NOVINKA na webe: PO...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

NOVINKA na webe: PODCASTY

9 Príspevky
4 Užívatelia
6 Likes
162 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

Ahojte 🙂 

 

Pridávam info aj sem. Rozhodol som sa na web pridať novú "sekciu" s podcastmi, ktoré by mohli všetkým pomôcť a budem veľmi vďačný aj za Vašu spätnú väzbu, návrhy, či pomoc pri tvorbe.

 

Prvotná myšlienka vytvorenia podcastu bola nahovoriť nejaké články pre ľudí, ktorí nemajú čas alebo nestíhajú čítať a prvé už sú nahovorené. Zatiaľ článok MITOCHONDRIE #9 KETÓNY a CHOLESTEROL a MITOCHONDRIE #10 DEUTÉRIUM a ŤAŽKÁ VODA.

Nižšie ich aj pripájam, no PODCASTY budú postupne pribúdať k článkom (budú priamo v blogu), no vytvoril som aj samostatnú STRÁNKU S PODCASTAMI. Nájdete ju normálne aj v menu, keď kliknete na BLOG a následne na PODCAST.

(Na tejto stránke potom bude pri podcaste aj malý súhrn v minútach, ak bude niekto chcieť preskakovať, prípadne si vypočuť len nejakú konkrétnu pasáž.)  

 

Pripájam zopár POSTREHOV/OTÁZOK na Vás:

 

1. Momentálne mám v pláne nahrať niektoré nasledujúce články a uvidím podľa spätnej väzby, či v tom budem pokračovať a rovnako aj nejaké predošlé, možno niektoré najčítanejšie. Ak Vás napadne nejaký článok, ktorý by ste radi mali takto nahovorený, kľudne napíšte 🙂

 

2. Druhá vec je, že niektoré podcasty som si nechal nahrať od iných ľudí (teda nebude to môj hlas) a tiež ma bude zaujímať, či to nikomu neprekáža, čo nepredpokladám. 

Takéto niečo mi hlavne ušetrí čas, ktorý môžem investovať do iných vecí 

 

3. Taktiež chcem občas spraviť QaA podcast, kde si vyzbieram Vaše otázky a následne na ne odpoviem a podcast umiestnim na blog. Bude to teda také doplnenie ku článkom a budete sa ma môcť pýtať. V dotazníku nižšie mi môžete svoje otázky zanechať už teraz do nasledujúceho (prvého) 

 

 

4. Posledná vec je, že by som chcel v priebehu času vytvoriť aj nejakú databázu krátkych, stručných a praktických podcastov (prípadne videií), na rôzne témy/okruhy/problémy a práve tuto budem vďačný za Vaše tipy. 

Bude sa jednať o 5, max. 10 minútové podcasty vždy k nejakej téme, kde stručne vysvetlím, poviem, atď., a bude to hlavne pre ľudí, ktorí sú na webe a blogu možno nový, prípadne len hľadajú ku nejakému problému niečo stručné bez komplexnosti a takto by im to mohlo trošku pomôcť, ukázať smer a následne, keď už budú chcieť vedieť viac, ľahko využijú blog, knihy, webináre, členstvo, atď. 

 

 

Vy ako členovia ste moja PRIORITA a preto si vážim každú spätnú väzbu od Vás. Ak budete mať nejaké návrhy, pripomienky, píšte sem, alebo využite anonymný dotazník, ktorý som vytvoril. 

 

»» ANONYMNÝ DOTAZNÍK ««

 
Publikované : 13. februára 2021 17:16
Značky témy
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

Zatiaľ som pridal ešte 3 krátke, cca 6 minútové podcasty o tom KTO SOM, ČO ROBÍM a AKO SOM SA K TOMU DOSTAL. Verím, že sa budú dobre počúvať. Sú to vlastne nahovorené prvé články na blogu. Pridávam ich rovno aj sem. 

 

https://open.spotify.com/episode/2Wb8ChLDvWVNRImJBab6YQ?si=5i-j4-jNS6WuJqledq43pA

 

 

https://open.spotify.com/episode/3rnJe7aaaGclTpg1jT2h32?si=SmvGQKyBQCmr7Pgn16VGRA

 

 

https://open.spotify.com/episode/7qLtwepuRoGfFC3diAjp92?si=gL-nFlJhTpCaOPi5_-vQtQ

 

 

 
Publikované : 13. februára 2021 17:20
Juraj and Ivana reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

Pridávam ešte pôvodný a prvý podcast, ktorý som "strelil" na prvú šupu, ak si ho chce niekto vypočuť 😀 

Je to nahovorený článok MITOCHONDRIE #9 KETÓNY a CHOLESTEROL

 

Podcast bude v najbližších dňoch zmazaný, pretože bude nahradený novým, ktorý nahovorí profesionálka (teda aspoň podľa mňa). 😉 

 

https://soundcloud.com/jaroslav-lachky/podcast-01-ketonyy-a-cholesterol

 

 
Publikované : 13. februára 2021 17:25
Juraj reacted
Ivana
(@ivana)
Príspevky: 133
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky tie podcasty sú dobrý nápad. Vypočula som si aj tie prve tri ktoré si pridal o sebe a za mňa sa to dobre počúva. 

 
Publikované : 13. februára 2021 22:59
Ivana
(@ivana)
Príspevky: 133
ZLATÝ ČLEN
 

Dotazník som vyplnila, teším sa na ďalšie 🙂

 
Publikované : 13. februára 2021 23:00
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3889
Admin
Zakladateľ témy
 

@ivana Vďaka za odozvu aj spätnú väzbu 🙂

Na podcasty som nakoniec našiel aj novú platformu, cez ktorú sa to distribuje do rôznych sieti, tak by to malo byť dostupné aj na spotify a neskôr asi aj na applepodcast, či itunes. Tak snáď si nájde každý to svoje a v niečom vám to pomôže 🙂 

 
Publikované : 13. februára 2021 23:12
(@juraj)
Príspevky: 14
ČLENSTVO ZDARMA
 

@jaroslavlachky tie prvé podcasty kde sa predstavuješ sú podľa mňa akurát, čo sa toho štvrtého bodu týka aby boli kratšie a stručne. Toto je asi taká ideálna dĺžka. A tie nahovorenie články to je myslím iná kategória. Kto čítava blog a nemá zrovna čas, alebo to chce aj aj, tak mu to pomôže.

Myslím že sa oplatí pokračovať 👍   

 
Publikované : 14. februára 2021 10:26
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@Juraj super Juraj. Vďaka za spätnú väzbu 😉👍  

 
Publikované : 14. februára 2021 15:29
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@Juraj ak ta napadne nejaký návrh na tému/okruh, atď. pre nejaký podcast, budem rád ak dáš vedieť.  

 
Publikované : 14. februára 2021 15:30
Zdieľať: