Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Plavky KINIKI ako skvelá pomôcka na opaľovanie

30 Príspevky
9 Užívatelia
6 Likes
291 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Ahojte. Pridávam sem ďalší „BIOHACK“, ktorý považujem skôr za normálny doplnok, ktorý by mal mať človek doma, pretože patrí podľa mňa do kategórie „VEĽA MUZIKY ZA MÁLO PEŇAZÍ“.

Jedná sa o plavky KINIKI.       

https://www.kiniki.com/

Tí, čo ma poznajú vedia, že nie som zástancom reklamy, ani suplementov a podobných vecí, pretože sa zvyčajne jedná o polopravdy až lži za účelom ZISKU a tiež chcú spraviť z človeka dlhodobého zákazníka. Na druhej strane, sú však veci, ktoré nepovažujem za suplement, ale investíciu, ako napr. okuliare na blokovanie modrého svetla, či vhodné infračervené a červené žiarovky a tieto plavky beriem podobne 😉 

 

KINIKI som spomínal už viackrát, aj v knižke, ktorá bola písaná dávnejšie ich spomínam a každý, kto sa rozhodne využívať benefity slniečka, no nemá k dispozícií vlastný dvor, veľa súkromia, apod., môže využiť aspoň toto 🙂

Všetko základné ohľadom benefitov slniečka, ako svoju pokožku správne vystavovať slnku, ako k tomu využiť tieto plavky, aj ako pri tom postupovať, nájdete v TOMTO MOJOM DÁVNEJŠOM ČLÁNKU, takže teraz iba v skratke niečo k plavkám.

Plavky sú z materiálu, ktorý prepúšťa veľa zo slnečného spektra, čiže je to niečo ako byť nahý a pritom byť oblečený. Podľa analýzy spektrometrom vidieť, že prepúšťajú bez porušenia červenú aj infračervenú farbu (NIR), blokujú niečo z viditeľného, no prepúšťajú aj UV. To sú obrovské benefity, ktoré s bežným oblečením nezískate. Teda najlepšie sú v ranných hodinách, kedy je to naozaj ako keby je človek nahý.

 

Čo sa opaľovania týka, keďže neprepustia celé UV, nemôže človek očakávať, že si časti tela pod plavkami opáli rovnako ako odkryté, no aj tak z nich získa benefity. Za najväčší benefit, ako často prízvukujem, považujem ŽENY a ich INTÍMNE PARTIE.

Problémy s prsníkmi u žien sú dnes na rozkvete a aj takýmto malým krôčikom sa im dá predísť. Obzvlášť dôležité je to u malých dievčat do veku 6 rokov, ako o tom píšem dôkladne aj v KNIHE, pretože SRDCOVÝ SVAL je ten najdôležitejší v tele a za rozvoj našich svalov aj za prejavenie svalových vlákien v detstve, je do veľkej miery zodpovedný hormón DOPAMÍN, ktorý sa najlepšie tvorí práve vďaka UV svetlu typu A, čiže v ranných hodinách.

Napíšem to ešte zrozumiteľnejšie. Množstvo SLNKA, akému je dieťatko vystavené pokým dovŕši 6 rokov je KRITICKÉ pre rozvoj jeho svalových vlákien aj celkového fyzického potenciálu. Srdcový sval je najdôležitejší a ženy, na rozdiel od mužov, nosia podprsenky, na čo môžu neskôr bohužial doplatiť.

(P.s.: aj preto sú ľudia z Jamajky a Kene najlepší športovci, pretože trénujú od detstva v najlepších podmienkach s najvyšším UV indexom a ich svaly dostanú to najlepšie. Nevraviac o ich haplotype, predkoch, atď.)

 

Budem rád, ak sa do diskusie zapoja časom aj ľudia, ktorí plavky majú a používajú a hlavne keby si poradia, ako vyberať veľkosť, prípadne aké majú skúsenosti s ich kúpou a podobne 😊 

Tento týždeň sa mi ozvali dve ženy, nezávisle od seba, ktoré reagovali na príspevok na IG o týchto plavkách a aj toto ma priviedlo k tomu, že o tom píšem aj sem. Zvyčajne sa pýtajú na veľkosť, kúpu, jednanie a vecí s tým spojené. 😊 

U mužov je to myslím jednoduchšie 😀 Super je tiež to, že spoločnosť KINIKI ponúka vždy 14 dňovú lehotu, po obdržaní zásielky, kedy môžete napísať, aký kus chcete vymeniť za aký. Ak sa napríklad stane (ako nám doma), že vrch plaviek nesedí, alebo spodok, alebo je veľký/malý a podobne.

 
Publikované : 6. augusta 2020 20:07
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Pridávam sem ešte ZĽAVOVÝ KÓD na 10% ZĽAVU pre ľudí, ktorí budú chcieť kúpiť 😊

Stačí zadať pri objednávke kód: EXTRA10 

 

Nie je to nič moc, ale lepšie ako nič. Spoločnosti KINIKI som dávnejšie písal, či neposkytujú nejakú zľavu, ak by som ich chcel dobrovoľne niekde na blogu spropagovať a tak, no vraj nevidia zmysel v takomto malom TRHU 😀 Ale tento kód vraj môžem použiť a poradiť ľuďom, mal by platiť vo väčšine prípadov, okrem nejakých dní v roku.   

 
Publikované : 6. augusta 2020 20:10
Pavlína Dekrová
(@pavlina)
Príspevky: 6
PLATINOVÝ ČLEN
 

Ahoj, pridám teda môj názor na plavky 🙂 Celkovo ich hodnotím veľmi pozitívne aj keď napríklad to, že na stránke prezentujú opálenie bez viditeľnej línie plaviek, čiže aj pod nimi, sa mne nepodarilo a opálilo ma ako s klasickými 🤷‍♀️ Sú však, aspoň pre mňa, z oveľa príjemnejšieho materiálu, keďže to nie je klasická plavkovina.

Pravdou je a, j že schnú oveľa rýchlejšie ako klasické, tak ako uvádzajú na stránke. S výberom veľkosti som mala trošku problém aj keď som sa presne pomerala, pretože mi ku každej miere vyšla iná veľkosť. Nakoniec som objednala M ale nesedela mi celková dĺžka plaviek.

Ako však aj uvádzaš, v pohode ich vymenili za menšiu veľkosť. Materiál je taký akoby dierkový, ale nie je cezeň vidieť, keďže je priamo na koži. To však nemôžem tvrdiť o pánskych plavkách, keďže tie nie sú tak priliehavé ako dámske a teda, keď sa človek pozrie z blízka  a naozaj sa zameria na to, či je niečo vidieť tak áno, pánom je vidno obrysy, ale podľa môjho názoru to nie je také hrozné, pretože je to naozaj viditeľné, len keď sa človek pozrie presne s týmto zámerom.

Pridávam aj foto, kde vidieť ako napr presvitá štítok so značkou, ale nič iné nie je vidieť. Schválne som sa odfotila aj zblízka pre ženskú časť, aby videla, že nie je problém ani s presvitajucimi bradavkami. Pridávam aj fotky s mierami, ktoré mi vyšli podľa ich tabuliek (nakoniec mi pekne sedí S, aj bežne si kupujem oblečenie S/M). Dúfam, že do budúcna možno niekomu môj názor pomôže a ak sa ich rozhodnete objednať, dúfam že vám spravia aspoň takú radosť ako mne 🙂

 
Publikované : 7. augusta 2020 20:09
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@pavlina vďaka za tvoj tip aj radu pre ďalšie ženy, určite to ocenia 😊 snáď sa pridajú aj ďalšie, ktoré plavky používajú a napíšu svoj názor alebo skúsenosť. 

S tými pánskymi môžem potvrdiť, za mňa super. No celkovo, muži majú výhodu oproti ženám s hruďou a práve preto je to najmä pre ženy za mňa veľká veľká pomôcka 

 

 

 
Publikované : 8. augusta 2020 8:20
(@simona)
Príspevky: 66
BRONZOVÝ ČLEN
 

@pavlina aj ste dlho cakali, ked vam plavky vymienali? Predpokladam ze tiez asi netrafim velkost na prvy raz 😅

 
Publikované : 28. augusta 2020 12:18
Pavlína Dekrová
(@pavlina)
Príspevky: 6
PLATINOVÝ ČLEN
 

@simona B.

Nepoviem veru už úplne presne koľko dní ale bolo to okolo jedného týždňa 😊  a pri tých všelijakých podivných veľkostných tabuľkách sa nie je ani čomu diviť 🤦‍♀️😁

 
Publikované : 28. augusta 2020 15:42
(@simona)
Príspevky: 66
BRONZOVÝ ČLEN
 

@pavlina vďaka za odpoveď 😊

 
Publikované : 29. augusta 2020 8:47
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Pridávam sem na ukážku meranie prieniku svetla cez plavky KINIKI. Merané spektrometrom. 

Viem, že mnohí z Vás plavky už dlho využívate, tak len aby ste videli. 

P.S. Niekedy nabudúce, ich zmeriam na obed, keď už bude aj UVB a spolu s UV metrom 👍 

 
Publikované : 27. februára 2022 10:38
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

 

 

 

 
Publikované : 27. februára 2022 10:39
Monika Komárková
(@monika_navarro)
Príspevky: 22
PLATINOVÝ ČLEN
 

Ahoj, jen malý update, vypadá to že slevový kod už není aktivní. Při objednávce hlásí, že chce "valid code" 😆  

 
Publikované : 22. marca 2022 11:30
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@monika_navarro viem o tom Monika, už pár týždňov to nejde 😅

Kód mam od nejakého 2018 až 2019 a ešte teraz v Januári som im opäť písal, či nemôžu poskytnúť nejaký pre Sk, keďže sa blížil február a UV, no ako neodpisovali. Aši nemajú záujem.

No popravde, pri ich cenách, keďže sú plavky pomerne lacné, je kód takmer zbytočný.

A poradím ti, ak vieš šiť, alebo máš šijací stroj, môžeš im napísať iba o látku. Je Vás tu už viacej, ktoré si od nich vzali len látku, ako prvá mi to Zuzka poradila a porobíš si sama ako potrebuješ, pripadne a inu časť odevu 😉

 
Publikované : 22. marca 2022 12:59
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Zdieľam aktuálny zľavový kód na KINIKI, ktorý mi zaslal Lukáš (vďaka).

Kód je KINIKI10

Snáď niekomu pomôže, ak by objednával. 

 
Publikované : 19. apríla 2022 19:00
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

    

 
Publikované : 19. apríla 2022 19:01
Jitka
(@jitkito1983)
Príspevky: 77
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky jeee, ja objednavala minuly tyden, ale myslim, ze tam byla taky nejaka sleva za prvni nakup, tak mi to nemusi byt lito😊. Uz se tesim az dorazi, koupila jsem i leginy, tak jsem zvedava. 

 
Publikované : 20. apríla 2022 12:30
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@jitkito1983 jj, oni majú stále zľavy (marketing). Ale toto je ešte plus, no je to iba pár eur 😃

My ideme tiež teraz ďalšie objednávať, priateľka chce nejaké nové, tak som zvedavý na ďalšie kusy 

 
Publikované : 20. apríla 2022 14:19
Jitka
(@jitkito1983)
Príspevky: 77
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslav-lachky super! Jeste by mohli nabizet i kratasy a tricka🙏😊

 
Publikované : 20. apríla 2022 14:44
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

@jitkito1983 To veru mohli. Ale mám pocit, že v minulosti niečo takéto mali, minimálne pánske obyčajné kraťasy, ale to bolo ešte tuším 2017, či 2018 🤔 

No skús im napísať email na podporu, ja im tiež budem písať. Čím viac ľudí bude "otravovať", tým skôr niečo také pridajú do sortimentu 😀 

 
Publikované : 20. apríla 2022 19:31
Jitka reacted
Zuzana Golitkova
(@zuzi-2)
Príspevky: 134
PLATINOVÝ ČLEN Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Ahojte, pridavam svoju skusenot, objednala som plavky KINIKI 21.4  a dnes 29.4 mi ich postarka dorucila domov, doprava bola 7 euro. Ziadna spatna vazba mi po zaplateni platby online kartou neprisla,  ale ked som im napisalt, tak mi o chvilu prisiel mail, ze plavky su na ceste. Plavky som kupali dvojdielne pre seba a velkost som trafila, co sa tesi. Ale co ma nemilo prekvapilo, tak som postarke doplacala 14 euro ako clo. Vyuzila som Jaro zlavovy kod od teba co bola asi cena dopravy (este synovi som kupila jedny) no a plus tych 14 k tomu. Ak ste nietko uz tento rok objednavali tiez ste platilo clo? Lebo, ze to od janaura sa plati. Postarka mi povedala.

Dakujem

Zuzana

 
Publikované : 29. apríla 2022 11:34
Ivana
(@ivana)
Príspevky: 133
ZLATÝ ČLEN
 

@zuzi-2 ahoj Zuzana. Ja som tento rok neobjednávala, ale s tým clom je to teraz také všelijaké malo by sa myslím od 150 eur ale niektoré krajiny majú pri všetkom. Kopírujem z druhého fóra co som nasla dávnejšie na webe.

https://jaroslavlachky.sk/clenska-zona/forum/diskusia-tipy-a-skusenosti-clenov/vhodna-cervena-ziarovka-do-interieru-aj-bez-blikania/paged/6/#post-5316

 

Myslím, že clo sa platí až od 150 eur. Inak sa platí len DPH a ta je zarátana už v obchode (ale môžem sa mýliť).

Aj tu píšu niečo v tom zmysle:

Zásielky z tretích krajín je od dnešného dňa, 1. júla 2021, potrebné povinne precliť. Pravidlá pre clo sa nemenia, kupujúci ho zaplatí až od hodnoty tovaru nad 150 eur. Ruší sa však oslobodenie od DPH, daň je potrebné zaplatiť pri každej zásielke z tretej krajiny.

Prečítajte si celý článok na:  https://www.podnikajte.sk/e-commerce/clo-dph-zasielky-z-tretich-krajin-nove-ecommerce-pravidla

 
Publikované : 29. apríla 2022 12:19
Zuzana Golitkova
(@zuzi-2)
Príspevky: 134
PLATINOVÝ ČLEN Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Platila som 67 euro aj s dopravou. 

 
Publikované : 29. apríla 2022 14:43
Stránka 1 / 2
Zdieľať: