Sila myšlienok | vp...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Sila myšlienok | vplyv EMP človeka | EM sila

26 Príspevky
6 Užívatelia
12 Likes
119 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3915
Admin
 
Publikoval: @empigo-osobny-trener-kosice

Ak má človek optimálnu hladinu dopamínu, tak i intuitívne vie robiť lepšie rozhodnutia, bez použitia mozgu, pretože telo častokrát klame, ak nie je napr. cirkadiánny r. odladený a koherencia mozog- srdce je nevybalancovaná.

Jj, presne tak. Naše rozhodnutia a akcie sú niekedy veľmi náročné a čím visc mechanickej a chemickej energie z ATP naše telo vyžaduje, tým je to pre nás náročnejšie. Práve preto veľa ľudí cíti, že naozaj nemajú pevnú vôľu. Keď je mozog závislí na veľkej donayke ATP a nedokáže využívať energiu vody a TI free, je to veľmi, veľki náročné. Preto človek siaha intuitívne následne aj po ľahších voľbách a vyberoch a to vo viacerých smeroch. V tomto prípade ide vždy do popredia komfort a dokonca aj zbavovanie sa zodpovednosti za samého seba (podľa mňa). 

 
Publikované : 28. októbra 2022 21:33
Karol and Kuba Černý reacted
Karol
(@karol)
Príspevky: 136
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky Webinár som pozeral zo záznamu, veľmi dobrý Jaro. Chcem sa ešte k tomu alkoholu spýtať. Čiže vtedy je náš vír v mozgu iný (slabší alebo horsi, neviem?) a teda aj "vedomie" však? Dobre som pochopil?

 
Publikované : 31. októbra 2022 9:44
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3915
Admin
 

@karol

Jj. Keď si vypočuješ ešte raz, myslím, že som to aj v otázke pred (alebo otázke po) o bábätkách rozprával, že tento vír v komore nie je iba o točení jedným alebo druhým smerom. Tento smer určuje či zaspíme alebo sa preberieme, avšak jeho rýchlosť má tiež "50 odtieňov/stupňov".
 
Čiže môže ísť pomalšie, rýchlejšie, ešte rýchlejšie, atď., rovnako ako ty na aute môžeš pridávať a uberať. Toto rozhoduje o tom, ako dobre budeš späť a či vyčistíš glymfaticky systém (v smere hod. Ručičiek) alebo ako kvalitne budeš vez deň pri vedomí a myslieť/fungovať (v proti smere hodinových ručičiek).
 
Alkohol naruší veľmi rýchlosť, nech už je smer akýkoľvek.
 
Publikované : 31. októbra 2022 13:39
Karol reacted
Karol
(@karol)
Príspevky: 136
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky vďaka za odpoveď Jaro 🙂

 
Publikované : 1. novembra 2022 11:10
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3915
Admin
 

Nový článok / začatie novej série - Epigenetika, je na blogu. 

Myslím, že k tejto téme objasní postupne veľa 

 

Čo je to Epigenetika, v čom sa líši od genetiky a ako Epigenetika pracuje? Predstav si to jednoducho tak, že Genetika ja ako Hardware (počítač), pričom Epigenetika je Software (windows). Počítač síce môžeš mať krásny (gény), no ak ti padne windows (epigenetika), je ti na nič. …no a tvoje zdedené gény (DNA) sú na tom podobne! 

 

Viac na blogu:

https://jaroslavlachky.sk/epigenetika-2-co-je-epigenetika-a-ako-pracuje/

 
Publikované : 6. novembra 2022 11:00
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3915
Admin
 

Audio verzia tu:

 

https://open.spotify.com/episode/19LGIcaW8lXSI6Uletvxii?si=5bf6879524e34a0d

 
Publikované : 6. novembra 2022 11:01
Stránka 2 / 2
Zdieľať: