Fólia blokujúca mod...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Fólia blokujúca modré

33 Príspevky
9 Užívatelia
8 Likes
149 Videní
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2657
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Publikoval: @temazdravie

Jakub, ten priehladny plast, to kupis kde? Ako to.upevnis na tv?

Pozri par sprav vyššie Zuzi, tam som napísal najjednoduchši postup. Obyčajne magnety. Na TV magnet nebude problém nalepiť mamutom alebo obojstrannou TV a na daný rám ho dáš tiež akokoľvek a už len budeš skladať a nasadzovať. Som celkom zvedavý, ak to niekto spraví, super nápad do budúcna aj pre ostatných hlavne s deťmi 

 
Publikované : 4. januára 2023 9:22
Robert Kačalka
(@robert-kacalka)
Príspevky: 71
STRIEBORNÝ ČLEN
 

Publikoval: @jakub-kuba-cernyseznam-cz

@robert-kacalka můžeš si najít i obchod, kde prodávají více druhů folíí (viz mall), koupit více druhů červené fólie a doma vyzkoušet. Hoď to přes TV, nasaď si blokující brýle a když se ti obraz nezatmavý (více nezčervená) bez brýlí, jako když máš brýle na očích, tak fólie blokuje stejně, jako brýle. Zbytek fólií můžeš vrátit do obchodu.

vdaka za odpoveď;)

 

 
Publikované : 4. januára 2023 12:44
Kuba Černý
(@jakub-kuba-cernyseznam-cz)
Príspevky: 360
ZLATÝ ČLEN Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@zuzana12345 Ahoj Zuzko, já plast budu mít z práce. Jinak asi bude v hobymarkeru jako třeba https://www.obi.cz/plastove-stresni-krytiny/gutta-plexisklo-hladke-cire-2000-x-1000-x-2-5-mm/p/4246872

Rozměr možná na čtyři televize 😁 asi udělám nahoře 2dirky, dám tvrdší drátek... Možná i jak píše Jaro, nějak na magnety.. Uvidím, až budu mít v ruce a budu s tím stát u TV. 

Volím tuto variantu kvůli pevnosti a snad i více vydrží, budu II každý den sundávat a dávat na večerní dívání. Pak ji třeba pověsím na zeď nebo opřu o skříňku. Uvidíme, ukáže opět praxe 🙂

Vypadá to, že by jsme mohli za chvíli udělat na podobné vychytávky dílnu 😆 Je pořád co kutit. Možná si udělám podnikání jako hodinový biohack-manžel 🤗

 
Publikované : 4. januára 2023 17:03
Zuzana Srncova
(@temazdravie)
Príspevky: 871
ZLATÝ ČLEN
 

@jakub-kuba-cernyseznam-cz dakuuem za zdielanie, to plexisklo by mohlo fungovat, napada ma ze este na neho dat namiesto dierok mozno nejaku listu do Lka a "zavesit"na tv, ako chalani vyssie pisu s tym ramikom.

Pises ,ze dierky a drotik zvazujes, ako by si to na tv potom upevnil?

 
Publikované : 4. januára 2023 17:10
Kuba Černý
(@jakub-kuba-cernyseznam-cz)
Príspevky: 360
ZLATÝ ČLEN Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@zuzana12345 nebo třeba provázek, aby vzniklo očko. To už by se muselo dát zezadu TV dva maličký vruty, aby to bylo za co zaháknout. Nebo na každý roh vršku nalepit plastový U-profil.. Ja spíš přemýšlím nahlas, jak říkám, přesně budu vědět, až přijdu k TV, podívám se, jak je tlustá, jestli je tam bezpečné vrtat atd.. Jak velkou máš tv Zuzko? Folii máš vyhlédlou, jakou budeš dávat?

 
Publikované : 4. januára 2023 17:44
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3905
Admin
 

Publikoval: @jakub-kuba-cernyseznam-cz

Možná si udělám podnikání jako hodinový biohack-manžel

Hlásim sa potom ako potencionálny nezávisli poradca pre takéhoto manžela 😆 😉 

 
Publikované : 4. januára 2023 18:12
Zuzana Srncova
(@temazdravie)
Príspevky: 871
ZLATÝ ČLEN
 

@jakub-kuba-cernyseznam-cz vies co jakub, ja som telku chcela riesit uz ca 1,5 roka dozadu, v podstate sa to vykrystalizovalo tak, ze deti akceptuju, ze 2 hod pred spankom nie je ziadna obrazovka, takze som to neriesila.

 

No a teraz ,ked si tu pisete, tak premyslam.nad tym, ci by som predsa len nieco na tu telku nebzuchala, mohli by sme si obcas nieco spolu pozriet...

Cize odpoved na tvoju otazku je, ani neviem, aku mame velku telku, uhlopriecka bude asi tak 1,3 metra.

A veru dalo by sa to tak uribit,.ze zozadu nalepim plastove haciky naopak a o to zachytim spagat prevleceny cez dierky .

 

Foliu som tiez este neriesila.

Ale nemoze byt červená,  ked dat detom cervene okuliare, nepaci sa im to moc. Cize nejaka oranzova.

Este si budem musiet vygooglit, ako nalepit foliu na plexisklo  bez vzduchovych bublin:)

V kazdom pripade mi to neponahla, mozno je lepsie, ze vecer sa u nas telka nepozera...

 
Publikované : 4. januára 2023 18:42
Zuzana Golitkova
(@zuzi-2)
Príspevky: 134
PLATINOVÝ ČLEN Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@jaroslavlachky Jaro prosim ta, ked citam tieto prispevky, tak som rada, ze odkedy sme na dome, tak televizor nemam a vobec nechyba. Ale manzel kupil projektor, radi si pozrieme nejaky film. Je to fakt super. Len sa chcem opytat, premietame na bielu stenu. Ma to nejake vyzarovanie? Meral si uz nieco taketo? Myslim, ked to svieti na nas zo steny. Ci mam pouzivat okuliare vecer, ked pozeram? Teda ja pouzivam, lebo nemam info o tom. Dakujem.

 
Publikované : 5. januára 2023 9:33
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2657
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@zuzi-2 to je super Zuzi. Len málo ľudí je úplne bez, to schvaľujem.

Ohľadom projektoru, nemeral som veru, ale dobrý nápad, môžem niekedy, no tiež už asi 2 roky sa o tom bavíme doma, že si kúpime a občas si niečo premietneme na terase.

No keďže je to na stene, intenzita bude určite iná, no samozrejme co sa týka večera, keďže s farby vnímať budeš hoci slabšie a menšou intenzitou, osobne by som okuliare teda využil. 

 
Publikované : 5. januára 2023 10:08
Liv
 Liv
(@liv)
Príspevky: 18
ZLATÝ ČLEN
 

@daniel-jarota ahojte, práve som narazila na toto diskusné vlákno. Fólie aj s uchytkami (gumickami) už existujú tu  https://shopwakn.com/. Akurát je to v USA. Otázka, vie niekto také vyrobiť? Možno to pomôže aspoň na inšpiráciu, ako riešiť uchytenie tej fólie keď si to budete vyrábať 🙂 a ja rada zaplatím ak ju niekto vyrobí aj mne 🙂

 
Publikované : 8. apríla 2023 9:46
Liv
 Liv
(@liv)
Príspevky: 18
ZLATÝ ČLEN
 

Teraz som si všimla ze tuto stránku už tu niekto dával :). 

Podarilo sa niekomu zohnať väčšiu fóliu trebárs aj takú na autá? Lebo ja som nasla najširšiu 40cm a moja tv ma 65.. ak spojím 2 tak ten spoj asi bude vidieť.. 

 
Publikované : 9. apríla 2023 10:53
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3905
Admin
 

@liv Osobne som túto nemal Lili, no zrejme ju objednám už len kvôli meraniu na skúšku. Popýtam sa v sobotu chalanov, myslím, že mali niektorí aj väčšie fólie na TV, len neviem odkiaľ presne 🤔

 
Publikované : 9. apríla 2023 12:49
Liv
 Liv
(@liv)
Príspevky: 18
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky to by bolo skvele ďakujem :))

 
Publikované : 9. apríla 2023 13:52
Stránka 2 / 2
Zdieľať: