Webinár z 01.07. ST...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Webinár z 01.07. STRAVA a MAKRONUTRIENTY-ÚVOD

3 Príspevky
1 Užívatelia
0 Likes
53 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3835
Admin
Zakladateľ témy
 

Pridávam sem zopár postrehov k 3. webináru :

1. Ku prvej otázke: V prvom rade poviem, že sa mi páčila prvá otázka. Nechcel som hovoriť veľa o groundingu, no nespomenul som ďalšiu vec, ktorou je MAGNETIZMUS, práve preto, aby som to napísal radšej sem. Veľký a dokonca jeden z najväčších benefitov groundingu je MAGNETICKÝ TOK, ktorý pochádza z povrchu zeme a ktorý má obrovský vplyv na naše telo. Pohybuje sa od cca 25 až po 60 mikro Tesla, v závislosti od polohy na Zemi a vzdialenosti od rovníka a pólov.

Toto magnetické pole je však veľmi dôležité z viacerých dôvodov a jedným z nich je generovanie vlastného elektrického pola v tele. Takto dokáže živočích pripojený k povrchu Zeme generovať príslušné harmonické elektrické pole. Toto je dôležité obzvlášť v SPÁNKU. Viem, že to sú slová momentálne ťažké na pochopenie, ale ak chceš, môžeš nahliadnuť napríklad sem:

https://www.livescience.com/14694-humans-sixth-sense-magnetic-fields.html

(Poznámka k štúdií: Sakhrat Khizroev z Floridskej medzinárodnej univerzity v Miami a jeho tím vložili do mozgu myší 20 miliárd MAGNETO-ELEKTRICKÝCH nanočastíc. Potom zapli magnetické pole a zamerali ho na zhluk týchto nanočastíc, aby vyvolali elektrické pole. Elektroencefalogram (EEG) ukázali, že oblasť obklopená nanočasticami sa rozžiarila, keď bola stimulovaná týmto generovaným elektrickým poľom. )

 

Na tieto veci sa nemyslí pri rôznych uzemňovacích posteliach, klietkach, apod. a navyše tam hrozí riziko, že práve z okolitých stien, zásuviek, spotrebičov, ... sa cez napojenú uzemňovaciu podložku/matrac/klietku prenesie magnetické aj elektrické pole, ktoré pre nás nie je vhodné. 

Taktiež tu pomaly, ale isto nastáva RIZIKO pri uzemňovaní sa. Teda pri chôdzi na boso. Naša krajina je na tom veľmi dobre, aj niekoľko rokov ešte bude, no mám na mysli najmä moderné mestá (Praha, Banská bystrica, Bratislava, apod.), kde povedzme ľudia prechádzajúci sa po tráve, no v tesnej blízkosti panelákov alebo obchodných centier, môžu byť práve vystavení aj nechceným vlnám. Treba si uvedomiť, že veľa vecí okolo nás (vrátane nás samých) je vodivých a za istých podmienok nepotrebuje byť priame spojenie medzi predmetmi. EM vlna sa môže preniesť alebo lepšie povedané PRESKOČIŤ

 

Marek je aj čitateľom knihy, čiže hrubý základ má a ak sa registruješ a budeš chcieť, kľudne začni tému vo fóre pre čitateľov a môžme sa tomu povenovať viac. Je to veľmi zaujímavá téma, ktorá bude najmä v dnešnej dobe čoraz viac aktuálna. 

 

 
Publikované : 1. júla 2020 21:06
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3835
Admin
Zakladateľ témy
 

Ku tretej otázke:

Spomínané video s pani Soňou Pekovou, doktorkou a molekulárnou genetičkou. 

 

 
Publikované : 1. júla 2020 21:08
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3835
Admin
Zakladateľ témy
 

Ešte dodám toto, keď už som spomenul vo videu aj TETOVANIE. Prikladám zaujímavú vec: https://www.greenmedinfo.com/blog/toxic-chemicals-found-tattoos-links-autoimmune-and-inflammatory-diseases

 

Keď človek začne vnímať veci inak a nazerať aj na iné aspekty BIOLÓGIE, nebude pre neho prekvapením, prečo budú EKZÉMY a obzvlášť u ŽIEN viac bežné a to práve, ak majú tetovanie. Aj bez tetovania budú tieto problémy na vzostupe, no tetovanie a život v nevhodnom prostredí celý proces urýchli. 

 
Publikované : 5. júla 2020 9:47
Zdieľať: