Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Slovensko má 1. Mrakodrap = Riziko pre Redox

9 Príspevky
3 Užívatelia
7 Likes
117 Videní
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Ako často tvrdím, Slovensko je krásna krajina, ktorá bude pravdepodobne vždy s moderným rozvojom mierne pozadí, v porovnaní s inými krajinami v EÚ a obzvlášť v USA. Avšak neplati to pre všetky miesta rovnako.  

Zatiaľ čo kraje a miesta, dedinky, kde je malo obyvateľov a veľa lesov nie sú až také lukratívne a nelákajú tak technologických gigantov, veľké mestá ako Banská Bystrica, Košice, či Bratislava áno. Práve preto sa tieto mestá rozvíjajú viac, rýchlejšie, no tiež to pre tunajších ľudí znamená rsadikalne odlišné prostredie.

 

Toto je to, čo vás postupne učím a snažím sa Vám vštepovať. Aj dvaja ľudia, žijúci v jednom byte, môžu mať rozdielne prostredie, ak je jeden v spálni, povedzme pri okne a druhy v obývačke, pri TV, okolo 5 tých bezdrôtovo pripojených zariadení. Obaja žijú v rovnakom pásme, majú rovnaké ročne obdobie, rovnakú teplotu v byte, rovnaký čas dňa, no prostredie a hustota EMP na cm/2 ich telá je radikálne odlišná, na základe čoho aj ich mitochondrie pracujú odlišne.

 

Toto si zapamätajte. Momentálne je Bratislava už popredu, čo sa hustoty obyvateľstva týka a to z toho dôvodu, že majú prvý mrakodrap na SK. Čo to znamená? Že na m2 plochy bude viac obyvateľov, viac hláv, a hlavne viac susedov, z ktorých každý vlastní niekoľko zariadení s pripojením na sieť. Tiež bude budova obsahovať vysoké množstvo tzv. Dirty electricity, a iných "vychytávok"! 

 

Schválne si tieto slová pamätajte, pretože predpokladám, že už v priebehu najbližších 5 až 7 rokov bude vidieť možno aj na štatistike krajov väčší rozdiel v autoimunitných ťažkostiach, viac spánkovej apnoe, horšia diferenciácia lymfocytov a tiež budú mať ľudia odtiaľ zrejme viac železa v krvi (a nižšia saturacia) a hlavne vyššie riziko depresie a opiatov.

 

https://www.forbes.sk/slovensko-ma-novu-najvyssiu-budovu-eurovea-tower-narastie-este-o-vyse-40-metrov/

 
Publikované : 20. júna 2022 10:45
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

 

 
Publikované : 20. júna 2022 10:46
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Každý kto chce trochu viac kontextu, odporúčam túto vetvu:   

https://jaroslavlachky.sk/clenska-zona/forum/postid/4927/

 

Ľudia žijúcich v takýchto podmienkach aj u nás už budú musieť zamýšľať radikálne inak. Pre niekoho už aji lowcarb, či keto nemusí stačiť, pre iného, kto bude bývať niekde na 30 poschodí, a bude mladý a priemerne zdravý, bude možno optimálne stravovať sa ketogenicky 9 až 12 mesiacov z roka (nezávisle na sezóne vonku), apod. 

Poznanie iba makronutrientov a kalórií bude v takejto prudkej zmene prostredia bezvýznamné! 

 
Publikované : 20. júna 2022 10:53
Kuba Černý, Jitka and Ivana reacted
michaela00
(@michaela00)
Príspevky: 103
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslav-lachky Achjoo. 🙁 Ono to na pohled vypadá všechno hezky a velmi fancy, ale to jen z krátkodobého hlediska a bez znalosti důsledků. Zajímalo by mě, jak to bude pokračovat.. zda jednou společnost jak celek otevře oči a začne se s tím něco dělat, nebo to tak půjde prostě až do konce.. nás všech. :/ Vypadá to velmi beznadějně, ale věřím, že můžeme pomoci aspoň tím, jak se rozrůstá tady ta naše "bublina" lidí, kteří řeší zdraví a všechny souvislosti s tím. 🙂 

 
Publikované : 31. júla 2022 9:08
Kuba Černý reacted
Karol
(@karol)
Príspevky: 136
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslav-lachky ak teda dobre rozumiem tak v takýchto vysokých budovách čím vyššie tak o to horšie však? Napríklad dom alebo malý panelák je lepší ako nejaké X poschodie na takomto obydlí 🙈

 
Publikované : 24. augusta 2022 10:01
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

@karol áno. Už napríklad v ďalšom článku o epifyze alias treťom oku sa dozvieš, aké vnemy naša epifýza vníma, na základe ktorých tvorí tsunami vlnu v mozgovej komore, pričom rozhoduje o kvalite nášho spánku, ale aj bdenia (energie).

Gravitácia a magnetizmus sú silné faktory, spolu s EMP.

Posledné 2 sa za posledné desaťročia radikálne zmenili, pričom sa mení aj gravitačné pole, no hlavne sa mení spôsob, ako naša epifýza pracuje.

Ak človek býva v niečom takomto ako mrakodrap, musí počítať s tým, že jeho telo už nevníma magnetizmus zeme ani gravitácie tak, ako keď žije nižšie, no co je najdôležitejšie, jeho hustota a intenzita RF a mikrovln je omnoho vyššia, pretože má nonstop vedľa seba, pod sebou a aj nad sebou susedov, ktorí majú každý niekoľko elektronických zariadení, ktoré vysielajú obojsmerne RF EMP, v ktorom sa človek kúpe.

 

Čo to znamená? Iba toľko, že jeho POLE sa mení a hmota sa mu musí prispôsobiť. Presne preto slon, ktorí je objemný žije dlhšie a ma pomalší tlkot srdca a tiež zvládne veľa EMP, kdežto mala myš žije krátko, musí mať vysoký metabolický obrat a nezvládne veľa EMP.

Tiež preto malé dieťa vníma EMP viac ako dospelí a obzvlášť ak je dospelí obézni.

 

To, že dnes máme pandémiu obezity a nadváhy, spolu s problémami chrbtice, srdca a neurodegenerovanych ochorení nie je náhoda...

Každý z vás si tieto sovaa riadky koze pamätať a sam sledovať ako budú dane lokality aj u nás na SK vyzerať o cca 10 a viac rokov. 

 
Publikované : 24. augusta 2022 10:49
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

E=mc2? Na jednej strane je ENERGIA (E) a na strane druhej HMOTNOSŤ / HMOTA (m). Obe premenné sa podľa rovnice rovnajú, no vzájomnú rozdielnosť medzi nimi určuje PROSTREDIE, v ktorom sa obe nachádzajú (energia aj hmota). Pýtaš sa prečo?

Pretože prostredie rozhoduje o RÝCHLOSTI, akou sa svetlo šíri. Ak ide svetlo maximálnou rýchlosťou (napr. vo vákuu), jeho hmotnosť zaniká. FOTÓN nemá žiadnu hmotnosť. Ak sa však svetlo spomalí (napr. vo vode), naberá na HMOTE aj HMOTNOSTI, ako je to napríklad v našom OKU s HORMÓNMI, ktoré sa tam tvoria, keď oko zachytí isté frekvencia svetla.

 

Keď sa svetlo spomalí, je schopné vytvoriť veci s HMOTOU a Štruktúrou.

 

Čo ak by s a každý z vás dozvedel, že sa rýchlosť svetla od roku 1928 až 1945 v našej atmosfére spomalila? Čo tak toto. Od roku 1960 už 1 kilogram železa neváži 1 kilogram. Je ŤAŽŠÍ. 

 

Tu je video ktoré som spomínal aj včera vo webinari. Pozri si aspoň medzi 10:30 až 11:30 minútou.

 

 

 
Publikované : 24. augusta 2022 10:53
Karol reacted
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Neviem ci si už videl včerajší Webinár, no keď pozrieš, spomínal som tam prečo dnes mamu už mladí ľudia problém s chrbticou a hlavne v oblasti bedrovej časti (L)

Nie je to náhoda... Teraz chápeš lepšie prečo  

 
Publikované : 24. augusta 2022 10:55
Karol reacted
Karol
(@karol)
Príspevky: 136
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslav-lachky vďaka inak aj za odpovede vo webinari. 🙏

 
Publikované : 25. augusta 2022 10:03
Zdieľať: