Pdf príručka – Deut...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Pdf príručka – Deutérium v potravinách a olejoch je už k dispozícíí pre každého

2 Príspevky
1 Užívatelia
0 Likes
16 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

Každý kto nepatrí medzi prémium členov, no zaujíma ho deutérium a chce byť napred, oznamujem, že už je na eshope k dizpozícií aj Pdf príručka/(sprievodca deutériom. Vy o tom viete ako prvý, kým to rozošleme a zverejníme v newsleteri. 

Jedná sa o krátke pdf-ko s cca 30 stranami. 

Sprievodca vznikol na podnet účastníkov decembrového webináru z r. 2023, ktorý bol venovaný dôležitým poznatkom o deutériu. 

Sprievodca je laická pomôcka pre každého kto rieši (zaujíma ho) svoje zdravie a chce lepšie pochopiť vplyvu aj voľbe stravy. 

V príručke Vás čaká laické vysvetlenie čo je to deutérium, prečo môže byť deutérium nevhodné, aké množstvo deutéria máme vo vode a niektorých potravinách, či ako si vyberať oleje a tuky, ale aj dôležité potraviny. 

Na rozdiel od niektorých iných publikácií, tento sprievodca je úplne laický a využiteľný ihneď pre každého. Nájdete v ňom tabuľku s najviac využívanými potravinami aj tukmi/olejmi a ich obsahom deutéria a tiež grafiky kedy ich konzumovať + ich vhodnosť na vysmážanie/vysoké teploty

 

 
Publikované : 9. apríla 2024 21:12
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

 

Celá príručka je k dispozícií tu:

https://jaroslavlachky.sk/eshop-produkty/pdf-prirucka-deuterium-v-potravinach-a-olejoch/

 

Príručka je za symbolickú sumu (o 2 týždne bude za 9,90) a dôvod je ten, že ak by bola úplne zadarmo ako mnohé ďalšie protokoly na webe, málokto by to vôbec pozrel a využil. 

3 Grafiky, ktoré Vám prídu na email zvlášť, odporúčam vytlačiť na A4. Príjemné čítanie!

 
Publikované : 9. apríla 2024 21:13
Zdieľať: