Moderný človek verz...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Moderný človek verzus kométa

5 Príspevky
1 Užívatelia
2 Likes
47 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Moderný človek verzus chvost kométy? Čo majú spoločné a ako súvisia s niečim, čo by mal každý tu už poznať a volá sa to ionizácia (strata elektrónu)?

 

Úvaha na nedeľu: Premýšlal niekedy niekto nad tým, prečo je moderný človek podobný kométe na oblohe? 🤔 

A premýšľal niekedy niekto nad tým, čo vlastne robí výzor kométy taký, aký je? A prečo má taký "chvost" A prečo nám v krvi merajú normálny vápnik, ale aj ionizovaný vápnik? A prečo je vodík v mitochondrii ionizovaný, pretože stratil elektrón a ostal z neho iba protón? 

Môže nás zasa raz veľa o našej biológií naučiť aj kozmológia a Kvantová Biológia?

 

Ako to myslím? Takto.

Koľkokrát si videl na obrázku kométu, ktorá mala niečo ako „chvost“. Zamyslel si sa však niekedy nad tým, odkiaľ ten chvost má a čo to vlastne je? Ja áno. Daná kométa totiž žiadny „chvost“ nemá, no keďže je vo vesmíre bez ochrany magnetosféry, je neustále bombardovaná uEMP z okolitých hviezd, vďaka čomu je jej povrch neustále ionizovaný. To znamená, že prichádza o elektróny. Toto je to, čo vidíš ako „chvost“. A presne tejto kométe sa podobajú moderní ľudia, hoci si to neuvedomujú!

Moderní ľudia sú totiž veľmi často ionizovaný a to aj ich vápnik. 

 

Pozrite si nižšie obrázky, najmä osoby držiacej NTB, ktorý je neuzemnený a všimnite si tú hodnotu + 11 Volt. To plus znamená, že nie je nula. To znamená, že tam "chýbajú" elektróny, pretože povrchové napätie by normálne malo byť 0. 

 

Potom si pozrite titulný obrázok od Veroniky o človeku sediacom na slnku, ktorý som dal do nové článku VOZ #11, pretože vyjadruje viac, ako by sa zdalo. Slnko je totiž to, čo chceme, aby naše tkanivá ionizovalo po tom, čo máme v sebe dostatok DHA, vody, síry a tiež IČ svetla. 

 

 

Posledná dôležitá myšlienka - Veľa ľudí tieto veci berie buď ako „Woodooo“ a ani ich neriešia, a niektorí ich zasa berú ako „šialenstvo“ a myslia si, že keď ich takto píšem, máte sa teraz zahrabať pod Zem a iba čakať na „koniec“! Ani jedno nie je správny prístup 😀

 

Uvedom si moje slová, ktoré tvrdím vždy, že aj malému dieťatku, ktoré sa bojí večer zaspať, pretože má v izbe skriňu a bojí sa, že je v nej strašidlo nebudeš dokonca života v izbe zažíňať svetlo alebo ho „chlácholiť“ rozprávkou. Stačí ak mu svedomito zasvietiš lampičku (svetlo), otvoríš mu skriňu a umožniť mu situáciu samému Spoznať! Toto je cesta (podľa mňa).

Až totiž problém spoznáme, dokážeme sa sami rozhodnúť, ako mu čeliť. Áno, niekedy sa dieťatko zostane báť aj potom (a časom to prejde), niekedy mu potrebuješ skriňu ukazovať znovu a znovu a popri tom mu hovoriť, že báť sa strašidiel nemá zmysel. Inokedy však samé pochopí, že Aha, tak buď si skriňu nejako „skrášlim“, alebo si ju dám do inej izbičky, alebo ak som pochopil tomu, že to strašidlo „viem poraziť“ v hlave, nemusím sa už viac báť.

 

S mojimi článkami je to podobné. Majú ťa veci učiť a pochopiť im, podstate, a následne robiť plnohodnotné rozhodnutia, prípadne ich aspoň plánovať do budúcna. To za nás nespraví nikto. Život si totiž formujeme sami, svojími každodennými rozhodnutiami, aktivitami, ale aj prokrastynáciou (to je prípad väčšiny – žiaľ)!

 

 

 

 

 
Publikované : 2. apríla 2023 11:16
Dano reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Viac v novom článku:

https://jaroslavlachky.sk/voz-11-cyklotronova-rezonancia-vapnika-uemp-a-ketoza-ako-barlicka/

 

 

Audio verzia na počúvanie tu: 

https://open.spotify.com/episode/09szLmQLIpS8DDK4LCG5I8?si=8e76241a5ff046f3

 
Publikované : 2. apríla 2023 11:18
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Po dnešnom článku sa spoločne môžeme opäť raz zamyslieť, zasa z ďalšieho uhlu pohľadu napríklad nad modernou dogmou - škodlivosti UV svetla a opaľovania sa. 

 

Je skutočne UV svetlo škodlivé? Alebo je naopak nedostatok UV škodlivý?  🤔

A môže byť ten skutočný dôvod, prečo veľa ľuďom UV vadí práve nadmerná ionizácia ich tkanív, v ktorých už nie je dostatok vody, DHA a hlavne elektrónov, ktoré by toto UV zachytávali? ...nech si každý odpovie sám. 

Jedna vec je však istá. Naše mitochondrie UV tvoria a rovnako ho vylučujeme, keď roztvoríme DNA hélix. Toto je ten dôvod, prečo menej času na slnku vyusti vo väčšiu stratu UV svetla z tela, viac roztvorený epigenóm a viac problémov. 

My UV potrebujeme, no pred ním vždy dostatok IČ, vody a DHA!

 

Pozrite sa na toto krátke video od Johna Otta a premýšľajte nad tým.        

Rozšírený spoločenský názor o škodlivosti UV svetla je totižto dobre známy, no v odbornej literatúre je naopak nie moc dobre podporený. Je to totižto naopak...              

 

Vo videu je pekne ukázané, ako rastlinky pekne rozkvitajú pod prirodzeným plno spektrálnym svetlom, s dostatkom UV a naopak, aký vplyv na zvieratká aj rastlinky má neúplné spektrum svetla. 

 

 
Publikované : 2. apríla 2023 11:22
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Ďalej:

Je naozaj aj rozšírená rakovina kože a kožný melanóm spôsobený slnkom?? Zdá sa že nie...

 

Citujem:

"Skutočnosť, že sme nenašli koreláciu medzi rastúcim kožným malígnym melanómom (KMM) a zvyšovaním dávok UVB u mužov alebo žien v akejkoľvek vekovej skupine alebo type pokožky I-VI na akomkoľvek kontinente alebo krajine na celom svete naznačuje, že na rozdiel od nemelanómovej kože rakoviny, UVB žiarenie nehrá dôležitú úlohu v etiológii ľudskej KMM. Ak by UVB bolo zodpovedné za iniciáciu melanómu, očakávali by sme, že akákoľvek formulácia na ochranu proti slnečnému žiareniu bude chrániť pred získaním KMM, pretože všetky zabraňujú spáleniu slnkom skríningom UVB, ale nepozorujeme to."

 

Zdá sa, že hoci takmer každý dermatológ, oftalmológ a lekár vie, že slnko a UV svetlo je škodlivé, ak by nahliadli do záznamov a štúdií zistili by, že v skutočnosti tieto hypotézy nie sú vedecky podporené.

 

Naopak by našli zaujímavú koreláciuu, ktorou je nízky vitamín D3 a vyššie riziko rakoviny. Keď sa potom človek so zdravým rozumom zamyslí nad tým, že vitamín D3 sa tvorí vďaka slnku a konkrétne UV svetlu, dôjde mu ďalší podstatný bod do skladačky...

 

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/19381980.2016.1267077

 
Publikované : 2. apríla 2023 11:23
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

A pre všetky ženy, opakujem to znovu a ešte miliónkrát budem, ktoré si nechcú pripustiť dôležitosť slnka pre ich telo a intímne partie (prsníky, maternica,...), zabudnite na verejné dogmy, ako aj na zaužívané spoločenské zvyky, že čím ste staršie, potrebujete sa viac obliekať a zakrývať. Opak je pravdou. 

 

Vaše telo, ako aj prsníky potrebujete odhaľovať slnku. 

 

Výsledok z roku 2020, ktorý sa zaoberal 13 metaanalýzami, ktoré trvali niekoľko rokov ukázal, že ženy, ktoré trávili už len hodinu denne na slnku, mali znížené riziko rakoviny prsníka.

 

Ak sa tomu chcete vyhnúť, trávte čas na slnku. Odhaľte mu však celé telo. 

 

https://ehp.niehs.nih.gov/doi/10.1289/EHP4861

 

 
Publikované : 2. apríla 2023 11:24
Zdieľať: