Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Neionizujúce žiarenie ako potencionálne riziko pre tehotné ženy ?

3 Príspevky
1 Užívatelia
3 Likes
64 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
Zakladateľ témy
 

Môže byť Neionizujúce žiarenie potencionálne riziko pre tehotné ženy ???

Dokáže neionizujúce (to je to, ktoré nespôsobuje výhrevný efekt, ktoré vyžarujú moderné technológie, ktoré denno denne používame a ktoré je do dnes považované za bezpečné) nejako vplývať na ľudí a obzvlášť ženy? 

Zdá sa, že áno a táto štúdia z roku 2017 na to poukazuje...     

 

Citujem:

"Zaujímavá štúdia o skutočnej expozícii neionizujúceho žiarenia z magnetických polí u tehotných žien zistila výrazne vyššiu mieru potratov, čo poskytuje nové dôkazy týkajúce sa ich potenciálnych zdravotných rizík. Štúdia  bola zverejnená v časopise Scientific Reports."

pokračujem:

"Neionizujúce žiarenie z magnetických polí vzniká pri prevádzke elektrických zariadení a pri prúdení elektriny. Môže byť generované množstvom zdrojov z prostredia, vrátane elektrických spotrebičov, elektrických vedení a transformátorov, bezdrôtových zariadení a bezdrôtových sietí (ako ja mobily). Ľudia sú počas používania vystavení magnetickým poliam v tesnej blízkosti týchto zdrojov."

 

https://medicalxpress.com/news/2017-12-links-health-electromagnetic-field-exposure.html

 
Publikované : 18. decembra 2021 10:42
Kuba Černý and Táňa reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
Zakladateľ témy
 

Dnes vyšiel na blogu nový dôležitý článok, ktorý objasňuje aj toto. Je dôležitý a nikto by ho nemal premeškať.

 

Vieš prečo ide leaky gut a autoimunita ruka v ruke? A prečo môže zápal čreva zvýšiť šancu autoimunitných problémov vrátane autizmu? Odpoveď je chronický stres, niečo čo sa nazýva NF-kB a epigenetika.

 

Dnešný článok bude veľmi dôležitý, pretože ti ukáže prečo naozaj Stav tvojho čreva ide ruka v ruke nie len s imunitným systémom, ale aj rozvojom tvojho mozgu a dokonca s rozvojom autoimunitných problémov, vrátane autizmu. Avšak netýka sa to iba teba ako človeka, ale aj ďalšej generácie.

 

To znamená, že stav čreva a zápalu v tele matky ovplyvňuje aj jej dieťatko, jeho neurologický vývoj a dokonca aj jeho predispozíciu na rozvoj autoimunitného problému.

Priepustné črevo je totižto už iba následok chronického zápalu a stresu, ktoré následne aktivujú niektoré časti nášho imunitného systému, ktoré vedia zasiahnuť dokonca do našej DNA a vyvolať patričnú epigenetickú adaptáciu.

 

Táto "adaptácia" je niečo, čo objavila aj samotná štúdia vyššie...

 

Že nevieš, čo mám na mysli touto epigenetickou adaptáciou, a ako to priepustné črevo dokáže? V dnešnom, predposlednom článku série sa to dozvieš.

 

https://jaroslavlachky.sk/crevo-a-mozog-13-crevny-lymfaticky-system-a-autoimunita/

 
Publikované : 18. decembra 2021 10:45
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
Zakladateľ témy
 

Článok je nahovorený aj ako audio a je v ňom povedaného dokonca viac, ako v písanom slove. 

 

https://open.spotify.com/episode/15xwd7qHPOhMoipQdcopbK?si=2eb35048b2ac4d94  

 
Publikované : 18. decembra 2021 10:46
Ivana reacted
Zdieľať: