Zlaté a strieborné ...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Zlaté a strieborné premium členstvo

4 Príspevky
2 Užívatelia
2 Likes
104 Videní
Ivana
(@ivana)
Príspevky: 133
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro,   

Uvažujem nad kúpou členstva (momentálne mám bronzové, ktoré som získala pri kúpe opaľovacieho protokolu), no chcem sa predtým na niečo spýtať. Ak správne chápem, ako strieborný prémium člen budem mať vlastne prístup ku knižnici s knihami, tým zlavam a bonusom a aj posledným trom webinarom, no kapitoly tvojej druhej knihy nebudem mať však? Na čítanie teraz toľko času ani chute asi mať nebudem, no práve tie webináre a video forma by mi vyhovovali. No druhá vec pre ujasnenie, či rozumiem správne, v striebornom členstve budem vidieť len záznamy webinarov však? Čiže nebudem priamo na živom vysielaní.  

Ak by som teda zakúpila toto členstvo keď ho máš ešte za jednorazový poplatok a neskôr povedzme o 2, alebo 3 mesiace by som sa rozhodla pre zlaté, je možnosť dokúpiť si ho? Teda uhradím len rozdiel, alebo by som musela zaplatiť celú sumu?

Vopred vďaka za reakciu 🙂     

 
Publikované : 8. marca 2021 15:13
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2657
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@ivana

Ahoj Ivana 🙂

Teší ma, že uvažuješ nad posunutím sa ďalej. 🙂 

 

A odpovede na tvoje otázky: áno, máš pravdu, chápeš to správne.

Momentálne sú k dispozícii strieborné a zlaté členstvo, pričom ako strieborní nebudeš mať prístup ku druhej knihe (nemôžeš si sťahovať materiály a jednotlivé kapitoly v pdf) a tiež nemáš prístup ku všetkým webinárom. Zlatý člen má prístup ku všetkým webinárom okamžite po zaplatení a zatiaľ k tomu platí aj to, že získa materiály aj samotnú celú druhú knihu v elektronickej podobe.

 

Keďže zatiaľ nie je webinárov až tak moc, vlastne aj strieborné členstvo môže mať pre teba benefit (ak nechceš čítať aj materiály z knihy), pretože keď sa pridáš teraz, zhliadneš posledné tri a všetky ďalšie ti budú postupne pribúdať (strieborný člen má vždy teda k dispozícii iba posledné tri).

 

A ohľadom toho navýšenia áno, keď si prihlásená a si v premium členstve, vidíš vždy fotku svojho avatara v menu, kde si môžeš upravovať profil, údaje o sebe, fotku,..., ale tiež tam vidíš červené tlačidlo s nápisom "NAVÝŠIŤ ČLENSTVO" alebo "PREDĹŽIŤ ". Rovnako sa ti táto možnosť "navýšenia" zobrazí, ak klikneš na nejaké materiály, ktoré ti nie sú zatiaľ prístupné. Čiže kedykoľvek môžeš svoje členstvo zmeniť podľa uváženia.

 

A samozrejme, v tomto prípade nemusíš kupovať členstvo celé, ale iba navýšiš, čiže áno, doplatíš iba danú sumu. To už sa každému členovi zobrazí automaticky iná objednávka podľa jeho typu členstva. Zatiaľ je to všetko jednorazovo platené, takže je to výhoda a časom sa zrejme prejde na mesačné členstvo aj mesačné platby, čo bude drahšie, no bude to fungovať podobne. Teda kedykoľvek budete môcť navýšiť, atď.

 

Voľba členstva je teda na tebe 🙂

 
Publikované : 8. marca 2021 17:02
Ivana reacted
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2657
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Inak musím sa ti poďakovať za otázku, lebo si ma prijmela k spísaniu nejakých podrobností k popisu členstiev a dám to aj na web pre ostatných, ak by to niekoho ďalšieho zaujímalo. 🙂 

 
Publikované : 8. marca 2021 17:16
Ivana
(@ivana)
Príspevky: 133
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

@jaroslavlachky Vďaka. Uľahčil si mi rozhodovanie 🙂    

 
Publikované : 8. marca 2021 22:01
Zdieľať: