Sila myšlienok | vp...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Sila myšlienok | vplyv EMP človeka | EM sila

26 Príspevky
6 Užívatelia
12 Likes
119 Videní
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro, najsilnejšia sila vesmíru je EM sila. Sila magnetizmu a gravitácie je tiež nepopierateľná. 

Keď vznikne myšlienka a spojí sa to s emóciou, tak doslova sa z myšlienky stáva hmota. Hmota je funkciou času a priestoru v interakcii so svetlom.

Čo tým chcem povedať?  

Už len samotná prítomnosť človeka v tvojom okolí (hlavne v blízkom okolí, ale i vzdialenom okolí) robí veľkú zmenu EM poľa. 

Myšlienky majú obrovskú silu-ELEKTROMAGNETICKÚ SILU.

Pomocou správnych myšlienok dokáže človek zmeniť aj  čas. 

Znie to zvláštne, ale je to tak. 

Existujú odborné štúdie, ktoré to čo hore píšem aj potvrdzujú. 

Napríklad sa robil silový test na skupinke ľudí. Skupina A ) Mali si predstavovať, že cvičia biceps ale pritom necvičili.

Skupina B) necvičili vôbec a nepredstavovali si, že ich sila stúpa

Skupinka a mala po par tyzdnoch vedomej inervacie vacsiu silu o 10%.

 

Vibrácia ľudí  v okolí každého z nás je dôležitá.

 

Jaro, na akú vzdialesť vedia iní ľudia ( s nižšiou frekvenciou  a opačne ) ovlyvniť EM pole okolia?

 

Spýtam sa aj laicky: stačí mať suseda/susedku človeka, ktorý je alkoholik, resp.   všeobecne negatívne mysliaci človek ( nízka frekvencia EMP ) na to aby to ovplyvnilo  človeka ktorý má pozitívne myslenie a vyššiu frekvenciu svojho EMP? Lebo podľa mňa áno!

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 24. októbra 2022 9:46
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

@jaroslavlachky

Inak napísané:

Aký vplyv má na človeka/ľudí interferencia EMP, generovaná samotnými ľudmi?

 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 24. októbra 2022 9:52
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

V prírode žijú zvieratá v stádach alebo v svorkách. Predpokladám, že to má viac do seba, si myslím (okrem rozmnožovania sa). Niekedy sa stane,že vlčia svorka odvrhne nejakého člena a to si myslím, že má tiež význam. 

Narážam aj na to, čo som písal vyššie. Myslíš si, že to môže mať súvis?

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 24. októbra 2022 14:25
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 24. októbra 2022 15:18
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Trošku som začal uvažovať nad Epigenetikou resp. genetikou.

 

Preto aj vznikla moja iniciatíva k tejto téme. V dnesnej dobe aj vďaka vedeckým poznatkom v epigenetike vieme, že choroby spôsobujú, ani nie tak genetické záležitosti resp. jedlo, ale skôr expresiu génov  štartuje prostredie.

 

Ak zareagujeme na nejakú situáciu v našom živote - mám na mysli nejakú vonkajšiu situáciu-  napr. zmena prostredia a zareagujeme na to nejakou emóciou, vytvorí sa nám vnútorne chemická látka, ktorá signalizuje našim génom, aby sa zapli alebo vypli. Samotný gén sa nijako fyzicky nemení, ale mení sa jeho expresia.

 

A práve táto expresia je za všetko zodpovedná je najdôležitejšia, pretože je to skutočný faktor, ktorý ovplyvňuje naše zdravie ale i dĺžku života.

 

V našom tele v podstate neexistuje žiaden orgán alebo systém, ktorý proteíny nevytvára alebo na nich nie je závislý. Aby mohla bunka vytvoriť resp. vyrobiť proteín, musí prísť k expresii génu. Funkcia génov je umožniť tvorbu bielkovín.

Časom dôjde k regulácii príslušného génu smerom dole. Buď sa zdravá expresia bielkovín zastaví alebo vyrábaním stále ďalších kopií dôjde k vyčerpaniu, čo vedie k ďalšej expresii bielkovín, ale už odlišnej kvality. To znamená nástup rôznorodých chorôb. Gény sú regulované na základe podnetov buď hore alebo dole. A napríklad niektoré gény sú závislé na správaní a aktivujú sa pri veľkom strese alebo pri veľkom napätí v živote. Dokonca môžu sa aktivovať aj pri zmene našich myšlienok. Dokonca sa môžu aktivovať aj pri snívaní. Preto si myslím že modlitba  akebo meditácia sú určite dôležité a môžu mať vplyv na našu epigenetiku. Preto si myslím, že myšlienky sú veľmi dôležité lebo podnecujú aj emócie a teda môžu mať vplyv aj na expresiu génov. Preto si stále myslím a pomaly prichádzam na to, aké dôležité sú emócie, resp. aké dôležité je naše prostredie, pretože má najväčší vplyv na naše zdravie. A naše prostredie tvoria aj ľudia a nie je preto jedno, aké myšlienky šíria, ako sa správajú, pretože to môže mať radikálny vplyv na expresiu génov.

 

Príklad:

 

V USA sa robil jeden experiment:

pomocou imaginácie emócií, dokázali  štartnuť expresiu génov a zvýšiť imunoglobulín až o 50% za pár dní.

 

Jaro, párkrát si spomenul, že si svoj pohyb obmedzil. Bolo to na základe poznatkov o epigenetike, resp. genetike?

 

Častokrát spomínaš, že tvorba bielkovín je najzložitejší na a najnáročnejší proces ľudskom tele. Už trošku rozumiem, prečo je dôležitá autofágia.

 

Oprav ma, ak sa mýlim:

 

Myslím si, že  vnímaš  svoje telo asi takým spôsobom, že nechceš veľmi podnecovať expresiu génov veľmi často a aj preto je dôležitá kalorická reštrikcia a minimalizácia aktivovania rôznych dráh ako je napríklad mTOR (aktivácia mTOR, si pamätám nie je závislá len od príjímu bielkovín, ale aj od uEMP).

 

 

 

 

 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 25. októbra 2022 7:07
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@empigo-osobny-trener-kosice Veľmi pekné úvahy Miro, a je vidieť, že sa chystáš naotja rýchlo. Možno by to chcelo ďalšie "členstvo"/ prístup, kde by som rovno preskakoval niekoľko mesiacov blogov/webinarov (kto vie, možno časom), no momentálne som rád že dávaš svoje úvahy aj sem. Trochu nasmerujem.

Čiže áno, elektromagneticka sila je najmocnejšia a to nie len silou, ale aj pôsobením (nekonečné vzdialeností). Vid KB #12.

Svetlo je samo o sebe nosičom EM sily a teda podľa mňa (uvidíme časom) fyzika preukáže, že gravitácia, ako samostatná sila, v podstate nejestvuje (čiže aji jej častica graviton nebude objavená) a tiež si myslím, že rovnako ako mame elektroslabu unifikaciu, si časom častícovy fyzici uvedomia, aj silná sila je len "vedľajším efektom" elektromagnetizmu.

Možno potom prídu na to, aspoň z časti, prečo je proton ako najzákladnejši prvok (jadro vodíka) taky "prázdny" a kde je jeho hmota ukrytá.

Bavíme sa teda o tom, že elektromagnetizmus je základ vesmíru, ale aj života a Voda, je dokonalá asymetrickéla substancia, ktorá energiu transformuje (medzi E a M v rovnici E=mc2).

Svetlo je nosičom EM sily a teda svetlo stojí aj za vznikom každej sily a zároveň fyziky, ktorá popisuje, ako tieto sily reagujú. Dôležitý bod však je, že všetko, vratane fyzikálnych zákonov a síl, je relatívne a je tu (muselo byt) niečo, čo umožnilo vzniku fyziky a toto popisuje informačná teória. Tam sa dostaneme v budúcnosti, no momentálne je pre teba pointa k tomuto tá, že rovnako ako pre muchu beží čas inak (pomalšie), podobne sa pohybuje odlišne vlak v závislosti od človeka, ktorý ho pozoruje.

Čím je však rozmer (priestor = topológia) menší, tým viac EM sila naberá na obrátkach a gravitácia je prakticky zanedbateľná. Prečo ti to píšem? Pretože naše mitochondrie sú veľmi maličké a zhodou náhod, podobne ako v jadre hviezdy na oblohe, ktorá má gigantické rozmery, je v mitochondrii tiež veľa vodíka a protónov...

Elektromagnetizmus je teda to, čo animuje život a robí z abiotickych prvkov Bioticke.

Toto je dôvod, prečo môže byť jeden rovnaký chemický prvok na dvoch miestach, pričom jedno môže st živé a druhe neživé. Svetlo je to, čo mu dodá rezonanciu (informáciu + energiu).

Presne preto bol webinar o TI zverejnený v Júli a o mozgu až teraz. Hodí si si to možno neuvedomil topológia veci v bunke umožňuje radikálne odlišný Fazovy prechod a teda zmenu energie.

https://jaroslavlachky.sk/premium/webinare/webinare-2022/webinar-jun-2022-asociacno-indukcno-topologicka-hypoteza/

 

Toto je dôvod, prečo je myšlienka, rovnako ako pamäť, v skutočnosti elektromagnetický fenomén časom ti ukážem, že mnohé tvje spomienky, navzdory tomu co sa bežne predpokladá, v skutočnosti nie sú uložené v hlave. Inými slovami, ak by ti niekto odstránil časť mozgu, kde je pamäť, napr. v hypoccampe, mnohé spomienky, v zavualaori od tvojho zdravia, by ti ostali bol by si schopný ich "vyvolať" a naopak.

Odpoved je TI a ich schopnosť rozdielne šíriť elektróny, protóny a fotony.

 
Publikované : 25. októbra 2022 10:53
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 
Publikoval: @empigo-osobny-trener-kosice

Jaro, na akú vzdialesť vedia iní ľudia ( s nižšiou frekvenciou  a opačne ) ovlyvniť EM pole okolia?

Tu si musíš uvedomiť Miro, že EM pôsobí na nekonečné vzdialenosti. Čiže čisto teoreticky, odpoveď je toto. Podobne napríklad vezmi čo robime my teraz. Ja s tebou zdieľam prakticky momentálne elektróny skrz internet a dokážeme na seba pôsobiť. Aj preto vždy hovorím, nech na veci nehľadí mé iba čierno bielo (zle a dobre,...). Veci majú aj negatíva aj pozitíva, no dnes už previšujú prvé a preto treba veci Spoznávať a miesto budovania nafúknutého svalstva radšej budovať svoju "myseľ". Veľmi teda záleží na dopamine a melatonine. Toto je rozhodujúce v tom, ako človek ovplyvní druhého človeka podľa mňa 

 

 
Publikované : 25. októbra 2022 11:06
Kuba Černý reacted
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 
Publikoval: @empigo-osobny-trener-kosice

Spýtam sa aj laicky: stačí mať suseda/susedku človeka, ktorý je alkoholik, resp.   všeobecne negatívne mysliaci človek ( nízka frekvencia EMP ) na to aby to ovplyvnilo  človeka ktorý má pozitívne myslenie a vyššiu frekvenciu svojho EMP? Lebo podľa mňa áno!

V podstate áno. A práve v tom platí odpoveď vyššie. Dana osoba si neuvedomuje, že využívaním svojho prostredia a životným štýlom už dnes ovplyvňuje ľudí okolo.

Každý z nás využíva v priemere cez 3 a viac zariadení vysielajúcich umelé obojsmerné pulzujuce EMP a tiež ma svoje nejaké telo, myšlienky, hladinu dopaminu a melatoninu. 

 
Publikované : 25. októbra 2022 11:09
Kuba Černý reacted
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Aj preto podľa mňa už naši predkovia intuitívne vytvorili slová tipu "vrana k vrane sada". Nie je to náhoda.

Nie len množstvo dopaminu a melatoninu, ale aj ich rezonancia sú to, čo ovplyvňuje naše zdravie, mitochondrie ale aj to, čo priťahujeme a odpudzujeme. Ak si pozrieš najnovší článok o regeneračnom prúde a aj nedávny webinarbo Autizme a jeho vzniku zistíš, že dopamin ma veľa kľúčových úloh akého tvorba je kvantizovaná.

 

Presne preto je podľa mňa živiť usposobeni práve takto, aby príroda pomocou diurnalej, sezónnej, aj priestorovej variácie v množstve svetla a jeho frekvencii ovládala správanie všetkého živého na planéte. Ľudia a ich chisnie za posledné roky sú toho ziviym príkladom.

Nezabúdaj, čo som jasne napísal v článku Epigenetika #1.

 

Jediný faktor ako manipulovať s energiou svetla je zmena jeho frekvencie. Toto robia ľudia posledné desaťročia s umelým EMP a toto je primárny dôvod, prečo vidíme to, čo vidíme... hlavne u mladých ľudí... 

 
Publikované : 25. októbra 2022 11:16
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 
Publikoval: @jaroslav-lachky

Tu si musíš uvedomiť Miro, že EM pôsobí na nekonečné vzdialenosti. Čiže čisto teoreticky, odpoveď je toto. Podobne napríklad vezmi čo robime my teraz. Ja s tebou zdieľam prakticky momentálne elektróny skrz internet a dokážeme na seba pôsobiť. Aj preto vždy hovorím, nech na veci nehľadí mé iba čierno bielo (zle a dobre,...). Veci majú aj negatíva aj pozitíva, no dnes už previšujú prvé a preto treba veci Spoznávať a miesto budovania nafúknutého svalstva radšej budovať svoju "myseľ". Veľmi teda záleží na dopamine a melatonine. Toto je rozhodujúce v tom, ako človek ovplyvní druhého človeka podľa mňa 

Presne takú odpoveď som aj predikoval.

EM sila pôsobí na nekonečné vzdialenosti a nechcem teraz túto tému rozvádzať, ale dôkazy, že efekt tu je, sú. Môžu moje myšlienky ovplyvniť tvoje a naopak? Samozrejme, že áno. Myšlienka je v podstate EM energia a svetlo je nositeľom EM sily a teda aj informácie. Emócia je dynamická energia - energia v pohybe a má preto obrovský vplyv na vodu a teda chcel som povedat expresiu génov... Ťažká tema, ale vŕtam sa hlbšie. Čas je veľmi relatívny a to píšeš aj v blogu o PER génoch.

 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 25. októbra 2022 11:30
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 
Publikoval: @jaroslav-lachky

V podstate áno. A práve v tom platí odpoveď vyššie. Dana osoba si neuvedomuje, že využívaním svojho prostredia a životným štýlom už dnes ovplyvňuje ľudí okolo.

Každý z nás využíva v priemere cez 3 a viac zariadení vysielajúcich umelé obojsmerné pulzujuce EMP a tiež ma svoje nejaké telo, myšlienky, hladinu dopaminu a melatoninu. 

Ak má človek optimálnu hladinu dopamínu, tak i intuitívne vie robiť lepšie rozhodnutia, bez použitia mozgu, pretože telo častokrát klame, ak nie je napr. cirkadiánny r. odladený a koherencia mozog- srdce je nevybalancovaná.

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 25. októbra 2022 11:36
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 
Publikoval: @jaroslav-lachky

Aj preto podľa mňa už naši predkovia intuitívne vytvorili slová tipu "vrana k vrane sada". Nie je to náhoda.

Nie len množstvo dopaminu a melatoninu, ale aj ich rezonancia sú to, čo ovplyvňuje naše zdravie, mitochondrie ale aj to, čo priťahujeme a odpudzujeme. Ak si pozrieš najnovší článok o regeneračnom prúde a aj nedávny webinarbo Autizme a jeho vzniku zistíš, že dopamin ma veľa kľúčových úloh akého tvorba je kvantizovaná.

 

Presne preto je podľa mňa živiť usposobeni práve takto, aby príroda pomocou diurnalej, sezónnej, aj priestorovej variácie v množstve svetla a jeho frekvencii ovládala správanie všetkého živého na planéte. Ľudia a ich chisnie za posledné roky sú toho ziviym príkladom.

Nezabúdaj, čo som jasne napísal v článku Epigenetika #1.

 

Jediný faktor ako manipulovať s energiou svetla je zmena jeho frekvencie. Toto robia ľudia posledné desaťročia s umelým EMP a toto je primárny dôvod, prečo vidíme to, čo vidíme... hlavne u mladých ľudí... 

Presne Jaro, veľmi trefne napísané. Svetlo je to, čo je smerodajné. V dnešnej dobe je "hra na schovávačku" stále viac a viac náročnejšia. Preto slovné spojenie: spoznaj svoju biológiu, by malo byť číslom jedna, aby sa zmenilo smerovanie spoločnosti. Príroda je silnejšia ako ľudia a aj tým čo sa deje na zemi obplyvňujeme poriadok/neporiadok v priestore a teda vo vesmíre. Mám na mysli entrópiu.

Napríklad ovplyvňujeme aj stárnutie slnka. Ak ľudstvo nezmení svoju vibráciu, tak svetlo ju zmení zaručene a 100 percentne!!!

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 25. októbra 2022 11:53
Zuzana Golitkova
(@zuzi-2)
Príspevky: 134
PLATINOVÝ ČLEN Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@jaroslav-lachky@empigo-osobny-trener-kosice

chalani ahoj, zaujimave citanie. Pekna tema. Miro sa dobre zamysla a Jaro ako vzdy ty to pomanujes ako to je. Ja sa malinko k  vam pridam. So skusenosti viem, ze ak sa stretavam s niekym, kto je negativne naladeny, vysiela negativne emocie, tak som vycerpana, unavena a radsej takeho cloveka obchadzam, vyhybam sa mu a prerusila som dlhohoby kamaratsky vztah pred rokmi kvoli tomu. Rada sa stretavam s ludmi, ktory su podobne naladeny ako ja, cize je mi s nimi krasne. Aj tu mi je krasne :-).

Velku ulohu hra intuicia u mna a ked citam texty od Jara, tak to vlastne funguje, tak moje telo (dopamin...). Velmi sa mi to paci, ked to viem pomenovat.

Aj to, ze sa v prirode citim uplne inak ako v meste. Ze to na mna posobi EM pozitivne ci negativne. Potom aj taky mobil, ano je nastaveny tak, aby nas zlakal, ale zas staci sa len trosku zamysliet a priznat si, ze sa aspon ja osobne necitim dobre, ked som nanom dlhsie. Uz sa mi stalo, ze som ho smarila na gauc po pol hodke prokrastinacie, s tym, ze ved mi je z toho zle. Vecer chytim knihu alebo premyslam o dni co mam za sebou.

Spanok (regeneracia,sny,melatonin), napojenie na prirodu, zem (grounding-prijimanie elektronov) aj objimanie stromov, slnko (fotony) ranne, vecerne ale aj pocas dna, chlad-chladna voda (viac elektronov v mitochondrii), strava podla rocneho obdobia je to co dobija nasu baterku a to vdaka comu telo funguje ako ma.

Co som robievala ako sa pytal Miro na treningy, bolo obdobie, ze som vela sportovala a po napore som ochorela, alebo vyvtrla si clenok alebo som zacala mat problemy s platnickou a teraz uz netlacim na seba, ide mi o to, aby som sa dobre citila dlho aj vo vyssom veku a aj napriek tomu dam 20 klikov na jeden zatah, zlepsila som sa v stojkach a aj beh mi stale ide i ked uz tempo nemam take rychle ako kedysi, ale nemam problem v pohode odbehnut nejake km a ako zena si sledujem vahu a ta sa mi ustalila.

A este ma napadlo, staci sledovat deticky male, vacsie, ony prirodzene vedia co maju robit, ked ich nechame a nezasahujeme im do hry. Telo si samo pyta to, co potrebuje, ci je to pohyb, jedlo, pitie, spanok.

 
Publikované : 25. októbra 2022 14:23
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
 
Publikoval: @zuzi-2

Pekna tema. Miro sa dobre zamysla a Jaro ako vzdy ty to pomanujes ako to je. Ja sa malinko k  vam pridam. So skusenosti viem, ze ak sa stretavam s niekym, kto je negativne naladeny, vysiela negativne emocie, tak som vycerpana, unavena a radsej takeho cloveka obchadzam, vyhybam sa mu a prerusila som dlhohoby kamaratsky vztah pred rokmi kvoli tomu. Rada sa stretavam s ludmi, ktory su podobne naladeny ako ja, cize je mi s nimi krasne. Aj tu mi je krasne :-).

Velku ulohu hra intuicia u mna a ked citam texty od Jara, tak to vlastne funguje, tak moje telo (dopamin...). Velmi sa mi to paci, ked to viem pomenovat.

úplne súhlasím Zuzka a som rád za takéto konverzácie, aj keď zatiaľ iba online. Obzvlášť aj za pridanie ženského pohľadu, pretože tam je podľa mňa "ženská intuícia" častokrát ešte silnejšia, aj keď niekedy sa to nedá úplne slovami vystihnúť. 

Ono aj samotná príroda pracuje na základe hlavných síl a fyziky, ktoré tiež nedokážeme nijako presne popísať, no vieme sa ich popisu aspoň priblížiť pomocou matematiky. Podobne je to s predmetmi. 

Každý z nás sa môže pozerať na stoličku a pritom vidieť niečo iné. V skutočnosti aj to samotné slovo "stolićka" je len niečo, čo sme mu dali my Ĺudia ako pomenovanie, no iný človek to môže pomenovať inak. Je to teda ako písmená, ktoré tvoria abecedu, pomocou ktorej vieme tvoriť slová a vety a vyjadrovať myšlienky. 

 

Rovnako pracuje príroda, ktorá dokáže na základe matematiky, fyziky a kvantovej mechaniky opisovať to, ako pracuje a ako s nami komunikuje, hoci každý z Nás ako pozorovateľ, to môže chápať trochu odlišne. 

 

 

S ľuďmi to mám podobné a umňa je to obzvlášť, keď som odmala viac introvertný tip, no v destve som tomu osobne až tak nechápal, no dnes to beriem inak. Posledné roky som schválne niektoré vzťahy nechal "ísť" a som si tiež vedomý, že mnoho ľudí ešte (možno) odíde a zároveň aj mnoho prišlo. Aj na základe vecí, ktoré kominukujem a vysielam von, ktoré "rezonujú" zasa s ďalšími a presne takto to v prírode funguje bežne.

 

 

Niekde tu na fóre, už neviem presne kde (asi som zabudol odpísať), sa Zuzka pýtala ajj na melatónin, ktorý sa tvorí v rozdielnych Častiach, či je rovnaký. Odpoveď je mechanicky áno, no informačne a energeticky nie. Melatonín ako molekula je síce v každej bunke rovnaká, pretože sa tvorí skrz rovnaký proces, no je rozdiel v akom tkanive vznikne, z čoho a tiež aké a koľko svetla absorbuje. Toto je to, ćo pomocou koherentnej domény, o ktorej budete čoskoro čítať článok, pritiahne melatonín ku tkanivám a vode, ktore´rezonujú rovnako. Toto je to, ako sa ovláda aj autofágia počas spánku, ale aj mnohé ďalšie procesy. Dokonca aj naše mitochondrie tvoria melatonín samé a podľa mňa, bol melatonín jedna z prvých molekúl, ktoré na tejto planéte vznikli, miliardy rokov dozadu, ktoré signalizovali bunkový cyklus.

Pointa však je, že podobne ako rezonancia melatonínu a tkaniva s podobnou rezonanciou, sa podobne priťahujú (alebo odpoudzujú) aj ľudia a ich mysle/telá, hoci niekedy je to ťažké si pripustiť.

 
Publikované : 25. októbra 2022 20:27
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
 

Negatívne emócie rovnako ako negatívny ľudioa okolo nás ako aj duchovné korene všetkých chorôb sú založené na strate elektrónov a následne aj schopnosti absorbovať/odrážať fotóny. Fotón = Energia + Informácia. 

Vedomie a schopnosť myslieť = rozdelenie vody a uvoľnenie elektrónov z mozgomiešneho moku vďaka víreniu v 3. mozgovej komore a DHA. O tomto budem rozprávať čo to aj vo štvrok a ste pozvaní. 

Čo to však znamená? Že náš systém (vedomie a pozitívne emócie) funguje len vtedy, keď optika a elektronika sú optimalizované v mozgu. Čo znamená toto? 

DHa, voda, elektróny a dopamín musia byť prítomné a v správnom poradí. Ak nie sú, výsledok každý pozná (negativita, sklesnutie na duchu, negatívne myšlienky, emocionálna nestabilita, emocionálne pretláčanie "chorôb",...)

 
Publikované : 25. októbra 2022 20:35
Kuba Černý
(@jakub-kuba-cernyseznam-cz)
Príspevky: 360
ZLATÝ ČLEN Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Dalo by se teda i jinak říct, že pokud jsem méně vědomí, (jsem nevědomí) a teda mám podobné vibrace (podobnou entropii) jako sousedi, stávám se více než sám sebou tak trošku sousedkou? 😀 A naopak, pokud jsem pozorovatel např tady na foru, lidí s vyšším vědomím a dávám tomu svou pozornost, ladím svoji entropii / vibrace právě na vyšší vědomí?

A možná ještě myšlenka, že, pokud nejsem pozorovatel sám sebe, (jedu na automat) jsem ovlivňován více kolektivním vědomím?

Jak do toho vše zapadá třeba Jaro alkohol? Kam nás alkohol dostává? 

 
Publikované : 26. októbra 2022 7:05
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
 
Publikoval: @jakub-kuba-cernyseznam-cz

Dalo by se teda i jinak říct, že pokud jsem méně vědomí, (jsem nevědomí) a teda mám podobné vibrace (podobnou entropii) jako sousedi, stávám se více než sám sebou tak trošku sousedkou? 😀 A naopak, pokud jsem pozorovatel např tady na foru, lidí s vyšším vědomím a dávám tomu svou pozornost, ladím svoji entropii / vibrace právě na vyšší vědomí?

A možná ještě myšlenka, že, pokud nejsem pozorovatel sám sebe, (jedu na automat) jsem ovlivňován více kolektivním vědomím?

Zaujímavá úvaha Jakub 🤔 nie úplne tak, no povedzme, že čím viac tvoje telo a konkrétne mozog prichádza o energiu, respektive ju stráca viac do okolia, Entropia dnu sa zvyšuje a tvoja kontrola nad myšlienkami sa prirodzene zhoršuje. To znamená, že sme vtedy viac náchylný na "ľahšie" voľby, prikrastinaciu, komfort a zároveň je pre nás viac a viac náročné využívať "pevnú vôľu" 

Vďaka solídnym rozhodnutiam sa cítime lepšie tým, že konáme podľa svojich myšlienok a meníme ich.

 

Ľudia upadajú do dogmy, pretože strácajú schopnosť byť zvedaví, pretože náš dopamín klesá v mozgu. Dopamín zároveň riadi expresu génov melanopsinu, ktorý kontrolu našu epifýzu a teda schopnosť generovať právo alebo ľavo točivý vodný vír mozgu a teda aj náš spánok a bdenie (vedomie), rovnako ako aj našu myelinaciu a regeneráciu. Toto sú kľúčové veci, ktoré do veľkej miery ovplyvňujú aj našu schopnosť svoje myšlienky "ovládať", alebo naopak nechať ovládať okolie (prostredie) naše myšlienky.

 

Ľudia takto zvyčajne robia, pretože sa toto správanie učia od svojich rovesníkov a svojich rodičov a celkovo od spoločnosti a málokto dnes sa už zamýšľa nad tym prečo a co všetko na nás má vplyv. 

 

Ak však "pretrénujeme" náš mozog nanovo, a umožníme mu využívať svoje prirodzené regeneračné mechanizmy, naša schopnosť premýšľať slobodne a viac intuitívne sa prirodzene zvýši.

 

Ked sa nad tým za myslíš teraz v kontexte aj nového článku o koherentnej doméne, uvedomíš si, prečo sa niektoré veci jednoducho priťahujú a iné až tak nie. Tiež prečo sa priťahujú niektorí ľudia intelektuálne, a noapk prečo sa mnoho ľudí cíti zle v spoločnosti iných, ktorí zamýšľajú inak, majú iné ciele, plány (alebo nemajú žiadne),... 

 

Dnes to potiahnem aj o kúsok ďalej. Je totiž možné, že SEN počas spánku je v skutočnosti elektrický „výboj“, ktorý je zapríčinený tým, že sa naše dentrity elektricky stimulujú reverzným flowom skrz neuróny a zároveň vtedy naše bunky uvoľnia endogénne UV svetlo v rozsahu 100 až 337 nm. Toto je to, ako podľa mňa vzniká SEN a tiež dôvod, prečo vtedy niečo v sne reálne v REM spánku vidíme a zároveň sme paralizovany počas beta vĺn. Sú to záblesky daných spomienok v dentritoch, ktoré regenerujeme (redukujeme) alebon naopak odstraňujeme!

Dopamín je dôležitý neurotransmiter, ktorý kontroluje sťahy svalov, no tiež tvoje inštinkty a mnoho iného. Dopamín je tvorený aj skrz naše oko a prirodzené slnečné svetlo (najmä modrú s červenou a UV) z aromatickej aminokyseliny tyrozín. To, že UV stimuluje dopamin teda už vieš. No keď si prečítaš veru vyššie o snívani, o com som hovoril aj včera vo webinari, veľa ti dôjde. Tiež je práve preto známe, že dopamín stimuluje REM spánok a zároveň je to len potvrdením mojej hypotézy, že v noci, kedy snívame, snívame vďaka uvoľneniu endogénneho UV svetla. Toto svetlo je tiež to, čo uvoľní v noci vo vlnách (impulzívne) aj dopamín, ktorý následne stimuluje REM spánok a sny! Dopamín tiež spolu s DHA, ktorú máme vzadu na sietnici, pomáha nášmu oku generovať elektrické impulzy.

Naše vedomie a schopnosť premýšľať, rozhodovať sa, konať, aj sústrediť sa je totižto v podstate funkciou kvantizácie dopamínu, melanopsinu, melatonínu a DHA v mozgu.

Takže áno, posledná myšlienka je trefná! 

 
Publikované : 28. októbra 2022 21:24
Kuba Černý reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
 
Publikoval: @jakub-kuba-cernyseznam-cz

Jak do toho vše zapadá třeba Jaro alkohol? Kam nás alkohol dostává? 

Budeš prekvapený. Neviem či si bol včera na vysielaní, no Mato mi podobnú otázku položil. Nájdeš ju tam a súvisí práve s rýchlosťou výrenia vody, ktorá generuje nás jednosmerný elektrický prúd v axónoch.

 

 
Publikované : 28. októbra 2022 21:26
Karol reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
 

Citácia z osnovy, kde nájdeš odpoveď:

02:11:39 až 02:14:44           From  Mateo: Môžeš prosim ta vysvetliť čo sa deje počas spánku pri intoxikacii alkoholom?….ďakujem

  

https://jaroslavlachky.sk/premium/webinare/webinare-2022/webinar-november-2022-spanok-bdenie-a-regeneracia/

 
Publikované : 28. októbra 2022 21:28
Karol reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
 
Publikoval: @empigo-osobny-trener-kosice

Ťažká tema, ale vŕtam sa hlbšie.

Ako sa hovorí keby je to "niečo" ľahké/jednoduché, chcel by to každý. Práve v tom je väčší chtíč za tým ťažším a to sa týka aj takýchto tém, ktoré ja osobne môžem 👍

 
Publikované : 28. októbra 2022 21:30
Stránka 1 / 2
Zdieľať: