Čo potrebuje každý ...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Čo potrebuje každý Spoznať - Negatívna Entropia a Biológia

18 Príspevky
4 Užívatelia
8 Likes
118 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
Zakladateľ témy
 

Čo je to negatívna Entropia? 

Entropia je fyzikálna veličina, ktorá meria neusporiadanosť (náhodnosť, neporiadok, alebo aj mieru neurčitosti) systému.

Entropia jednoducho odzrkadľuje to, koľko „bordelu“ (chaosu) je v danej sústave. Vezmime si napr. detskú izbu. Keď je izba dokonale čistá, uprataná a všetko je na svojom mieste, entropia je nízka (akoby šla do záporu = negatívna entropia). Keď však do izby prídu deti, začnú sa hrať a všetko rozhádžu, entropia (neporiadok) v izbe vzrastieEntropia sa teda zvýši (stúpne = pozitívna entropia). 

 

Môže sa však neporiadok dostať do mínusu, respektíve do negatívnej úrovne? 🤔 Môžeme mať upratanú izbu až natoľko, že daná NEUSPORIADANOSŤ nadobudne negatívne hladiny? Predstava je to síce zvláštna, podobne ako keď si máme predstaviť, že v autobuse sú dvaja ľudia, pričom vystúpia štyria a tak tam ostanú mínus dvaja Ľudia 😀  Avšak hoci to takto znie čudne, pretože mínus dvoch ľudí, alebo trištvrte človeka znie ako nezmysel, avšak každý vie, že v matematike takéto čísla využívame a sú reálne. Podobne je to s entropiou. 

 

Môže teda aj Príroda a aj naša Biológia využívať Neusporiadanosť (chaos okolo nás), ktorý nejakým spôsobom organizuje a tvorí z neho negatívnu entropiu? Odpoveď je áno môže. Naše bunky sú v tom koniec koncov veľmi efektívne!

 

Na webe je nový blog, ktorý je "must go" pre každého, pretože sa bez neho nepohne. A pre tých šikovnejších, možno teraz lepšie pochopíte, čo som jasne a zrozumiteľne povedal niekoľko mesiacov dozadu pri krvných testoch. 

 

 

Keď vidíš svoje krvné testy a najmä hormonálny panel, vidíš v podstate „ZRKADLO“. Zrkadlo medzi tebou (tvojimi mitochondriami) a prostredím, v akom si. No a to, čo toto zrkadlo vyobrazuje je práve Negatívna Entropia, ktorú sú schopné tvoje bunky a mitochondrie udržať.

Pamätaj si teda, že zničený hormonálny panel = neschopnosť buniek udržiavať negatívnu entropiu.

 

To znamená, že ak začínaš vnímať pokles steroidných hormónov, a tvoje pomery DHEA/kortizolu, či Progesterónu ku Estradiolu sa znižujú, znamená to, že tvoje bunky už nevyužívajú dobre CHAOS a elektromagnetické vlny z prostredia okolo a blížia sa k rovnovážnemu stavu. To znamená, že aj hladina hormónov sa k nemu blíži. Málo kto z Vás totiźto zatiaľ úplne chápe, tomu, čo sa ťa snažím naučiť a verím, že ako blog postupne napreduje, začínaš vnímať aj Ty ďalšie a ďalšie súvislosti.

 

Rovnako ako aj tvoj Redox je v lete vyšší, pretože sila slnečného svetla je na maxime, aj tvoje mitochondrie sú schopné maximalizovať CHAOS, ktorý zorganizujú a vyzobrazí sa to na vysokých hormónoch FT3, DHEA, Testosteróne, atď.

 

Ak však naopak sila slnečného svetla odchádza, tvoja Biológia začína pracovať inak. Aj toto bol ďalší príklad Kvantovej Biológie v praxi mimochodom!

 

Viac v článku. 

 
Publikované : 5. mája 2022 19:48
Kuba Černý and Ivana reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
Zakladateľ témy
 

Článok TU:

https://jaroslavlachky.sk/kb-3-co-je-negativna-entropia/

 

A audio verzia tu:             

 

https://open.spotify.com/episode/4fAJDlvQZRwpB0ZwjvGz3X?si=1d3c386c37eb4467

 
Publikované : 5. mája 2022 19:49
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky 

Znova som si pozrel webinár o Entrópii a vynárajú sa mnohé myšlienky, ktoré mi dávajú zmysel.

Myšlienka, že hmota sa môže premeniť na energiu, môže znieť ezotericky, ale je to princíp, ktorý všetci vieme. Deje sa to napríklad, keď grilujeme a spalujeme drevo, aby sme vytvorili teplo. Ale platí to aj opačne? Je hmota jednoducho kondenzovaná energia? Veľký tresk naznačuje, že je. Hmota je funkciou času a priestoru a svetlo tu hraje brutálnu úlohu.

Tak napríklad: Taoistická verzia  o stvorení sveta, ako ju poznáme z kníh z čínskej filozofie, sa začína ničotou, z ktorej sa rodí dualita. Táto dualita je obsiahnutá v koncepte čchi alebo „životnej energie“ – pozostáva z protikladov  mojich obľúbených - jin a jang. Jeden nemôže existovať bez druhého. Navzájom sa dopĺňajú a vytvárajú celok. Naš obľubený chlad je jin a neexistoval by bez porovnania s horúčavou, ktorá je jang. Denný čas patrí jangu, nočný jinu. V TČM však jin predstavuje hmotu alebo presnejšie telo. Jang opisuje našu cirkulujúcu životnú silu alebo ako ju vnímam ja, inteligenciu nášho tela. Jin a jang sú v nás v rovnováhe. Jin sa môže zmeniť na jang a  jang sa môže stať jinom. Keď je jedného príliš, druhé zoslabne a naopak. Ich vzťah sa neustále mení. Tradičná čínska medicína hovorí, že môžu existovať vplyvy tak externé (niečo mimo nás, ako napr. mikróby alebo slabá výživa), ako aj interné (ktoré zahŕňajú emócie, ako aj naše gény), ktoré pôsobia na jin a jang.

Čínska medicína tiež pred tisíckami rokov vysvetľovala následky vonkajšieho na vnútorné – podobne ako dnešný  epigenetický výskum, ktorý napríklad naznačuje, že jedlo, ktoré konzumujeme, môže zapríčiniť  zmeny našej DNA.

Jaro, ako vnímať entrópiu a čchi resp. pránu? Čím je objekt tuhší, tak jeho entrópia klesá. Ale ako vnímať pránu, ktorá hmotná nie je, v pidstate sa jedná o voľnú energiu?

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 8. mája 2022 17:57
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

V Tao sa "vravi", že všetky živé bytosti sú energeticky prepojené a tvoria tzv. univerzálne energetické pole, ktoré môže súvisieť s konceptom nelokality. To znamená, že častice menšie ako atóm ak sa oddelia, tak sa správajú akokeby čas a priestor nebol. Inač povedané komunikujú medzi sebou okamžite. To mi sedí na kolagén,vodu a DHA. 

Čiže v podstate veci sme všetci vzájomne prepojení a reagujeme na seba....

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 8. mája 2022 18:51
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

A v podstate aj známa akupunktúra vnáša poriadok do chaosu. Čiže zvyšuje sa redox a vzniká negatívna entrópia. Čiže niečo, pomocou čoho   získavame kontrolu. Rovnako ako chlad. 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 8. mája 2022 19:38
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky 

...napadla ma ešte krátka úvaha.

Trošku filozofická, ale stojí za to a možno, to čo teraz napíšem, nie je tak úplne k téme, ale ak sa zamyslíš, tak to k téme (negatívna entrópia) je a hlboko.

Zvolenie si lásky pred strachom nás ne- ochráni pred entrópiou života, ale ovplyvňuje naše reakcie na universum, ktorý s nami pracuje  a na spôsob, akým sa bude  tento vesmír pohybovať svojou energiou okolo nás. Som preto vďačný za všetko čo ma stretne a mám vieru, ktorá mi dvíha moje poznanie.

Sme jedno. Všetci sme tá istá vec 😉

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 9. mája 2022 14:02
Kuba Černý
(@jakub-kuba-cernyseznam-cz)
Príspevky: 360
ZLATÝ ČLEN Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Mě podcast o entropii pomohl, abych mohl uklidnit manželku🙂 Ted jsme se museli odpojit úplně od jejího bratra, bere drogy a už na nás měl,, hodně špatný vliv" Samozřejmě ji to trápí, tak jsem ji vysvětloval, že bez nepořádku nemůže doma udělat pořádek , ze kterého má pak radost. To samé teď, kdyby nebylo toho,, konfliktu" teď, tak nemůže později vzniknout náprava/urovnání, které ti dodá nějaký posun. V podstatě entropie je i tkz. nekomfortní zóna? Asi ano, nebýt nepohodlí, tak se dodnes škrábeme na prdeli v jeskyni 😊 Snad to chápu správně 😊🙂

 
Publikované : 11. mája 2022 0:54
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@jakub-kuba-cernyseznam-cz v podstate áno, dá sa to chápať aj takto a super myšlienka s tým "nekomfortom". Presne preto sme sa takto vyvinuli a zároveň sme dokonalí vo vykonávaní vystrašených pohybov, v rámci prostredia 😉

A veru, všetko toto ako popisuje vyššie sú veľmi ťažké situácie a nikdy sa nedá úplne chápať, pokým t človek sám nezažije. Ale osobne som práve toho názoru, že skutočne je vo väčšine prípadov, a hlavne v rodine, niekedy lepšia vzdialenosť, respektíve znížiť kontakt, a hlavne ak má človek sám viac problémov, pripadne ma horšie zdravie, je na tom psychicky horšie, apod. Veľakrát sa snažíme pomôcť niekomu, kto momentálne sam sebe pomôcť nechce a zároveň sami strácame vlastnú energiu (redox) a to sa nikdy nedá robiť donekonečna...

Ja s priateľkou riešim dlhodobo niečo podobné, aj keď úplne iná situácia, no tiež to súvisí s jej rodinou a problémami, ktorými ju neustále zahlcuju, hoci zvyčajne je iba ona, ktorá potom robí max, rieši veci, stará sa, a oni nie. A práve to potom ja vidieť, že človek, ktorý sa snaží druhým najviac pomôcť, ublíži potom sám sebe a je otázne, do akého bodu to je možné nechať zájsť, aby to bolo únosné 

 
Publikované : 11. mája 2022 8:11
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslav-lachky

 

Clovek nikdy nevidi za horu, ktora stoji pred nim. Musi ju najprv zdolat, aby mohol byt vdacny. 

Ludia si vzdy mozu vybrat lasku alebo strach. A preto je viera dolezita. A to nemusi byt myslene nabozensky.

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 11. mája 2022 20:59
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 
Publikoval: @empigo-osobny-trener-kosice

@jaroslavlachky 

Znova som si pozrel webinár o Entrópii a vynárajú sa mnohé myšlienky, ktoré mi dávajú zmysel.

Myšlienka, že hmota sa môže premeniť na energiu, môže znieť ezotericky, ale je to princíp, ktorý všetci vieme. Deje sa to napríklad, keď grilujeme a spalujeme drevo, aby sme vytvorili teplo. Ale platí to aj opačne? Je hmota jednoducho kondenzovaná energia? Veľký tresk naznačuje, že je. Hmota je funkciou času a priestoru a svetlo tu hraje brutálnu úlohu.

Tak napríklad: Taoistická verzia  o stvorení sveta, ako ju poznáme z kníh z čínskej filozofie, sa začína ničotou, z ktorej sa rodí dualita. Táto dualita je obsiahnutá v koncepte čchi alebo „životnej energie“ – pozostáva z protikladov  mojich obľúbených - jin a jang. Jeden nemôže existovať bez druhého. Navzájom sa dopĺňajú a vytvárajú celok. Naš obľubený chlad je jin a neexistoval by bez porovnania s horúčavou, ktorá je jang. Denný čas patrí jangu, nočný jinu. V TČM však jin predstavuje hmotu alebo presnejšie telo. Jang opisuje našu cirkulujúcu životnú silu alebo ako ju vnímam ja, inteligenciu nášho tela. Jin a jang sú v nás v rovnováhe. Jin sa môže zmeniť na jang a  jang sa môže stať jinom. Keď je jedného príliš, druhé zoslabne a naopak. Ich vzťah sa neustále mení. Tradičná čínska medicína hovorí, že môžu existovať vplyvy tak externé (niečo mimo nás, ako napr. mikróby alebo slabá výživa), ako aj interné (ktoré zahŕňajú emócie, ako aj naše gény), ktoré pôsobia na jin a jang.

Čínska medicína tiež pred tisíckami rokov vysvetľovala následky vonkajšieho na vnútorné – podobne ako dnešný  epigenetický výskum, ktorý napríklad naznačuje, že jedlo, ktoré konzumujeme, môže zapríčiniť  zmeny našej DNA.

Jaro, ako vnímať entrópiu a čchi resp. pránu? Čím je objekt tuhší, tak jeho entrópia klesá. Ale ako vnímať pránu, ktorá hmotná nie je, v pidstate sa jedná o voľnú energiu?

Práveže podľa mňa na tom nie je nič ezoterické, skôr pre bežného laika, ktorý nemá malý základ.

Každý totižto pozná starú známu rovnicu E = mc2

 

Už len z nej vidieť, že energia (E) a hmota (m) sa rovnajú. Jedine, čo určuje ich rozdielnosť v rovnicu je č na druhu, teda rýchlosť svetla (inými slovami priestor, v ktorom sú)

 

Hmota je vytvorená spomalením svetla. Bodka. Svetlo toho obsahuje viac ako len energiu, no k tomu sa dostaneme v najbližších mesiacoch. Niečo však už každý z vás vie, pretože sme sa tomu venovali. Napríklad spin.

Ked chloroplast zachytí slnečné svetlo, jednoducho ho spomalí, a prenesie na elektróny, ktoré vezme z molekuly vody a uloží do plodu. Daný plod obsahuje teda spomalené svetlo, alias vytvoril hmotu.

No a obsahuje nie len energiu, ale aj informáciu (na teraz stačí ak pomysliš na SPIN). Rastlinka do plodu totižto uloží špecifickú informáciu a mitochondria ju rozlúšti.

 

 

 
Publikované : 12. mája 2022 6:57
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 
Publikoval: @empigo-osobny-trener-kosice

Hmota je funkciou času a priestoru a svetlo tu hraje brutálnu úlohu.

Aby si sa zbytočne nemýlil, poopravím. Priestor, hmota aj čas, sú výsledkom pohybu a interakcie svetla.

Svetlo (foton) je prvotný spúšťač aj hnacia (hybná) sila.  

 
Publikované : 12. mája 2022 7:01
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Čiže hmota nie je len kondenzovana energia. Energia aj informácia a toto je obrovský rozdiel.

Toto je zároveň jeden z dôvodov, prečo sa moderná caaricova fyzika aj kozmologia podľa mňa zaoberajú nepodstatný mi vecami a posledne roky sa im vynárajú toľké medzery, že vymýšľajú nové a nové teórie, aby ich zaplnili.

Informačná teória je veľmi zaujímavý koncept, ktor ybol vytvorený ešte v minulom storočí a ver ci never, práve pomocou informácie sa niektorú ľudia pokúšajú vysvetliť napríklad skutočnú podstatu aj funkciu čiernych dier a mnohých iných veci.

Dokonca aj tzv. Temnej hmoty, ktorú dodnes väčšina fyzikov berie za "FAKT", hoci nim nie je.

Informácia a Energia hrajú obrovskú úlohu v celom kozme, ale aj v ľudskom tele a na rovinu, práve toto sa mi páči na mnohých starých kultúrach.

Dávali veľký dôraz na svoju intuíciu.

 

Hoci vtedy nevedeli veci reálne popísať, ako napr. pri liečiteľstve, intuícia im hovorila že tu je niečo a verili tomu. Dnes už naopak mame dostatok dát aj technológiu aby sme tieto veci popísať vedeli a teda v podstate aj mnohým intuitívnym veciam z rôznych svetových kultúr mohli dat"za pravdu ", no každý vie, že to nie je to, čo robí moderná veda (aj keď často skôr pseudo veda).

 

 
Publikované : 12. mája 2022 7:07
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 
Publikoval: @jaroslav-lachky

Hmota je vytvorená spomalením svetla. Bodka.

Táto veta je perfektná, už viac než rok sme si toto presne napísali.

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 12. mája 2022 7:24
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 
Ak sa niekto niekedy venoval fyzike a obzvlášť fyzike svetla a kvantovej mechanike tak vie, že svetlo je najkomplexnejsia vec v kozme (vo vesmírn) 
 
 
Vlastnosti a správanie svetla sú najkomplexnejšia a najťažšie pochopiteľná vec na tejto planéte, aj v celom vesmírne. Koniec koncov, aj celý vesmír vznikol iba vďaka svetlu a vďaka jeho unikátnym vlastnostiam a nelinearnym schopnostiam.
 
Toto je zároveň niečo prečo Vám hovorím od začiatku ze sledovať nutričné rsndomizovane štúdie je dnes strata času. 
 
Predstavte si tenfo príklad. Niekto príde, vezme milión priemerne zdravých ľudí, správy s nimi nejaký pokus, a z toho odvodia nejaké odporúčanie. Toto je doslova recept na priemernosť. No a každý vie, že priemerný človek dnes nie je zdravý ani výkonný. No co je najhoršie je to, že dodnes lduia predpokladajú, že keď povedzme niečo zjeme, dáme nejaký liek, atď., tak z toho vyvolané oaetricny efekt. Inými slovka, že daný stimul takej ci onakej "veľkosti" vyvolá efekt rovnako podobnej "veľkosti". Jednoducho sa predpokladá, že pracujeme lineárne a to je chyba. V prírode a vo vesmírne, a hlavne vo vode nie je nič lineárne. Naopak. Všetko pracuje na princípe motylieho efektu - malý stimul vyvolá masívny efekt. 
 
A práve takto pracuje svetlo 
 
 
 
 
Svetlo ma veľmi veľa vlastnosti a vymyká sa dokonca všetkým fyzikálnymi zákonom, aké poznáme a to vrátane relativity. Svetlo" obchádza "teóriu relativity a jediný prípad, kedy svetlo podlieha relativite je keď sa šíri v médiu, teda v priestore, ktorý je výtvorom hádaj čoho... Svetlo sa teda správa inak tam, kde neplatí relativita, respektíve je geometria a rozmer priestoru veľmi mali až žiadny.
 
A hádaj kde sa takyti priestor nachádza. Čo tsk v mitochondrii? Prečo asi naše mitochondrie kontlcentruju v svojom centre protón co je najmenšie jadro najmenšieho chemického prvku, ktorý tvorí 99% prvkov vo vesmírne? A prečo si zvolili iba protón a nie deuterium? A prečo dodnes kozologia nemá mnohé odpovede? 
 
Podľa mňa je odpoveď pretože sa zatiaľ dívajú iba na veci vo VEĽKÝCH ROZMEROCH. Podľa mňa príde najväčší zlom vtedy, keď si uvedomia, že sa musia začať pozerať opačne, na veľmi malé meradlo, napríklad na to, čo dokážu živé bytosti a naša Biológia a mitochondrie s chloroplastom.
 
Potom nájdu mnohé odpovede napríklad aj na to, prečo do dnes nemáme vi fyzike žiadnu ustalenu GUT, prečo napríklad nemáme objavení častíc gravitácie (gravitón), hoci prvé známky sa risuju, prečo dodnes nebolo možné napr Zjednotiť teóriu relativity s kvantovú mechanikou a niektoré ďalšie veci. 
 
 
Čo keby som každému z vás, kto toto číta, teraz povedal, že naše mitochondrie sa hrajú "na hrane" kvantovej mechaniky a relativity? 
 
 
Naše mitochondrie to totižto naozaj robia. No a to, čo to pre nás znamená je to, že meradlo (veľkosť priestoru) rozhoduje o tom, ako sa fyzikálne zákony správajú. Pretože väčšina ľudí relativita pozná, vie ze čas je relatívny, atď. No iba málokto si zatiaľ uvedomuje, že aj 4 sily vesmíru, ktoré tvoria všetku hmotu, sú relatívne. 
 
 
Čo ti znamená viac v laickej reči? Čo tak toto? 
 
Naše mitochondrie dokážu využívať nelienarne vlastnosti svetla, ale aj neutrina na to, aby dokázali chodiť tam a späť v čase a zároveň si tvoriť novú hmotu zo starej. Mitochondrie dokážu recyklovať hmotu. 
 
 
Vetam vyššie nemáte zatiaľ odkiaľ a ako pochopiť (no ak so mnou vydržíte ďalšie mesiace, tak pochopíte a budete to vedieť využívať aj v praxi)! 
 
 
 
Zároveň sú vety vyššie dôvod prečo prečo iba Vám na rovinu hovorím, že spoliehať sa na Suplement je strata času. A tiež to, že každý, kto strácal čas vývojom doplnku výživy a predáva ho teraz ľuďom so sľubujúcim efektom podľa mňa nikdy úplne nepochopil mitochondriam.  Pretože v opačnom prípade by robil iné kroky... Inými slovami je ingnorantom vlastnej nevedomosti (a to nemyslím v zlom). To platí na každého, vrátane mňa. Pretože v živote nás najviac posúvajú vpred veci, ktoré ešte nevieme a nie tie, ktoré poznáme a utvrdzujeme sa v nich. 
 
 
 
 
 
 
 
Publikované : 12. mája 2022 7:44
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 
Publikoval: @empigo-osobny-trener-kosice

A v podstate aj známa akupunktúra vnáša poriadok do chaosu. Čiže zvyšuje sa redox a vzniká negatívna entrópia. Čiže niečo, pomocou čoho   získavame kontrolu. Rovnako ako chlad. 

Toto je veľmi dobra úvaha, no trošku usmernim, keďže s tebou myslím, môžem napísať viac Miro.

Akupunktúra nesúvisí aji tak s týmto ako skor s presunom energie. Konkrétne elektrónov a protónov

 

Ak má pamäť neklame, zatiaľ som polovodiče spomínal iba pri Ekurze kvantová Biológia a teda v jednom z prvých webinárov (vtedy som ešte nevedel, že budem s členstvom takto samostatne pokračovať). Myslím, že to bol webinar o DHA a bazankvom efekte niekde v 2020 🤔 pozri do knižnice a orehrwj si tam úvod. Tam hovorím ako funguje vodič a polovodič a aký je tam rozdiel. Tiež sa tomu budem v najbližších článkoch aj webinaroch venovat.

Pointa však je, že tvoje telo je tvorené zo špeciálneho materiálu. A najrozsiahlejší je kolagén obkolesený vodou, ktoré tvoria polovodič. Rovnaký polovodič, aký mame v plošaku v mobile len s tým rozdielom, že nás je na báze uhlíka, v mobile na báze kremíka. Náš je ľahší a efektívnejší ako mobil.

 

No a to, čo robí chlad a polovodičom je to, že ho urobí efektívnejším v šírení elektrónov medzi N a P časťou. Preto každý NTB obsahuje chladič a nesmie sa prehriať. Z rovnakého dôvodu sa fi mobil vypne, ak ho necháš na slnku v lete. Napíše ti, že sa prehrieva a vypne sa. Naše telo podobne. Preto každý vie, že keď na teba niečo lezie začneme sa "prehrievať". Vyššia teplota neprospieva polovodičom. Naopak.

 

No a akupunktúra je niečo, čo v podstate umožní danému polovodiče akoby v istom mieste zlepšiť signál. Podobne ako keď máš na stromčeku led svetielka, no niekde uprostred sa ti naruší káblik a zrazu svetielka hore, najďalej od zdroja (zásuvky), začnú svietiť slabšie ako tie dole, blízko zdroju. Keď tam v mieste narušenia kábliku umiestniš nejakú "barličku", napr. nejaký kov, signál sa zlepší.

Podobne je to s akupunktúrou. O tomto vlastne písal ešte Becker v 70 rokoch.

Práve takto akupunktúra funguje, avšak tam je potom problém, že musíš dobre vedieť kam a ako na pichnúť.

 

Preto som veľkým zástancom vidieť minimalne VITAMÍN D. Ak je nízky, akupunktúra môže v skutočnosti ublížiť, obzvlášť od nie dobrého odborníka.

 

Rovnako ako na tej reťazí led svetielko na stromčeku, keď povedzme káblik v zlom bode prepichneš, a môžeš tak signál ešte zhoršíť a svetielka hore odstaviť úplne, rovnako môžeš pri akupunktúre vyvolať placebo, nič, alebo (podľa mňa) aj malú lokálnu nevoľnosť 🤔

 
Publikované : 12. mája 2022 10:52
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Veľmi pekné video na tému akupunktúra aj tu. 

MRI mozgu počas akupunktúry😉

 

 
Publikované : 12. mája 2022 10:53
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslav-lachky 

Presne tak ako si pisal, tak akupunkturu aj beriem. Je to vsetko o vodovosti, EZ, kolagene, protonoch a elektronoch.

Inlicky=malicke antenky.

Zaujimavostou mozno je, ze niektori ludia vedia vyuzit svoj vlastny magnetizmus na zlepsenie toku energie druhym a nepotrebuju ani ihlicky🙂.

 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 12. mája 2022 17:38
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

Co sa tyka entropie, tak zdrojom negativnej entropie pre zem je slnko a aj ine hviezdy. Co tym chcem naznacit? Tym ako sa spravame, ako devastujeme vlasnu zem, skracujeme zivot slnku. 

Slnko a vesmir interaguje so zemou. Druhy zakon termodynamiky plati.

Ked dopadol hocijaky meteorit na zem, tak to zvysilo entropiu zeme a preto bola reakcia schladenie klimy. Slnko na kazdu vec na zemi musi reagovat tiez. A v postate kazda planeta ale i hviezdy ovplyvnuju zem a opacne.

 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 12. mája 2022 17:59
Zdieľať: