Potápanie verzus pl...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Potápanie verzus plávanie

4 Príspevky
2 Užívatelia
1 Likes
28 Videní
Ivana
(@ivana)
Príspevky: 133
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro. Mala som teraz čas tak som pozerala spätne posledné 2 webinare (veľa užitočných aj praktických informácií, teším sa na ďalšie) no chcem sa opýtať jednu vec. Ak sa nechcem potápať ani nemám moc kde, no keď bude teplejšie a budem niekde v bazéne alebo dovolenka more a tak, a chcem zlepšiť trochu mitochondrie ako si vravel, ma význam aj normálne plávanie však? Aj keď nebude potopena? Ďakujem  

 
Publikované : 25. januára 2023 9:06
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2639
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@ivana Áno, samozrejme. V skutočnosti, ak si prečítaš knihu Štvrtá fáza Vody, ktorú spomínam v poslednom webinari že ju odporúčam prečítať tak zistíš, že všade na rozhraní vody so vzduchom alebo iným elektrický neneutrálnym materiálom nájdeme EZ. Čo to pre teba znamená?

Že keď si napríklad pri mori, tak na povrchu vody, teda morskej hladine, je viac exkluzívnej zóny. To je dôvod, prečo keď sa aj u nás zadivaš napríklad na hladinu nejakého, jazera, či kaluže tak vidíš, že mnohé chrobáky po nej chodia a dokonca niektoré druhy jašteric po hladine vody bežia, akoby mala voda pevné skupenstvo.

Takže áno, plávanie má tiež obrovský zmysel 👍

 
Publikované : 25. januára 2023 10:27
Ivana reacted
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2639
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

A ak si šikovná a nebude ti to časom vadiť, tak budeš kľudne plávať a popri tom sa pripadne aj ponoríš (niečo na spôsob motýľika). Ďalšie cca 2 až 3 webinare vám k tomuto dajú ďalšie dôležité informácie a pochopíš, ako naozaj dokážeš aj takto svoje mitochondrie v bunke fixnúť.  

 
Publikované : 25. januára 2023 10:32
Ivana
(@ivana)
Príspevky: 133
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Super vďaka.  

 
Publikované : 25. januára 2023 10:53
Zdieľať: