Modré svetlo a elek...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Modré svetlo a elektrosmog

2 Príspevky
2 Užívatelia
2 Likes
99 Videní
 Laik
(@laik)
Príspevky: 1
ČLENSTVO ZDARMA
Zakladateľ témy
 

Dobrý deň,

 

pracujem každý deň minimálne  8 hodín pri počítači a doma je pustená Wifi - v minulosti sme to všetci doma cítili, dcéra aj ja sme už začali dodávať telu doplnky na podporu funkcie mitochondrií, pretože sme boli opakovane choré a bez energie. Chcem sa spýtať, ako je možné vplyv elektrosmogu eliminovať prirodzene(teda nejesť doplnky stravy)? Už 3 mesiace sme na vegetariánskej strave a aj vďaka tomu sa cítime oveľa lepšie ako predtým.       

 

ďakujem za odpoveď 

 
Publikované : 19. apríla 2022 13:00
Značky témy
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3891
Admin
 

@laik Zdravím,  

no určite je viac možností, ktoré môžete postupne začať robiť a ako prvá vec je, začať sa o tom trochu učiť Spoznávať to, aby ste vedeli čo má pre Vás efekt a čo nemá. 

Tiež je určite veľmi vhodné zvážiť tú vegetariánsku stravu, pretože pri takomto prostredí je pre Vás viac na škodu, ako na osoh. Môžete pozrieť napr. sem (pripájam link), prečítajte si túto celú vetvu a aj to, čo tam Milka písala pri konci v posledných správach: https://jaroslavlachky.sk/clenska-zona/forum/pytaj-sa-diskusia-poradna/ako-ublizuje-umele-modre-svetlo-mitochondriam/ )

 

Tiež odporúčam pridať sa do newslettera a v emali (ktoré chodia zvyčajne raz za týždeň), vždy dole v pätičke, je taký zoznam (nejak 5 až 6 vecí), ktoré na webe nájdete zdarma a môžete využiť. V kľude si prečítajte, potom sa ak chcete odhláste z newslettera, no tie veci si pozrite, čo sa dá stiahnite a aplikujte. Začať touto minipríručkou, ktorá je na webe Zdarma, pozrite si aspoň tie praktické kroky a aplikujte. 

Tiež je veľmi prospešné spraviť obyčajné uzemnenie počítača. Nájdete to tu: 

https://jaroslavlachky.sk/ako-si-uzemnit-pocitac/

 

A potom by som sa preklikol sem - https://jaroslavlachky.sk/zacni-tu/ , vypočujte si video a postupne sa prelúskavajte informáciami, blogmi a pre Vás, hlavne praktickými protokolmi.

Je ich tu na webe aj Zdarma už dosť a budú pribúdať. Tento rok by mal byť tiež dokončený Ekurz Bezpečná Domácnosť, ktorý bude práve na túto problematiku. 

 

 
Publikované : 19. apríla 2022 18:16
Kuba Černý and Ivana reacted
Zdieľať: