Infračervené svetlo...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Infračervené svetlo + Voda = Batéria

5 Príspevky
1 Užívatelia
5 Likes
114 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Zverejnený výskum zo včera:

Výskumníci používajú infračervené svetlo na bezdrôtový prenos energie na vzdialenosť viac ako 30 metrov.

 

Abstrakt: "Predstavte si, že vojdete na letisko alebo do obchodu s potravinami a váš smartfón sa automaticky začne nabíjať. To by sa jedného dňa mohlo stať realitou vďaka novému bezdrôtovému laserovému nabíjaciemu systému, ktorý prekonáva niektoré z výziev, ktoré bránili predchádzajúcim pokusom o vývoj bezpečných a pohodlných nabíjacích systémov na cestách."

"Distribuované laserové nabíjanie funguje trochu ako tradičný laser, ale namiesto toho, aby boli optické komponenty laserovej dutiny integrované do jedného zariadenia, sú rozdelené do vysielača a prijímača. Keď sú vysielač a prijímač v zornom poli, vytvorí sa medzi nimi laserová dutina vo vzduchu - alebo vo voľnom priestore - čo umožňuje systému dodávať energiu založenú na svetle.

V novom systéme výskumníci použili optický zdroj energie s centrálnou vlnovou dĺžkou 1550 nm. Tento rozsah vlnových dĺžok je v najbezpečnejšej oblasti spektra a pri použitom výkone nepredstavuje žiadne nebezpečenstvo pre ľudské oči ani pokožku."

 

 

...Využitie infračerveného svetla na nabíjanie...kde ste to len mohli počuť predtým? 🤔 Čo tak v súvislosti s prírodou a vodou? 

 

Infračervené svetlo + Voda = EZ = koherentné domény = Voľné elektróny aj protóny = Batéria

 

 

Zdroj tu:

https://phys.org/news/2022-08-infrared-wirelessly-transmit-power-meters.html

 
Publikované : 1. septembra 2022 8:27
Kuba Černý reacted
Značky témy
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Tu je malý základ ("basic") na zopakovanie pre každého. 

1. Počiatočná vec, ktorá separuje vodu je hydrofilný materiál alias proteín.

2. infračervené svetlo dopadajúce na vodu vytvorí ešte väčšiu separáciu, pretože vytvorí EZ

 

 

Keď je voda blízko proteínu, separuje sa na PLUS a MÍNUS. Exkluzívna zóna nadobudne MÍNUS a hydroniové ióny, alias vylúčené protóny zasa PLUS. Materiál (voda) teda svoje náboje vo vnútri pekne usporiada – Mínus jedným smerom a Plus druhým smerom.

 

 

 

To znamená, že z vody sa stane batéria, ktorá nadobúda schopnosť potencionálnu energiu zhromažďovať, no tiež má elektro-motorickú silu, ktorú môže využívať. Aký je najjednoduchší príklad pre každého? 

Čo tak pohyb krvi v našich úzkych kapilárach?

 

Málo kto vie, že naše červené krvinky sú širšie ako niektoré úzke kapiláry, no aj napriek tomu sa zdravému človeku neupchajú artérie. 

Červená krvinka má totiž vďaka síre, DHA a cholesterolu na povrchu negatívny náboj a rovnako je to z okrajom artérie. Dva rovnaké póly sa čo? Odpudzujú = červená krvinka sa prepchá.

 

Čo ten flow? Čo tak neustále vylučované hydroniové ióny z povrchu EZ, ktoré sa stretávajú uprostred trubice alias našej kapiláry? Čo sa stane? Tieto separované hydroniové ióny, ktoré majú pozitívny náboj, začnú iniciovať samovoĺný motorický flow alias pohyb. Takto sa pohybuje aj naša krv.

Na tento flow postačuje iba hydrofilná kapilára (kvalitný proteín alias polovodič), voda (krvná plazma) a infračervené svetlo (alias slnko). 

 

Presne preto ľuďom, ktorí netrávia čas vonku, ale iba dnu, stúpa tlak. Srdce musí vynaložiť viac práce na to, aby sa krv hýbala. 

 

 

 

Zdroj: Li, Zheng AU - Pollack, Gerald PY - 2021/04/19 SP - T1 - On the Driver of Blood Circulation Beyond the Heart

 
Publikované : 1. septembra 2022 8:37
Kuba Černý and Ivana reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Kto radšej video, tu je. Stačí prehrať cca minútu, ktorá je nastavená (kto chce, odporúčam však celé).  

 

 
Publikované : 1. septembra 2022 8:43
Ivana reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Môže byť červené a infračervené svetlo dokonca ekvivalentom (náhradou) bežných liekov? Zdá sa, že áno! ...hoci lieky sa (žiaľ) predávajú lepšie...

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3643261/

 
Publikované : 4. januára 2023 19:21
Kuba Černý reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Vieš o tom, že látky vo vode sa pohybujú v smere z akého prichádza IČ svetlo? Že nie? Mal by si. Ak je teda v nejakej „miske“, akože v bunke, voda, kde sú nejaké nečistoty, napríklad soli, a z pravej strany misky začne svietiť IČ svetlo, tieto soli sa začnú presúvať v danom smere, pretože budú z ľavého okraja vytláčané vďaka tvorbe EZ. Nezabúdaj, že EZ sa formuje na rozhraní a vytláča od seba všetko väčšie ako protón. To znamená, že každý chemický prvok.

 

Takýmto spôsobom začnú protóny „tancovať svoje tango“ a stanú sa dokonale koherentnými ako dvaja profesionálny latinsko-americký tanečníci na parkete. Protóny si takto začnú predávať kvantum informácií, ktoré následne prenášajú do proteínov aj lipidov v čreve, vrátane cholesterolu, ktoré vedia čo robiť. Rovnako budú vedieť čo robiť aj mikroorganizmy (tvoj mikrobióm), ktorý sa začne množiť a presúvať tam, kam treba. Tomuto sa hovorí komunikácia, čo povieš?

 

Môže byť toto jeden z dôvodov, prečo sa mitochondrie v bunke počas dňa pohybujú a zároveň samé tvoria Ič svetlo? A môže byť toto dôvod, ako prokaryoty v čreve vedia, kde a ako tráviť potravu? O tom nepochybuj!

Ak totiž tvojmu črevu chýba IČ svetlo, pretože chodíš konštantne s tričkom, ako väčšina, tvoje okrajové parietálne bunky žalúdka nedokážu získať dostatok protónov na tvorbu HCL, vďaka čomu sa ti postupne zhorší tvorba kyseliny aj trávenie.

 

A aby si mi veril, posledná čerešnička. Aj tvoje červené krvinky sa v krvi počas dňa rotujú a ich rotácia je v smere, v akom ti na kožu dopadá slnko. 

 

 

Rotácia znamená hybnosť a hybnosť znamená SPIN + okružný moment hybnosti. Hybnosť musí byť vždy zachovaná a zachová sa aj vďaka pohybu a komunikácií daných častíc. To platí aj v čreve. Ak sa hybnosť nedokáže správne kvantizovať pomocou svetla, ktoré jej vie prenášať kvantum bez nutnosti naberania hmotnosti, hmotnosť častíc musí vzrásť. To znamená, že objem čreva sa zvýši a ty to spoznáš ako „zavodnenie“ a nafúknutie.

 

Aj takto môže vyzerať Kvantové vedomie lingvistických vĺn, pomocou ktorého komunikuje (podľa mňa) nie len naša DNA s prostredím a mitochondriami, ale aj mikrobióm medzi sebou.

 

Pokračovanie k téme vďaka novému článku VOZ #19 Akvafotomika a infračervené svetlo (NIR)

 

https://jaroslavlachky.sk/voz-19-akvafotomika-a-infracervene-svetlo-nir/

 

 
Publikované : 10. júla 2023 21:09
Zdieľať: