Doplnenie súkromnej...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Doplnenie súkromnej časti BLOGU pre členov

9 Príspevky
3 Užívatelia
1 Likes
75 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3870
Admin
Zakladateľ témy
 

Ahojte. V nedeľu som uverejnil nový článok o MITOCHONDRIÁCH (začal som ním novú sériu, kde chcem popísať čitateľom základy o mitochondriách a zároveň doplniť informácie zlatým členom ku knihe, ktorú práve čítajú) a rozhodol som sa niektoré blogy od teraz dopĺňať o  "ÚSEKY", ktoré budú venované a sprístupnené iba čitateľom kníh a teda BRONZOVÝM a ZLATÝM ČLENOM. 

 

Účelom je trochu doplniť informácie, ktoré ste získali z kníh, či už z prvej, ale aj novej druhej, a tiež informácie, ktoré čítate na blogu. Schválne ich umiestňujem až na koniec článku, pretože viem, že len málo ľudí dočíta moje dlhšie blogy až do konca (podľa štatistiky) a tiež viem, že väčšina z čitateľov je zároveň aj čitateľmi KNÍH, čo ma príjemne teší.

 

Chcel som Vás len informovať, prípadne mi dajte spätnú väzbu, či sa Vám páči aj takáto forma dopĺňania blogu. Informácie, respektíve text sa jednoducho sprístupní hneď po prihlásení sa do svojho účtu. V menu máte vždy hore ikonku "môj účet", kde si môžete prihlásiť, upraviť si profil, atď., takže tade sa tam dostanete hneď na hlavnej stránke. 

 

Jediné, čo zatiaľ neviem odstrániť, čo sa malej technickej chybičky týka je to, že keď sa prihlásite na blogu alebo na hlavnej stránke webu do svojho účte, presunie Vás to na hlavnú stránku fóra. Teda Vás to zdrží o jeden klik naviac, pretože sa potom musíte po prihlásení prekliknúť nazad na blog. Verím však, že to nie je extra problém a časom to určite odstránim 🙂

 

Pre tých, ktorí ešte článok nečítali, pripájam odkaz. Na konci potom nájdete malé doplnenie o ketogénnej strave a nejaké praktické typy, ako zlepšiť mitochondrie a v krátkosti ich určite spomeniem aj pri spoločných webinároch so zlatými členmi. 

https://jaroslavlachky.sk/mitochondrie-1-dychaci-retazec/

 
Publikované : 20. októbra 2020 19:52
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3870
Admin
Zakladateľ témy
 

Ešte aby som nezabudol, dnes som obohatil aj KNIŽNICU o ďalší pekný kúsok, ktorý je prístupný BRONZOVÝM aj ZLATÝM ČLENOM a verím, že poteší najmä ŠPORTOVCOV, ale aj každého, kto sa zaujíma alebo sám chce vyskúšať STRAVU bohatú na TUKY a nízku na SACHARIDY

Jedná sa o knižku od Jeffa Voleka a Stephena Phinneyho, ktorú som doplnil o môj netradičný pohľad a nejaké moje myšlienky a taktiež nechýbajú nejaké obrázky.

Kniha sa volá Art and Science of Lowcarbohydrate Performance a nájdete ju tu:

https://jaroslavlachky.sk/clenska-zona/moja-kniznica/

 

 

 
Publikované : 20. októbra 2020 19:56
(@simona)
Príspevky: 66
BRONZOVÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky ahoj. Ja si myslim zeje to super napad a prijemne doplnenie 🙂 tie prakticke typy sa mi pacili a urcite uvitam aj viac a myslim ze aj ostatní 🙂

 
Publikované : 20. októbra 2020 20:36
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@simona-b vďaka za odozvu. Určite ich bude viac a hlavne sa na to budem sústrediť pri WEBINÁROCH so zlatými členmi 🙂

Už tento piatok bude prvý 🙂 

 
Publikované : 21. októbra 2020 6:56
(@simona)
Príspevky: 66
BRONZOVÝ ČLEN
 

Ak nevadí spýtam sa niečo k tomu novému blogu. Čítala som aj to na konci uzamknute trochu mi vŕta v hlave to so sacharidmi a tukmi. Teda keď sacharid ma väčšiu energiu tak mitochondrií aj dodá väčšiu energiu? Prečo teda jedenie tuku môže viac pomôct? Ale možno mi len unikla pointa 😁

 
Publikované : 21. októbra 2020 9:16
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@simona-b

Ideš na to správne, len si nespájaš dostatočne veci dohromady. Ver mi, že v priebehu mesiacov sa to zmení a potom budeš aj dávnejšie blogy alebo články vidieť inými očami. Rovnako sa budeš inak pozerať na svoj život zdravie a veci okolo.

Áno, sacharid dodá viac energie, pretože nesie ELEKTRÓNY, ktoré sú nabite silným ÚV svetlom, keďže rastie v takýchto podmienkach. Ako však môže mitochondrií pomôcť? Zamysli sa nad týmto príkladom ⬇️

Keď chce mladý chalan športovec zosilnieť a nabrať povedzme nejakú svalovú hmotu, potrebuje k tomu nejaký POHYB samozrejme a tiež istú a adekvátnu záťaž. Postupne ju musí navyšovať, ak chce aj svoje telo pripraviť a zosilnieť, aby tu záťaž zvládlo. Čo sa však stane, keď takýto chalan začne ešte len trénovať, má povedzme 60 kg a nedokáže ešte ani len zdvyhnut bremeno vlastnej váhy?🤔

Ak by zodvyhol povedzme 100 kilove bremeno, určite to bude pre jeho telo väčší stimul ako 40 kilove bremeno, avšak keď nie je pripravený na 100 kilove, pretože nezodvyhne ani vlastnú hmotnosť, to 100 kilové mu ublíži však? Doláme ho to. Rozumieš?

Mitochondria udržuje istý REDOX kvôli niečomu a na základe neho dokáže pracovať. Na spracovanie SACHARIDU, ho potrebuje vyšší a potom keď ho má, spracuje ho dobre a tiež nepotrebuje také množstvo. Preto majú sacharidy aj ZELENINA celkovo menej "kalórií" v sebe (aby som hovoril ľudskou rečou viac). V PROSTREDÍ kde rastú, živočích nepotrebuje z jedla toľko energie.

Naopak v zime vlk žerie čistý tuk a proteín. Loví iné zvieratká, pretože vie, že inak zahynie. Potrebuje kvantá ELEKTRÓNOV a PROTÓNOV, ktoré síce nesú v jednom elektróne MENEJ ENERGIE, no je ich viac a udržia rýchly Flow na vnútornej membráne jeho mitochondria, ktorá vlka vďaka tomu udrží v TEPLE, VÝKONNÉHO a hlavne NAŽIVE.

 
Publikované : 21. októbra 2020 12:09
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3870
Admin
Zakladateľ témy
 

Pridávam sem ešte INFORMÁCIU o WEBINÁRI (nechcem kvôli tomu zakladať ďalšiu tému). So zlatými členmi sme mali prvý webinár a rozhodol som sa ho sprístupniť všetkým členom na ukážku, ak by mal ešte niekto záujem sa pridať do EKURZU

Webinár aj samotný EKURZ je určený predovšetkým pre ľudí, ktorí čítali PRVÚ KNIHU.

Momentálne sú webináre aj súkromná členská zóna iba súčasťou tohoto EKURZU KVANTOVÁ BIOLÓGIA, takže iná možnosť, ako sa zúčastniť ďalších webinárov nie je. V budúcnosti uvidíme 🙂

 

Prístup k webinárom nájdete hore v menu. Iba kliknite na WEBINÁRE a sú tam niektoré zdarma ešte z minulosti a tiež tieto súkromné. Tento prvý má prístupný každý člen a môže ho zhliadnuť. 

 

Prípadne kliknite na tento LINK >>WEBINÁR 01<<  a budete hneď presmerovaný, samozrejme, musíte byť predtým prihlásený

 
Publikované : 24. októbra 2020 13:33
(@simona)
Príspevky: 66
BRONZOVÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky ahoj 🙂 môžem sa opýtať či náhodou neplánuješ aj nejaké mesačné platby alebo jednotlivé kapitoly s webinarmi ponúknuť zvlášť? Lebo by som mala záujem o knižku už teraz, no najbližšie týždne mi to asi nevide finančne naraz.

 
Publikované : 27. októbra 2020 13:59
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Ahoj @simona-b 🙂

Popravde, premýšľal som nad tým, tak možno aj hej. Spomínal som to ja v live streame, ktorý som mal dva týždne dozadu, neviem či si videla, tak ho sem hodím dodatočne.

 

 

Ak sa mi ešte niekto ozve s podobným záujmom, tak nad tým popremýšľam a určite by som to vedel spraviť, aj keď technicky sa zas budem musieť pohrať, ale dá sa to.

Momentálne budeme mať s členmi na druhý týždeň ďalší webinar ohľadom SPAĽOVANIA TUKU v MITOCHONDRIÁCH, CHUDNUTIA, a veci s tým spojených a potom bude členom sprístupnená už druhá kapitola, tak možno potom by som to vyriešil s tým, že pri takejto forme by týmto ľuďom boli ďalšie materiály a webináre sprístupňované vždy po mesiaci a možno v nejakom omeškaní oproti ľuďom, ktorí to majú zakúpené normálne? 🤔

Ak bude mať ešte niekto záujem o niečo takéto, kľudne napíšte aj sem, aby som vedel, či to má zmysel riešiť 🙂

 
Publikované : 27. októbra 2020 15:04
Zdieľať: