Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Prótiová voda

29 Príspevky
5 Užívatelia
9 Likes
110 Videní
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2657
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@empigo-osobny-trener-kosice a robil si pomerne dobre. Pri behu, keďže sa nejedná o spôsob športu tipu zápasenie, box,.. (myslím anaerobne) je to obzvlášť vhodné. Tvoje telo vytvorí počas pohybu kvantá vody aj ATP a danú vodu následne recykluje.

Neskôr túto VODU využije ako solvent a vtedy je čas, kedy živočích musí piť a zvyčajne aj dostane smäd. Preto zvieratká pri poloch alebo vlci v zime občas jedia sneh.   

 
Publikované : 5. októbra 2022 11:05
Valter
(@valter)
Príspevky: 4
STRIEBORNÝ ČLEN
 

Ahoj Jaro, prosím Ťa čo hovoríš na pitie vody so zníženým obsahom deutéria počas keto diéty? Je to dobrý nápad? Ak áno, je to vhodné aj mimo nej?

 
Publikované : 13. novembra 2023 21:04
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3915
Admin
 

@valter Môže to byť dobrý nápad, aj nemusí. Závisí akú, prečo, kto a za akým účelom Pije. Pozri napr. náš momentálne prebiehajúci experiment, do ktorého ste sa niektroí pridali, pretože tam to akurát riešime.

 
Publikované : 13. novembra 2023 22:24
Valter reacted
(@bea)
Príspevky: 1
ČLENSTVO ZDARMA
 

Ahoj Jaro, som tu nová, len sa zoznamujem s obsahom. Je to zaujímavé, ale na vstrebanie časovo (a nielen časovo) náročné. Ale rada by som sa opýtala - mám doma fľašu na "výrobu vodíkovej vody". Je to OK? Teda zdravé? Vlastne preto som si to asi pred polrokom kúpila. je to to isté ako protiová voda? Díky. Bea 

 
Publikované : 14. novembra 2023 20:50
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3915
Admin
 

@bea Ahoj Beata, práve od toho tu je členstvo a verím, že vydrží čo najdlhšie (pokým bude môj web fungovať bez nejakej nechcenej cenzúry z vonku). Keď niečo nie je jasné, kedykoľvek sa pýtaj. 

Vodíková voda a prótiova voda nie je vôbec to isté. 

Čo sa týka vodíkovej vody, vždy odporúčam aspoň aby to bol vhodný článok čo ku vyrába (pozri či sa jedná o platinu - PEM) a koľko mg/l (alebo ppm) vyrobí a keď tak, odporúčam vždy najmä na lačný žalúdok piť. Vyskúšaj, sleduj aj subjektívne pocity a daj vedieť 🙂

 
Publikované : 14. novembra 2023 22:10
Valter
(@valter)
Príspevky: 4
STRIEBORNÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky ahoj prosím Ťa ako sa mám dostať k tomu experimentu? Našiel som iba FÓRUM | Jaroslav Lachký (jaroslavlachky.sk) ale nevidím tam žiadne príspevky resp. k nim nemám prístup.

 
Publikované : 21. novembra 2023 21:34
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3915
Admin
 

@valter Jj, hovoril som o tom asi v posledných 3 webinároch, aby mal kaźdý možnosť pridať sa včas. Je to súkromná sekcia tu na fóre pre ľudí dnu. Ak chceš, môžem ti do emailu zaslať info o tom, aké cca investície do testov ťa čakajú a prípadne sa ešte takto "za chodu" pridáš ak si to budeš schopný zabezpečiť. Daj vedieť

 
Publikované : 21. novembra 2023 22:44
Valter
(@valter)
Príspevky: 4
STRIEBORNÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky áno, pošli mi to prosím. Ďakujem.

 
Publikované : 21. novembra 2023 23:10
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3915
Admin
 

@valter Poslal som na email!

 
Publikované : 22. novembra 2023 21:32
Stránka 2 / 2
Zdieľať: