Ako baktérie v črev...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Ako baktérie v čreve cítia EM pole

3 Príspevky
1 Užívatelia
5 Likes
56 Videní
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Ako baktérie v čreve cítia EM pole? Dokážu to vôbec? Môže byť naše črevo a prokaryoty v ňom (mikrobiom) nejakým spôsobom prirodzený "merač"? 

 

 

Ak máš problémy s Črevom, mikrobióm, či Glutatiónom a dokonca aj trávením, možno by si mal zvážiť aj ďalší aspekt, ktorý má na tvoje črevo vplyv - tvoje okolie a niečo, čo 5 zmyslami nevnímame, no "šiestym" zmyslom áno - EMP

 

 

Zvážil si niekedy to, že tvoj tráviaci trakt (a teda aj črevo) je v podstate trubica? Trubica, ktorá funguje podobne ako uzavretý elektrický okruh? Ak nie, možno by si mal. 

 

Aj Einstein raz povedal, že robenie tých istých veci dokola a čakať iný výsledok je bláznovstvo. Táto myšlienka sa však týka aj premýšľania nad problémom!

 

 

 

Teraz sleduj. Slnko môžeme považovať v podstate za katódu. Zem je zas anóda. Tvoje nohy a dlane sú ďalšia anóda. Slnko teda vysiela na Zem katódový lúč (svetlo), pričom keď svetlo dopadne na Zem (anódu), podľa zákonov fyziky na povrchu Zeme (na anóde) uvoľní voľné elektróny.⠀

 

Toto už vie dúfam každý. Je to jeden z benefitov Groundingu. Presne preto má homosapiens ako jediný primát potné žľazy, aby sme tieto elektróny lepšie skrz kolagén a fascie zbieral. Toto bola jedna z našich evolučných výhod vo Východoafrickej priekope, kde sme sa vyvinuli na vlhkej Zemi plnej DHA a jódu. 

 

 

 

Pokračujem:

Keď na Zem dopadá slnečné svetlo, nie len, že na jej povrchu ostanú voľné elektróny, ale tiež sa z nej vyparuje viac vody. Presne preto je aj ráno rosa. Tiež je preto cez deň na povrchu Zeme a dokonca aj v atmosfére merateľné elektrické pole a aj elektrický prúd. 

 

Rovnaká udalosť sa však deje aj v čreve.

 

 

Naše črevo je predsa uzavretá trubica od úst po konečník. To znamená, že je tam udržiavané iste prostredie a reaguje na vonkajšok. Podobne ak oso Zemou (anódou), keď cez deň svieti slnko a elektrické pole na našej planéte sa zmení, vďaka slnku sa vo vnútri nášho čreva "odparí" voda. Toto odparenie je podobne ako na Zemi a vyzerá zaujímavo. 

V oboch prípadoch je to, čo sa odparilo protóny. Preto ráno po daždi vidieť ako sa najmä z lesov odparuje veľa vody a tiež býva hmla.

Presne preto z povrchu Zeme stúpnu protóny do atmosféry, kde vytvoria vysoký POZITÍVNY El. NÁBOJ (PLUS), zatiaľ čo na povrchu zeme ostanú elektróny a vytvoria Negatívny elektrický náboj (MÍNUS). Takto vznikne elektricky Potenciál alias batéria, ktorá poháňa mnohé procesy na planéte. ⠀

V čreve je to však podobné. Výstelka čreva je ako povrch Zeme, pričom stred trubice je zasa ako atmosféra. Cez deň, keď sme vonku a cítime prirodzene EMP sa do trubice uvoľnia protóny (plus), pričom vo vystelke, kde sú mitochondrie, ostanú elektróny (MINUS). ⠀

Dôvod prečo by ti mal byť jasný. Toto je to, čo stredu čreva dáva kladnejší el. náboj a tiež prečo v čreve klesá pH kvôli mechanickému rozkladu potravy. Každý predsa vie, že v čreve kvôli rozkladu potravy musí byť pH iné, kyslé (nižšie), čo znamená, že je tam viac protónov, no málokto sa zamýšľa prečo. Tiež su v čreve prokaryoty (mikrobiom), ktoré využívajú vodík a aj protóny. Vidíš? Nie je to len o strave. 

Tu je ešte posledná dôležitá vec na dnes. Keď je cez deň na povrchu Zemi viac elektrónov, naše chodidlá a dlane sú uspôsobené prirodzene tak, aby ich skrz fascie, Kolagén a vodu (mysli polovodiče) zbierali a rozšírili do celého tela. Toto je dôvod, prečo jd v istých situáciach reštrikciela kalórií prirodzená, pretože evtedy nepotrebujeme toľko elektrónov z jedla. Tiež je to dôvod prečo je dnes veľa ľudí obéznych, a majú nezastaviteln~ chute na sladké, keďže elektróny strácajú.

Toto je veľmi dôležité. Dávnejšie články o polovodičoch a proteínoch ti verím teraz dochádzajú lepšie:

 

https://jaroslavlachky.sk/kb-11-asociacno-indukcna-hypoteza-alias-proteiny-ako-polovodice/

No a podobne ako "zozbierame" voľné elektróny zo zeme, rovnako ich zozbierame aj V čreve. Elektróny idú do výstelky (povrch) pričom protóny idú do stredu (odparenie), kde sú prokaryoty. Vďaka tomu mitochondrie vo výstelke čreva, ktorá má veľmi rýchly metabolicky obrat, pracujú dobre sú výkonné a ostávajú hydratované. To tiež znamená, že tam bude väčšia EZ. ⠀

Väčšia EZ = viac zredukovaného glutationu = lepší DETOX (aj Redox) = viac protónov uprostred = lepšie trávenie 👍⠀

Nezabúdaj že glutatión vlastne redukuje (nabíja elektrónmi) proteíny, čím ich stabilizuje.

 

Glutatión jednoducho vďaka cystínu dodáva elektróny na koncové reťazce proteínov v bunke, čím ich udržuje stabilizované a zredukované. Zredukované znamená, že majú veľa elektrónov. Veľa elektrónov zasa znamená, že je daný proteín hydrofilný a teda má vedľa seba EZ. EZ je skratka Exkluzívnej zóny, čo znamená zónu vo vode, ktorá separuje elektróny od protónov (viď Redox). 

 

Ak chceš teda zlepšiť svoje trávenie, Detox, atď., nemysli hneď a automaticky iba na to, čo vkladáš do úst (Strava), ale aj na to, kedy to vkladáš do úst (načasovanie = Cirkadiánny rytmus). 

 

Tiež skús občas využiť grounding a NIKDY nejedz neskoro večer a už vôbec nie v noci. V noci na Zem nesvieti slnko a el. Pole okolo, ale aj v tvojom čreve je iné, nezabúdaj na to. Ty to kotjo necítiš, no stačí ak si kúpiš Gauss meter a zistíš. Tvoje črevo je totiž podobne ako prirodzený Gaussmeter, pretože za teba "MERIA" okolité EMP. 

⠀ 

 

 
Publikované : 21. decembra 2022 11:40
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

No a pre skeptikov ešte niečo tu ⤵️     

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S259020752100006X  

 
Publikované : 21. decembra 2022 11:42
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

https://news.berkeley.edu/2018/09/12/gut-bacterias-shocking-secret-they-produce-electricity/

 

 

 
Publikované : 21. decembra 2022 11:42
Ma Rian and Ivana reacted
Zdieľať: