Polypy na maternici
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Polypy na maternici

4 Príspevky
3 Užívatelia
0 Likes
20 Videní
Mária Petrusová
(@maja)
Príspevky: 61
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro 

Dnes som mala kontrolu na gynekológii,kde mi lekár oznámil, že mám znovu polypy na maternici. Asi v roku 2003 som mala robenú konizáciu krčka maternice, a potom už viackrát odstraňované polypy a myómy. Teraz sa mám tiež objednať na odstránenie. Chcela by som vedieť, prečo sa stále tvoria, a či viem tomu nejako zabrániť, čo robiť aby sa nevytvárali. A znova narkóza!!! Flór. Lenže pri myasthenii nesmie byť podaná klasická, tak neviem aká ešte iná sa používa. 

 
Publikované : 23. marca 2023 20:39
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
 

@maja Keď si vezmeš svoj životný štýl aj len napr. stravu ešte do któbra minulého roka, ak si dobre spomínam (vegánska,... bez DHA,...), tak tvoj status vitamínu A v tele, aj DHA musel byť roky degradovaný, čo mohlo vyustiť v rôzne takéto problémy, pričom miesta, kde sa to vyskytuje sú zvyčajne tie, kde je heteroplazmia najvyššia a tiež deuterácia (najvyššia koncentrácia deutéria + veľa voľneho vitamínu A a/alebo železa). 

Skús sa potom spýtať na tú anestézu, máš na to právo vedieť, aké sú možnosti, ako by zákrok prebiehal, atď., a minimálne je pozitívum aspoň to, že v takomto období je najväčšia šanca najrýchlejšieho udzdravenia sa. 

 
Publikované : 23. marca 2023 20:48
Mária Petrusová
(@maja)
Príspevky: 61
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ďakujem za odpoveď. A ešte otázka. Ten pán čo mi bol robiť doma meranie, nám odporúčal si zadovážiť Polarizačný disk. Čo si o tom myslíš? On ho nosí vo vrecku. 

 
Publikované : 23. marca 2023 20:55
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@maja záleží samozrejme na tom, čo to je za materiál, rozmer, aký disk, ale pri dnešných technológiach a v dnešnej dobe. - na rovinu, nemyslím si, že má nejaký zmysel. Skôr môže byt kontraproduktívny (ale to je môj názor).

Keď si v hlave krehras to, čo som ti hovoril pri hovorte cca 2 hodiny dozadu keď sme sa bavili o posteli, kovových strunach a vzdialenosti. Nechce so mto zbytočne rozoberať viac, nech Vás nemýlim všetkých, no mohol by sm pokračovať v tom, že dnešné vlnenia, ktorým si ty aj ja vystavená, moderné 2,4, 5 GHz, atď., majú vlnovú dĺžku kefku niekoľko cm (až po mm) a práve tu prichádza ich oktáva. Spomínaš? A tipmi si, či takéto veci, ktoré majú istú hrúbku, ktorá je v rozmedzí cca 1,5 cm, čo je polovica dĺžky vlakovej dĺžky takéhoto žiarenia, chceš mať vo vrecku, keď vieš, čoho sú schopné po interakcii s iným materiálom, ktorý môže byť v istých situáciach anténa. Princíp je podobný ako ten, ktorý som Vám hovoril, rozdiel je len v dĺžkach 

 
Publikované : 23. marca 2023 21:13
Zdieľať: