže Jop, je to možné. To je jeden z dôvodov, prečo rozvinuté mestá ako New York, Tokio,... prichádzajú veľmi rýchlo o dlhovekosť a zdravie svojich občanov. U nich sa do hry zapája aj ďalší faktor a to Gravitácia a veľká vzdialenosť od povrchu zeme vďaka mrakodrapom.      

 
Publikované : 9. júna 2022 20:30
Zdieľať: