Austrália, rakovina...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Austrália, rakovina kože, opaľovacie krémy a UV svetlo

2 Príspevky
1 Užívatelia
2 Likes
26 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 
Pridávam nejaké info na zamyslenie pre čitateľov BLOGU. Nadväzujem na predošlé blogy s názvom ENERGIA #4 SHUMANNOVA REZONANCIA a hlavne ENERGIA #6 JE OTEPĽOVANIE ZEME SKUTOČNÉ? 
 
 
 
V prvom článku som spomínal rakovinu v Austrálii a poukazoval som na Nedostatok vitamínu D, hoci sa tvorí práve z UVB svetla. Ak teda za rozvíjajúcu sa MELANÓMU môže UV svetlo, prečo tomu nezodpovedá u týchto ľudí vysoká hladina vitamínu D?
 
 
 
 
V druhom článku som zase poukazoval na energetickú kozmickú radiácia, ktorá preniká cez oslabenú ozónovú vrstvu a nechal som vo vzduchu visieť OTÁZKU, čo asi robí nadmerné množstvo UV svetla s atmosférou, VODÍKOM v nej a KVALITOU Dažďa, ktorý spadne na kontinent? ? 
 
Vo fóre pre čitateľov knihy (Príspevok nájdete TU) to rozoberám viac do hĺbky, no chcem to napísať aj sem a sám som zvedavý, či Vás niečo pri čítaní v mysli napadne ? Teraz nejaké moje myšlienky. 
 
 
VITAMÍN D3 tvoríme na koží z fotoizomerizácie cholesterolu za pomoci UVB svetla. Čo je na tom zaujímavé? Že všetci pacienti s rakovinou, vrátane rakoviny kože, majú nízky vitamín D3. V Austrálii sa natierajú krémami, no napriek tomu stúpa rakovina kože a ich hladina vitamínu. D3 naopak klesá.
 
❌ Za rakovinu kože je teda podľa lekárov zodpovedné UVB svetlo a(lebo celkovo UV). UVB svetlo je však jediné, ktoré dokáže na koži vytvoriť vitamín D3. 
 
 
Všetci (alebo takmer všetci) pacienti s rakovinou majú nízky Vitamín D3. Akým spôsobom teda to UVB svetlo spôsobilo rakovinu? Keďže na slnko ľudia takmer nechodia, natierajú sa krémami a ich vitamín D3 je úplne nízky? ?
 
!!! Mimochodom, v roku 2016 bola robená epidemiologická štúdia, ktorá skúmala množstvo ľudí, porovnávala ich zvyky, životný štýl aj chorobnosť a vek dožitia a prišla so záverom, že ĽUDIA, KTORÍ SA VYHÝBALI SLNKU, BOLI CHORĽAVEJŠÍ A MALI DOKONCA 2-NÁSOBNE VYŠŠIE RIZIKO ÚMRTIA NA ČOKOĽVEK V POROVNANÍ S FAJČIARMI?... 
 
 
V pokožke (ale aj inde na tele ) máme bunky, ktoré sa volajú MELANOCYTY. Sú to bunky, ktoré produkujú MELANIN (náš pigment), potom, čo zachytia infračervené, modré a potom UVA a UVB svetlo. ✔️
 
V momente keď svetlo zo slnka postupne (diurnálne) dopadá na našu pokožku, aromatická aminokyselina v nej s názvom FENYLALANIN absorbuje UV, zmení svoj tvar (nazýva sa ti izomerizácia alebo ZMENA TOPOLÓGIE) a stane sa z nej TYROZÍN, za pomoci ktorého neskôr vznikne aj chemikália s názvom POMC (Proopiomelanokortin). 
 
O POMC som veľa písal v knihe, hlavne vo finálnej kapitole PREČO JESŤ VIAC TUKU, tak teraz len v skratke. 
 
POMC je chemikália, ktora sa skladá z viac ako 240 aminokyselín, tvorí sa vo vlasoch, chlpoch, tráviacom trakte, aj oku a mozgu, kde sa neskôr delí na menšie časti, z ktorých vzídu aj mnohé hormóny a látky. 
 
☀️Napríklad BETAENDORFÍNY- prírodný OPIÁT (ktorý zapríčiňuje závislosť u živočícha na slnku a zároveň mu zabránia byť závislí na hocičom inom),
 
☀️Ďalší je alfa-MSH, ktorý zapríčiňuje opálený vzhľad pokožky a potláča u živočícha HLAD 
 
☀️ale aj tvorbu MELANINU, ktorý som spomínal vyššie.
 
Melanin má mnoho funkcií v tele živočíchov, a teraz ich zopár spomeniem.
 
Napríklad spôsobuje tmavý, opálený vzhľad pokožky, okysličuje a ENERGIZUJE ju, ale ju aj CHRÁNI. Chráni ju pred voľnými radikálmi, zápalom, či infekciou, ale aj POHLCUJE, ODRÁŽA, či ROZPTYĽUJE dopadajúce nadmerné UV.
 
Množstvo vytvoreného melaninu, ktorý je prenesený do vrchnej vrstvy kože cez Keratynocyti, môže znamenať až 100-NÁSOBNÝ ROZDIEL v odolnosti pokožky voči silnému UV. 
 
 
Čo si myslíte, majú tunajší ľudia v Austrálii (ale aj u nás na SK väčšinou) dostatok vytvoreného melaninu na to, aby zvládli silné UV počas jari a leta? Ja si to nemyslím. 
 
 
 
Ďalší významný faktor, pri rozvoji rakoviny (aj ďalších problémov) je nadbytok UMELÉHO ENERGETICKÉHO VLNENIA a tiež nadbytok MODREJ so ZELENOU FARBOU. Takmer všetky umelé svetlá majú obrovské spektrum MODREJ so ZELENOU farbou. Modrá farba je potrebná na stimuláciu melanocytov, no bez infračervenej a UV, nemôžu tvoriť PATRIČNÝ MELANIN, no na druhú stranu môžu vytvoriť napr. MELANÓM. ?
 
 
Ak lekári tvrdia, že SLNKO môže za rakovinu kože, ako teda vysvetlia, že sa rakovina vyskytuje na miestach, ktoré slnku nie sú vystavované? Napríklad pod nechtami, pohlavné orgány, hrubé črevo, pažerák, tráviaci trakt, ústa, nosná dutina, srdce,...ako to vysvetlia? ?
 
Dnes však vieme, že modré svetlo aj mikrovlnné vlnenie preniká hlboko do tela a môžu vyvolať vedľajší nelineárny efekt. Ako blízko pri týchto častiach tela, ktoré "dostanú" rakovinu, ľudia nosia zapnuté mobily so spustenou wifi a 3G až 4G sieťou? 
 
 
MELANOCYTY sú v mnohých častiach tela (oči, uši, vagína, konečník, močový trakt, črevo,...a všetky tieto časti sú závislé na veľkej donáške aj spotrebe kyslíka a paradoxom tiež je, že tieto časti nie sú u ľudí moc vystavované SLNKU. 
 
Publikované : 13. júla 2020 18:09
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 
Každý si to môže všimnúť aj na sebe, alebo na niekom blízkom koho pozná, že ak sa (bohužiaľ) vyskytne rakovina na kúsku jeho kože (napríklad prsníky u žien), zvyčajne je to na mieste, ktoré slnku nebolo vystavované a UV svetlu takmer vôbec. Veď si len pomyslíme, koľko z dnešných žien, chodí von s odhalenou hruďou? Takmer žiadne. No kabelky s mobilom majú veľmi blízko PRSIAM ?
 
Kritické je to najmä pre mladé slečny, ktoré sa "opakujú" po svojich maminách a už od malého veku nosia nové mobily, kabelky, okuliare a všemožne oblečenie. No odhalené vonku nie sú takmer NIKDY ?
 
Publikované : 13. júla 2020 18:11
Zdieľať: