Hormony a menopauza
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Hormony a menopauza

2 Príspevky
2 Užívatelia
0 Likes
18 Videní
Maria Kamenicka
(@makamenickagmail-com)
Príspevky: 44
PLATINOVÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro, 

Chcem sa spytat, ci sa mozu hormony vyliecit, ak som uz v menopauze (predcasnej vdaka mojej raw vegan strave 10 rokov). Do menopauzy som prechadzala zhruba od 38. Teraz mam uz 43. Je mi jasne, ze uz menstruaciu nedostanem (vsak?), ale mozu sa hormony aspon zlepsit na taky level, ze nebudem akoby v menopauze? Neviem to dobre pobedat, co chcem vediet. Ale v podstate v menopauze odide estrogen, progesteron a teda da sa ich nejak este zvysit? Robim vsetko, co sa da z mitochondrialneho pohladu. Slnko, chlad, strava (nie som keto, ale karnivore s trochou cokolady a sem tam do niecoho zobnem), mam aj magneticky segment  uz za hlavou v noci. Dakujem za vyjadrenie sa. 

 
Publikované : 23. apríla 2024 17:23
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
 

@makamenickagmail-com Môj názor, že hormóny zvýšiť ešte dokážeš (do istej miery a uvidíš, na koľko sa zvráti viac), no pravdepodobne len v inej krajine, kde bude UV index vyšší. 

V opačnom prípade je otázka - či by vlastne bolo dobré zvyšovať hormóny viac ako sú? Pre telo to môže byť záťaž

 
Publikované : 23. apríla 2024 19:00
Zdieľať: