Novinka webu - Slov...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Novinka webu - Slovník Pojmov

2 Príspevky
1 Užívatelia
0 Likes
16 Videní
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Od dnes je na webe ďalšia skvelá novinka, ktorá verím pomôže každému a hlavne nováčikom. Je ňou slovník pojmov. Čitateľov pribúda, web sa postupne rozširuje a pomaly sa z neho stáva zaujímavá a funkčná "platforma" pre vzdelávanie aj laickej verejnosti. 

 

"Ste na tomto webe nový, začínate sa už trochu zaoberať MitochondriamiCirkadiánnym rytmom, či Kvantovou Biológiou, prípadne ste len nedávno natrafili na blogy, pričom sa Vám niektoré pojmy zdajú neznáme? Práve od toho vznikol slovník pojmov, ktorý Vám pomôže rýchlo sa zorientovať! Slová sú zoradené abecedne, takže hľadanie je ešte jednoduchšie."

 

Tu je odkaz:

https://jaroslavlachky.sk/slovnik-pojmov/

 

P.S. Ak bude chcieť niekto využiť časť, či nejaké vysvetlenia pojmov, ktoré sú spísané na stránke, kľudne. Budem však rád ak ma spomeniete ako zdroj, prípadne rovno odkážete na môj web. Dalo mi prácu, vytvoriť ich 😉 

 
Publikované : 30. apríla 2023 12:39
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
Zakladateľ témy
 

Tiež budem vďačný za spätnú väzbu, pripadne ak niekto nájde nejakú chybičku, nefunkčný link, nejaké doplnenie a hlavne ďalšie slovíčka, ktoré Vás napadne doplniť.

Najlepšie, ak ich napíšete priamo tam do komentára, pripadne sem. Už mám niektoré ďalšie spísané, ktoré postupne doplním a každý nové, ktoré myslíte môže ďalším pomôcť, bude vítané 🍀   

 
Publikované : 30. apríla 2023 12:41
Zdieľať: