Epifýza ako tretie ...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Epifýza ako tretie oko - základ, ktorý potrebuješ spoznať

4 Príspevky
1 Užívatelia
0 Likes
86 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3835
Admin
Zakladateľ témy
 
 

Je naozaj naša epifýza reálnym tretím okomÁno je, aj keď to väčšina ľudí nedokáže vysvetliť. 
 

 

Tu je malý základ, ako anatomický, tak kvantovo biologický, ktorý každý potrebuje SPOZNAŤ!

 

Epifýza, tiež známa ako „šišinka“, je malá žľaza s vnútornou sekréciou, ktorá sa nachádza na zadnej časti tretej mozgovej komory, čo je priestor v mozgu naplnený mozgomiešnym mokom. Epifýza sa vyvíja zo strechy diencefala, a nachádza sa za treťou mozgovou komorou v strednej časti mozgu (medzi dvoma mozgovými hemisférami). Jej názov je odvodený od tvaru, ktorý je podobný šiške (latinsky pinea). 

Epifýza je tiež jediná endokrinná žľaza (žľaza vylučujúca hormóny), ktorá je v priamom kontakte s vonkajším svetom a vníma, keď sme vystavení svetlu, podobne ako svetelný senzor bezpečnostného typu. Epifýza je síce uhniezdená hlboko v našom mozgu, ďaleko od akéhokoľvek priameho prístupu k svetlu, no vníma ho prostredníctvom nervových dráh siahajúcich zo sietnice.

 

Epifýza je našim reálnym tretím okom, pretože dostáva 3 Vstupy, na základe ktorých tvorí koherentný výstup podobne ako naše oko tvorí vizuálny vnem.

Keď si na moment predstavíš svoje oko, mal by si si uvedomiť, že doň prichádza istý vstup (v tomto prípade EM vlnenie alias svetlo), na základe ktorého aj kvality forotereceptorov a polovodičov v oku tvoj mozog znovu pretvorí realitu, ktorú ty interpretuješ ako to, čo vidíš.

Inými slovami, to, čo ty vidíš a považuješ za realitu (obraz), je iba tvoja realita. Je to tvoj obraz! Tvoj sused, či kamarát má zasa svoju realitu, pretože sa môže nachádzať v inom poli a do jeho oka môže vstupovať iné EM vlnenie. Stačí ak pomyslíš na slepého človeka. Môže stať vedľa teba, no jeho realita a OBRAZ bude iný.

No a rovnako ako naše oči, aj naša epifýza dostáva signály zo svetla skrz oko, no tiež aj z gravitačného poľa a magnetizmu. Inými slovami, naša epifýza vníma naše okolité pole, ktoré je vyskladané zo 4 okolitých síl (viď článok KB #12), na základe ktorého miesto vizuálneho vnemu tvorí štruktúru a flow mozgomiešneho moku v mozgových komorách, ktorý následne rozhoduje o výkone celého mozgu.

 

Tieto 3 vstupy, aké epifýza vníma, sú priamo zo svetla skrz oko a vnútrosietnicové bunky, gravitačného pola a magnetizmu. 

 

Na základe tohoto POLA, aké vníma, epifýza znovu pretvára svoj výstup, ktorý interpretuje vode, v ktorej pláva, ktorá sa nazýva mozgomiešny mok. Miesto, cez ktoré sa to udeje je malý epifýzny výbežok, ktorý prepája epifýzu a tretiu mozgovú komoru, do ktorej je mozgomiešny mok napúšťaný. 

 

 

 

Možno teraz lepšie chápeš, prečo naša epifýza, ako jedna z mála časti mozgu, nemá žiadnu mozgovú bariéru. Jej „bariérou“ je totiž samotný mozgomiešny mok, alias voda. Táto voda totižto potrebuje absorbovať fonóny a solitóny prichádzajúce z oka, hlavy, aj krvi na to, aby adekvátne „nalomila“ vodíkové väzby v mozgomiešnom moku, ktorý následne prenáša energiu aj informáciu nadobudnutú z epifýzy do ďalších časti mozgu, s ktorými je v kontakte.

Nezabúdaj, že tekutá voda osciluje a mení svoje vodíkové väzby vo femtosekundách, pričom dokáže byť kvazikryštál, ak má na to podmienky, no a v tvojom mozgu ich má.

 

 

 

 

No a ako to voda dokáže, ako epifýza pomocou obyčajnej vody vie, čo sa deje a tiež dokáže pomocou vody komunikovať s mozgom ti vysvetlím na jednoduchom príklade. No najskôr potrebuješ spoznať tzv. Pomer signálu ku šumu.

 

 
Publikované : 1. septembra 2022 10:10
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3835
Admin
Zakladateľ témy
 

Pomer signálu k šumu (z angličtiny skratka SNR – sound to noise ratio) je miera používaná vo vede a strojárstve, ktorá porovnáva úroveň požadovaného signálu s úrovňou šumu v pozadí. SNR je definovaný ako pomer výkonu signálu (prichádzajúceho vlnenia/zvuku) k výkonu šumu. Tento pomer býva vyjadrený v decibeloch (skratka dB), čo určite poznáš, pretože sa ním označuje bežne zvuk/hlasitosť. [R]

Pomer vyšší ako 1:1 (väčší ako 0 dB) označuje viac signálu ako šumu. No a ako v strojárstve a elektronike, tak aj v našom tele chceme tento pomer vyšší. Laicky si to predstav, ako keby si bol na diskotéke, kde je veľký hluk okolo (šum), pričom by ti partnerka niečo vravela (signál). Ak by bol šum (hluk) vysoký, signál (partnerkin hlas) by si nezachytil a pomer by bol nízky. Rozumieš?

 

Len si predstav, že by si na dlho zadržal dych a ponoril sa pár metrov pod hladinu, niekde pri mori. Skús si to na moment vybaviť. Máš? Pokračujem… Teraz si predstav, že máš pekné otvorené oči, dych zadržaný a teda sa aj tvoj tlkot srdca pekne spomalí a ty cítiš všetko kolo seba – cítiš dokonca aj svoje končatiny, ako cez ne prúdi krv, ako ti tlčie srdce (interocepcia).

Ak by v tejto chvíli niekto z hora nad hladinou svietil svetlom, vnímal by si to. Tiež by si vnímal, ak by niekto pár metrov od teba hodil do vody balvan. Rovnako by si vnímal, ak by povedzme kilometre pod hladinou vrela sopka, pretože by si cítil otrasy. Rozumieš?

 

Teraz sa zasa zamysli nad tým, ako sa cítiš, keď sa vo vani ponoríš do vody aj s hlavou. Zrazu zmizne všetok zvuk/šum. Voda je totižto dokonaláfaradayova klietka, ktorá pohlcuje vlnenie a teda aj zvuk/šum. Vďaka tomu je naša epifýza pekne odhlučnená, no nie izolovaná.

 

To, čo sa ti teda snažím ukázať je to, že rovnako ako aj svetlo alias EM vlnenie, tak aj zvuk (mechanická vibrácia), ktorá sa môže šíriť či už vzduchom, kryštálom, ale aj vodou, prenáša istú energiu a má teda istú intenzitu. 

 

Naša epifýza, ktorá je veľmi dôležitá v regulácií cirkadiánneho rytmu, spánku aj produkcii melatonínu, je ponorená v mozgomiešnom moku. Epifýza v sebe obsahuje pinealocyty, vďaka ktorým produkuje melatonín. Tiež obsahuje kalcitové kryštály, ktoré reagujú na gravitačné pole a rovnako reaguje na svetelný stimul z oka, aj magnetizmus Zeme a našej krvi. Všetky tieto vstupy v epifýze tvoria niečo ako koherentný VÝSTUP alias obrovskú tsunami vlnu. Ak si nespomínaš ako táto vlna môže vzniknúť a vizerať, zopakuj si článok o fonónoch, kde si mal aj krátke Youtube video.

Túto vytvorenú „tsunami vlnu“ epifýza prenáša priamo cez epifýzny výbežok do tretej mozgovej komory, do ktorej sa napúšťa cez choroidný plexus mozgomiešny mok.

Tento mok následne vďaka výstupu epifýzy naberá istý smer aj energiu, ktorú potom prenáša do ďalších častí mozgu, ktoré obmýva. Presne preto je naša epifýza reálnym tretím okom, hoci to väčšina ľudí nedokáže vysvetliť. Ty už teraz poznáš reálny kvantový dôvod a čoskoro sa toho dozvieš viac.

 
Publikované : 1. septembra 2022 10:12
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3835
Admin
Zakladateľ témy
 

Viac v novom nesmierne dôležitom článku:               

https://jaroslavlachky.sk/kb-15-epifyza-ako-tretie-oko-a-mozgomiesny-mok/

 
Publikované : 1. septembra 2022 10:12
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3835
Admin
Zakladateľ témy
 

Audio verzia tu:                                                  

https://open.spotify.com/episode/7ec3RTHZFcAYGUEOkyzGzv?si=ef610132380f4402

 
Publikované : 1. septembra 2022 10:13
Zdieľať: