Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

EMF/EMR Protection technologie

14 Príspevky
4 Užívatelia
3 Likes
155 Videní
Monika Komárková
(@monika_navarro)
Príspevky: 22
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro, narazila jsem na vcelku solidně vypadající firmu, která prodává ochrannu proti EMF/EMR, který si dáš na telefon nebo nosíš na krku jako přívěsek. Mají vcelku fajn background ohledně studií.   

Přikládám link na prostudování, zajímá mě, jestli se vyplatí investovat, nebo je to jen další reklamní trik. Já už všechno filtruju přes tebe a jakmile to neprojde, tak neberu 😀     

 

https://airestech.com/

 

Díky moc 🙂 

 
Publikované : 24. februára 2022 14:23
Ivana reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
 

@monika_navarro Ahoj Moni, daj asi konkrétny nejaký produkt odtiaľ, ak máš niečo konkrétne 🤔 

No z toho, čo som to rozklikol, a z vety, ktorú si napísala vyššie (aj na základe mojich meraní s niektorými takýmito produktami) som rozhodne PROTI!     

 
Publikované : 24. februára 2022 16:08
Ivana reacted
Monika Komárková
(@monika_navarro)
Príspevky: 22
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Děkuju za rychlou odpověď, jsem z toho trochu zmatená, pochopila jsem , že to má v sobě nějakou technologii, která absorbuje EMP a změní její charakter, přidávám ti odkazy na konkrétní produkty a 2 články, kde to popisují. V komentářích jsem četla pozitivní zpětnou vazbu , ale je pravda, že člověk je schopný si vsugerovat cokoliv, obzvlášť pokud za něco zaplatí velké peníze. 🙂 

na mobil: https://airestech.com/products/lifetune-device

 

na nošení: https://airestech.com/products/lifetune-personal  

 

how it works: https://airestech.com/pages/how-it-works

 

how to verify effect: https://airestech.com/pages/verify-effect  

 
Publikované : 24. februára 2022 16:19
Táňa
(@tania)
Príspevky: 73
PLATINOVÝ ČLEN
 

To sú aké tie veci co sa len maju nalepiť na mobil alebo normálny kryt na mobil? :/

 
Publikované : 25. februára 2022 11:04
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@monika_navarro v podstate takto Monika - čo je pre teba dôležité pri všetkom takomto si uvedomit je, že ty nechceš mať čokoľvek vysielajúce pulzné EMP pri tele. Nie to ešte na ňom (priami kontakt).

A nech ti sľubuje ktokoľvek pri produkte čokoľvek,...napíšem len že "kiež by to tak fungovalo".

 
Publikované : 25. februára 2022 11:49
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Ešte ti napíšem takto keďže si vravela minule, že sa tu len rozkukávaš zatiaľ, akékoľvek EMP (či už zo slnka, zeme, technológií,...) ma vplyv na tvoje tkaniva.

Jednoducho si to predstav, ako keď do trvá udrie boxer. Tvoje telo sa za vibruje.

Teraz si spomeň na vianočný webinar o Negatívnej ENTROPII. Pripadne pozri ak si nevidela.

Tvoje telo žije vďaka tomu, že z CHAOSU okolo robí PORIADKOK. Čo znamená poriadok v našom ponímaní?

 

Menšia možnosť pohybu. Teda, že sa tvoje tkanivo menej "zavibruje". Kedykolvek do teba totižto niečo "udrie" a za vibruje tkaniva a vápnik v tebe, elektróny majú väčšiu "voľnosť" a ty prichádzaš o plný potenciál ich využitia.

 

Rovnako ako keď necháš povedzme malé deti celý deň sa samé bez dozoru hrať a ony sa do večera vyčerpajú. No keď ich budeš strážiť, energia v nich sa bude hromadiť a ty ju vieš v niektoré časti dňa potom využiť.

Rovnako elektróny v tebe. Ty potrebuješ limitovat ich NÁHODNÚ vibráciu, pretože ju chceš využiť vtedy a tam, keď ju bunka/mitochondria potrebuje 

 
Publikované : 25. februára 2022 11:53
Karol reacted
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 
Publikoval: @tania

To sú aké tie veci co sa len maju nalepiť na mobil alebo normálny kryt na mobil? :/

Myslím že áno. U normálneho dobrého krytu, ktorú je využitý a umiestnený správne, niečo pomôcť môže. No nie keď si tam niečo takéto nalepíš a čakáš, že prostredie okolo sa nejakým spôsobom zmení... 

 
Publikované : 25. februára 2022 12:02
Táňa
(@tania)
Príspevky: 73
PLATINOVÝ ČLEN
 

@jaroslav-lachky

Neviem kde to napísať, tak píšem sem, snáď nevadí.       

Počul si už Jaro o veľkej citlivosti na EMF /EMP (niečo ako nadmerná citlivosť) ? Poznám človeka ktorý sa cíti naozaj zle, keď je v blízkosti čohokoľvek (auto palubovka, elektronika, veľké mesto). A čo ma zarazilo, vraj keď predtým suplementoval vitamín D lebo ho mal nízky, tak to cítil viac. Teraz keď nesuplementuje Dcko, je to lepšie. Čo si o tom myslíš?   

 
Publikované : 2. marca 2022 14:20
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@tania

Poznám to dobre, riešil som to viackrát a nedávno s jedným pomerne mladým človekom.

Ľudia sú naozaj citlivý a niektorí to cítia aj intuitívne (zmyslovo) viac a iní jie no tak či onak, nejakým spôsobom to vplýva na každého z nás.

No popravde, to s tým vitamínom a jeho suplementovaním ma neprekvapuje, a teba by tiež nemalo, keď sa zamyslíš nad informáciami, ktoré už máš.

 
Publikované : 2. marca 2022 15:12
Táňa
(@tania)
Príspevky: 73
PLATINOVÝ ČLEN
 

@jaroslav-lachky čiže keď doplnok D nebral tak dobre spravil   

 
Publikované : 3. marca 2022 8:11
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@tania

Áno. Vitamín D totižto ako každý vie, zodpovedá aj za vstrebávanie Vápnika z čreva do krvi. No a v istých situáciach to nemusí byť žiadúce... 
 
 
Tvorba VITAMÍNU D prebieha v pokožke, jej vrchnej časti epidermise, kde sa 7-dehydrocholesterol mení za pomoci UVB svetla na previtamín D3, ktorý prejde do pečene, kde sa z neho vytvorí KALCIDIOL (skratka je 25OH)
 
KALCIDIOL potom prejde do obličiek, kde sa zmení na AKTÍVNU FORMU - KALCITRIOL. Ako vidíš, tvorba vitamínu D zahŕňa viac orgánov a prístup nášho oka, kože aj tráviaceho traktu k UV svetlu, ktoré proces riadi. 
 

 

Udržiavanie hladín vápnika v našej krvi vo veľmi úzkom rozmedzí (2.18-2.60 mmol/l) je životne dôležité pre normálne fungovanie celého organizmu (rast kostí a udržanie hustoty kostí, imunita, nervový systém, svalstvo,..) no a práve reguláciu vápnika, koľko sa io dostane do krvi, má v tele na starosti vitamín D.

A ako vyššie vidíš, signál pre tvorbu vitamínu D a teda aj kontrolu prechádza cez mnohé organy, tkaniva ale aj pokožku. Otázka teda znie keď zvazis všetky veci napísané vyššie, pri odpovedi Monike, či je suplementacia VITAMÍNU D vždy dobrý nápad? Podľa mňa nie. 

Aj preto niekedy neodporúčam, a obzvlášť v zime. 

eKeď totižto začneš premýšľať napr. o moderných chorobách a ich spojitosti s nízkou hladinou vitamínu D, dôjde ti, ze že jeho bitka hladina ma viacej pričiň. Jednak absencia slnka, UV svetla, aj solárneho mozolu, no tiež regulácia vlastného organizmu na jeho zníženie, na základe mylnej spätnej väzby.

 

Prostredie, a technológie, kde dnes žijeme, Nás chronicky oberá o elektróny v celom tele, no taktiež tieto elektróny potom chýbajú na meistach, ktoré predtým držali akoby "zazipsovane". No a keď sa odzipsuju, niečo, čo ich predtým držalo, sa uvoľní. A to niečo je vápnik.

 

A teraz veci spomenuté vyššie v kontexte: neprirodzené EMP spôsobuje uvoľňovanie vápnika.. 

Takže ak niekto žije v prostredí okolo priveľa umelého EMP, ktoré uvoľňuje veľa vápnika, môže byt reakcia jeho tela toto

Spätná väzba a zníženie vitamínu D, aby organizmus neresorboval viac vápnika z čreva? 

A aký vplyv môže mať potom v istých situáciach užívanie exogénneho vitamínu D???? 

 
Publikované : 3. marca 2022 11:51
Monika Komárková
(@monika_navarro)
Príspevky: 22
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Díky Jaro za tvoji odpověď 🙂 

Je tedy něco, co mohu udělat abych se mohla v rámci svých možností chránit? Kancelář, hodně počitačů (ale máme ethernetové kable, což považuji za výhodu). Pracovní PC asi neuzemním protože není můj, navíc to není notebok ale malá krabička. Ale esence mé otázky je jakým způsobem se mohu podílet na tom, aby na mě prostředí ve kterem pracuju nemělo negativní vliv. Je to spíš o tom to kompenzovat mimo práci nebo i tam můžu něco udělat? Světelné pauzy a okno je fixnuté. 🙂  

 
Publikované : 7. marca 2022 17:06
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
 

@monika_navarro 

Áno Monika, samozrejme. Je toho veľa, čo môžeš robiť. Odporúčam začať tým najdôležitejším, čo stojí najmenej úsilia. Pozri si dávnejší webinár #11, ešte z roku dozadu myslím, ktorý bol venovaný práve tomuto. 

V podstate už aj na danej titulnej fotke webináru je toho ukázaného veľa a všetko je vrámci "za málo peňazí, veľa muziky".

 

 

Odporúčam však ako prvé Moni, kúpiť aspoň nejaký lacný meter, v tomto prípade bude myslím bohato stačiť aj ten z Amazonu, ktorý je tam spomínaný, aj tu na fóre je naň veľa odkazov, aby si vedela zmerať aspoň elektrické pole, pretože to je pre teba v takomto prípade kľúčové. 

Nižšie som ti teraz nahral video, ako to vyzerá v mojej pracovni doma, aby si videla, čo ti chcem ukázať.

 

Keď píšeš, že si v kancli a počítač je taká krabička, ak máš na mysli stolný počítač, ktorý má kábel aj s uzemnením, môže to byť výhoda. Ak však nie, máš dve možnosti, ktoré by som čím skôr zvážil a to spraviť uzemňovací kábel alebo externá, káblová klávesnica a myška.

 

Viem, že to máš cudzie, no myslím, že spraviť kábel nebude problém a jednoducho ho pichneš do USB. To je celé, a keďže tam máte Ethernet, vieš to napojiť na jednu roztrojku, ako vidíš napr. u mňa na videu. Kábel si vyrobíš sama, napr. podľa tohto návodu, no možností je viac (v danom fóre nájdeš aj iné tipy, so zuzkou sme to tam rozoberali):

https://jaroslavlachky.sk/clenska-zona/forum/diskusia-tipy-a-skusenosti-clenov/ako-si-uzemnit-pocitac-mobil/

 

Alebo si zakúp klávesnicu a myš a daj aspoň pár cm (30 až 50 cm) od miesta, kde je kábel a skrinka. 

 

Ono ethernetový kábel je totižto výhoda, keďže môžeš vypnúť wifi, no pre väčšinu ľudí je to opačne. Jednak mysli na to, že ľudia vedľa majú wifi zapnutú tak či onak (napr. na mobile), no hlavne elektrické pole. Pripojením ethernetu totižto pripájaš ďalší obrovský zdroj prúdiacích elektrónov do počítača, ktoré následne indukujú elektrické a magnetické pole. Čiže ak máš ethernet, aby si to nerobila horším, jednoducho sa vzdiaľ pár cm. Na videu to pekne vidíš. 

 

Čiže toto by som ako prvé. Kľudne to zhodnoť v práci, čo a ako, no verím, že aspoň jedno z toho sa dá spraviť a niektoré ďalšie tipy z webináru #11 k tomu a nasledovného QaA k tiež. 

 

A samozrejme pauzy, hýbanie sa, okno, svetelné pauzy, veľa vody a o trochu viac DHA aj vitamínu A ako niekto, kto nepracuje v kancelárií je samozrejmé, ale to už máš "zmáknuté"  😉 

 

 
Publikované : 7. marca 2022 20:01
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
 

Tu je video, ktoré ti pekne ukáže čo mám na mysli. Dohodil som tam aj nejaké titulky. Hlavne si všímaj EP (merané vo Volt na meter), aké je obrovské keď nie je ntb uzemnený. A keď je tam ethernetový kábel, je ešte omnoho vyššie.  

A tiež nájdeš niečo aj tu, plus keď pokutreš na fóre sú aj iné témy.

https://jaroslavlachky.sk/clenska-zona/forum/diskusia-tipy-a-skusenosti-clenov/ako-si-hacknut-pracovne-miesto-v-open-office/

 

A tento rok, verím, že nejak po lete, až na jeseň (až bude viac času), spravím ten EKURZ "Bezpečná domácnosť", kde práve takéto, aj mnohé ďalšie veci chcem poukazovať, povysvetľovať a tak. Bude tam toho viac, aj priestor na diskusie, a Vy platinoví to budete mať potom automaticky, tak verím, že pomôže 

 

 

 
Publikované : 7. marca 2022 20:06
Zdieľať: