Alergie na ryby moř...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Alergie na ryby mořské i sladkovodní

3 Príspevky
2 Užívatelia
2 Likes
24 Videní
(@martina-prikrylovaemail-cz)
Príspevky: 5
BRONZOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro, prosím při tak důležitém doplňování DHA a EPA, jaká je varianta pro lidi s alergii na ryby a mořské živočichy? Dcera má velmi silnou alergii i jen při kontaktu s kůží. Díky za odpověď. 

Martina       

 
Publikované : 24. januára 2023 14:21
Značky témy
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
 

@martina-prikrylovaemail-cz Ahoj Martina, z môjho pohľadu je len veľmi málo prípadov alergie na jedlo a hlavne ryby skutočne takých, že sa jedlu musí človek vyhýbať do konca života. Zvyčajne sa bavíme o veľmi oslabenom imunitnom systéme, aj z nadmerného úniku vápnika a paradoxne straty elektrónov v krvi, ktoré tam DHA môže ľahko doplniť, čiže to môže byť zlepšené. Dá sa prejsť množstvom krvných a iných testov, ktoré by ukázali, kde a aká alergia je, respektíve imunitný problém, no je to zdĺhavé a finančne náročné a osobne si myslím, že má väčší zmysel venovať niekoľko mesiacov a tiež financie radšej zlepšeniu imunitného systému, aby mu niečo takéto neprekážalo. 

 

Čiže všetko, čo si môžeš prečítať v protokole o Čreve je v tomto prípade aktuálne a tiež všetko v oblasti solárneho mozoľa, aby dcérka mohla zbierať čo najviac IČ svetla a budovať v krvi a čreve EZ, ktorá jej pomôže lepšie aktivovať imunitné T pomocné bunky, aby nemuseli nastávať takéto imunitné odozvy. Tiež potrebuje veľmi veľa Síry a selénu a groundingu a samozrejme, keďže ide Jar, čo najviac sa hrať vonku a nemať pri sebe počas dňa žiadnu technológiu. Hlavne v kontakte s kožou.

 

Rovnako by som skontroloval aj jej status vitamínu D spolu s vápnikom, sodíkom, močovinou, kreatinínom, prípadne rovno aj selénom, aby si videla, na koľko je jej Redox dobrý, alebo nie. 

 
Publikované : 24. januára 2023 19:12
Ivana and Zuzana Srncova reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3860
Admin
Zdieľať: