Biorezonančný náram...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Biorezonančný náramok

3 Príspevky
2 Užívatelia
1 Likes
29 Videní
Tomas
(@tomas)
Príspevky: 20
ČLENSTVO ZDARMA
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro. 

Chcem sa len spýtať na tvoj názor na toto. Podľa mňa to nebuďe moc benefičné, asi skôr marketing, no zaujíma ma tvoj pohľad. Vďaka  

 

https://www.bionicband.cz/

 
Publikované : 14. októbra 2022 13:02
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@tomas

Škoda, že si nebol v stredu v BB na fakulte. Mali sme na konci prednášky voľnú diskusiu a popravde, otázky ma príjemne zaskočili a šli práve aj takýmto smerom, pretože bolo vidieť, že veci začínali zúčastneným aj v priebehu pár hodín lepšie dochádzať a spôsob aj tip otázok postupne napredovať.  

A áno, nemám osobne moc rad tento tip výrobkov a hlavne ich marketing (reklamu,...). Žiaľ, niektoré veci ohľadom cirkadiánneho rytmu a kvantovej Biológie sa postupne dostávajú von, aj medzi verejnosť a logicky sa vždy na základe toho formujú aj ďalšie "trendy" a prispôsobuje sa trh, ktorý je vždy zameraný na zákazníka a predaj.

 

No k veci, nekupoval by som to, plus nepáči sa mi mat takto kov na ruke (viď Septembrový webinar alebo článok o kostiach sekcia o medi).

 
Publikované : 15. októbra 2022 8:21
Tomas reacted
Tomas
(@tomas)
Príspevky: 20
ČLENSTVO ZDARMA
Zakladateľ témy
 

@jaroslav-lachky vďaka 

 
Publikované : 15. októbra 2022 11:31
Zdieľať: